Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiç pişman olmadın dimi şöleee gerdan kıra kıra oynayamadım diye :) bi çok kişi içimde kaldı falan diyo

yusufcuk kaç yaşında?

ya bide bugün yemedim 2 tane ekler ve 1 tane milföy ayırdım kendime yarın yemek için çokmudur kalorileri?

yettim gariii:)) kızlar dünkü yoklamayı aldım ama gecmişi okuyamadığım için bizde kimler izinli kimler izinsiz hiçbirini bilmiyorum.ne oldu ne bitti bilmiyorum açıkçası.

aynalar 11
pinkcat87 izinli
triptofan izinli
roseberry 3
irras 12
fdm 0
selinay2002 7
aysen_34 12
emidaf 1
catlak_kemmik 14
faTTa83 7
nazco 8
prenses88 8
11 haziranın listesi kızlar bugünün listesini yarın sabah yazarım şimdi sınav analizi yapmam gerek bir yandan da size laf yetiştircem özledim sizi:)

ellerine sağlık canım

iyi etmişsin cnm bize yarın okul yok seçimler dolayısıyla.ben de oturuyorum sevgülümle konusuyorm bir yandan da analiz yapmaya çalışıyorum:)

Selam kızlar özledim sizi. Akşam herifi gönderdim. Az face e girdim temizlik spor deerkeen bu saat oldu. Naptınız ben yokken bakem. Geöçmişe bakemde gelem.

bugün yediklerimi yazayım.

sabah kepek ekmeğine kaşarlı tost
domates,1 tane haşlanmış yumurta

ara 1 avuç kadar yer fıstığı

öğle semizotlu yoğurt,
taze fasülye ve bulgur pilavı

akşam 2 tane biber dolma
1 dilim limonlu kek
1 adet kurabiye

akşam menüm dışında diğerleri fena deil de. akşam da eşime yaptım b unlardan . tadına bakayım pişmiş mi derken filan böle oldu işte.:2:

sporuma gelince 1 saat tuğba özay fitness yapmak zorundaydım çünkü koşu bandım bozuldu. tamda motive olmuşken. öle işte kızlar napacam bileniyorum.çözümü pratik aslında ama bir aleti var anahtar gibi o da taa maraşta. biyerden de bulamadım kiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…