- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.441
bugün yediklerimi yazayım.
sabah kepek ekmeğine kaşarlı tost
domates,1 tane haşlanmış yumurta
ara 1 avuç kadar yer fıstığı
öğle semizotlu yoğurt,
taze fasülye ve bulgur pilavı
akşam 2 tane biber dolma
1 dilim limonlu kek
1 adet kurabiye
akşam menüm dışında diğerleri fena deil de. akşam da eşime yaptım b unlardan . tadına bakayım pişmiş mi derken filan böle oldu işte.:2:
sporuma gelince 1 saat tuğba özay fitness yapmak zorundaydım çünkü koşu bandım bozuldu. tamda motive olmuşken. öle işte kızlar napacam bileniyorum.çözümü pratik aslında ama bir aleti var anahtar gibi o da taa maraşta. biyerden de bulamadım kiii.
merhaba kızlar midem çok kötü üşütmüşüm
,
günaydın kızlarrr ben geldimmm ayyy öslemiş wallaaa
geçmişi okuyamadım kızlar çünki bayaa uzun biraz işlerim var
eğer kaçırdığım bişey varsa bana bi çıtlatırsınızz
kahvaltımı yapmadım henüz işim olduğu için ama karışık çayımı yaptım onu içicemm
buralardayım kızlar açık bırakıcam çünkiii
kimsecikler yok. accıkında uykum var öğlen yemeğimi yiyip uyusam mı ki.
ben geldiiim analizlerim hala bitmedi yaa(( konu başlıklarını yzıyorum.ama karışıyo bazen ( ondan cok uzun sürdü off bunaldım
kolay gelsin canım allahtan bizde öyle bişeyler yok gerçi gözlem formları var ama olsun
geçmiş olsun. .......
sıkıntı stress bastı dün gece rüyamda sevgilimi gördümbiraz önce face e girdim tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında çıktı. tanıdığım güne lanet olsun dedim,sildim,iç çektim,büktüm boynumu
kimsecikler yok. accıkında uykum var öğlen yemeğimi yiyip uyusam mı ki.
geçmiş olsun canım
benimde midem yanıyo acayip habire ranin emiyom
selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa
valla cnm aslında cok saçma birşey.ortak sınav yapıldığı için analiz yaptırıyolar bize.ama işkence gibi.beynim allak bullak oldu.bitiriyim de kurtulayım diye uğraşıyorum.sen neler yapıyosun cnm..ohh tatilin tadını çıkaralım
valla tatil mi işkence mi bilmiyorum sıkılıyorum hastayım bakacak kimsem yok :85:
ahh canım neyin var((
selam ben gedim nassınıız
Arkadaslar, buarada yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim. Dusunceleriniz gitmemden yana. Demek herkez ayni sey dusunuyor bir tek benim esim farkli dusunuyor:26:
dun gece esimle konustuk, biletlere bakiyorum,fiyatlar dusmus dedim, ben gitmek istiyorum, hangi tarihe almak istiyorsan alabilirsin dedim. onceleri bir kac gun fazla kalmak icin tarih olarak israr ediyordum.mesela 20 gun kalayim falan diye. oda ailenle konustuktan sonra fikrin degismis hemen dedi. bende sadece ailem degil bende istiyorum ayrica babam gitmemi istiyor dedim falan filan, oda gercek fikrini soyleyip; beni seviyorsan gitme dedi, 15 gun yanliz kalicam, seni cok seviyorum, gitme dedi... bende tamam gitmeyim dedim. cok coook mutlu oldu. bir kac gun gecsin gene gitmek istiyorum diye bastircam.. oyle iste son gelismeler
canım çok geçmiş olsun.Ya bugün gideceksin sanırım doktora.İnş bişey yoktur.yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...
sabanan sınıfımla pikniğe gidecem.. bakalım nasıl geçecek. ben ancak akşama burda olarım. öperim kızlar byeee..
,
günaydın kızlarrr ben geldimmm ayyy öslemiş wallaaa
geçmişi okuyamadım kızlar çünki bayaa uzun biraz işlerim var
eğer kaçırdığım bişey varsa bana bi çıtlatırsınızz
kahvaltımı yapmadım henüz işim olduğu için ama karışık çayımı yaptım onu içicemm
buralardayım kızlar açık bırakıcam çünkiii
sağol canım
canım kendine zarar veriyorsun bak
hee ye ve yat
sağol canım sanada geçmiş olsun
selam canım nasılsın benim sıkıcı geçti gelsin artık tatil evime gideyiimm :84:
valla tatil mi işkence mi bilmiyorum sıkılıyorum hastayım bakacak kimsem yok :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?