Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgedin
akşamki menü çok ağır olmuş canım nerdeyse 700 kalori :18:
çünkü bir biber dolması 230 mu 250 mi ne kaloriydi
e kek kurtabiye :18:
neyse telafi edersin cumaya kadar inşlh

iyi eğlenceler

,

günaydın kızlarrr ben geldimmm ayyy öslemiş wallaaa
geçmişi okuyamadım kızlar çünki bayaa uzun biraz işlerim var
eğer kaçırdığım bişey varsa bana bi çıtlatırsınızz
kahvaltımı yapmadım henüz işim olduğu için ama karışık çayımı yaptım onu içicemm
buralardayım kızlar açık bırakıcam çünkiii

sıkıntı stress bastı dün gece rüyamda sevgilimi gördüm biraz önce face e girdim tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında çıktı. tanıdığım güne lanet olsun dedim,sildim,iç çektim,büktüm boynumu

selam canım nasılsın

selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa

ben geldiiim analizlerim hala bitmedi yaa(( konu başlıklarını yzıyorum.ama karışıyo bazen( ondan cok uzun sürdü off bunaldım

kolay gelsin canım allahtan bizde öyle bişeyler yok gerçi gözlem formları var ama olsun

valla cnm aslında cok saçma birşey.ortak sınav yapıldığı için analiz yaptırıyolar bize.ama işkence gibi.beynim allak bullak oldu.bitiriyim de kurtulayım diye uğraşıyorum.sen neler yapıyosun cnm..ohh tatilin tadını çıkaralım

geçmiş olsun. .......

sağol canım

canım kendine zarar veriyorsun bak

kimsecikler yok. accıkında uykum var öğlen yemeğimi yiyip uyusam mı ki.

hee ye ve yat

geçmiş olsun canım
benimde midem yanıyo acayip habire ranin emiyom

sağol canım sanada geçmiş olsun

selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa

selam canım nasılsın benim sıkıcı geçti gelsin artık tatil evime gideyiimm :84:

Son düzenleme:

valla tatil mi işkence mi bilmiyorum sıkılıyorum hastayım bakacak kimsem yok :85:

ahh canım neyin var((

midemi üşütmüşüm canım soğuk hava tatil diye gece geç saate kadar oturuyorum ben çabuk üşürüm hemen mideye vurur malesef

canım bu arada unutma dünün çizelgesini çok geciktirme sonra sana zor olur sayfalar üst üste bindikçe daha bugün var, yarın var, ondan sonra ki gün var

canım eşini ikna et bu böle olmaz.O zaman o da kardeşi varsa onun düğününe gitmesin bu şekilde sadece ikinizin olduğu bi dünya olsun etrafınızda.Zor zamanınınzda da kimse olmasın derdinizi paylaşacak.ya da mutlu zamanınızda başbaşa kutlarsınız herşeyinizi.Bunu anlaması lazım yoksa bunun bi ilerki adımı kendisi ile alakalı olmayan bir sorun olduğunda tek başına hallet olacak.Bunu gözlemle istersen ama bu tip insanlarda doğru yönlendirme olmayınca çok yaznlız bırkamaya kadar gidiyo malesef.

yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...
canım çok geçmiş olsun.Ya bugün gideceksin sanırım doktora.İnş bişey yoktur.

sabanan sınıfımla pikniğe gidecem.. bakalım nasıl geçecek. ben ancak akşama burda olarım. öperim kızlar byeee..

ohhh temiz hava.İnş yağmursuz sıcak bi gün olur.

canım ben bomba durumundayımacayip şiştim reglimin ilk günü.ben de çok özledim yaaaaaa.Hadi gel de görüşelim bi an önce.
merhaba kızlar midem çok kötü üşütmüşüm

valla tatil mi işkence mi bilmiyorum sıkılıyorum hastayım bakacak kimsem yok :85:

geçmiş olsun kaptan.nane limon yapabilirsen iç balla birlikte.Acayip toparlıyo.Bu arada tatil ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…