Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neden her gün dondurma yiyosun sen
kalorisi düşük bile olsa doktorlar haftada bir yemek gerektiğini söylüyo
onun yerine kendine leblebi al galeta al veya k nın ürünlerinden al ye

çok geç kalkıyorum 1000 kaloriyi dolduramıyorum diğer türlü. simit falanda yemek istemiyorum iyi oluyo dondurma birden 300 kalri

evde yemek olarak bişey yok bende yapmayım yapmazsam yemem diyorum canım

dondurma hımm

artık havalar ısındı dışarda yemek kalmaz
sende yemeyecen o zaman ne güzel

ben ıspanak kavurma
pazı kavurma semizotu kavurma
bunların tariflerinide kendi kafamdan uydurup yapıyorum çok lezzetli oluyo hem kalorisi az hem sağlıklı
dolaba yapıp yapıp atıyorum sende böyle yapabilirsin

yemiycem diye yapmamakda kötü oluyo
sonra çok acıkınca kalorili yükske olan şeylere saldırıyoz

o benim öğle yemeğimdi o benden vazgeçti bende onu un çorbasıyla aldattım

canım ben normalde de ıspanak, semizotu, pazı yemem ki şimdi yiyeyim böreğin içinde bile olsa yemiyorum ben

slm kızlar benim misafirim var şehir dışından kaptan beni bugün izinli say öpüyorum hepinizi..................

bende mi absürüklük var anlamadım. topiklere baktığımda herkes düğün telaşı içinde efendime söyliyim bir heyecan bir kıpırtı düğün salonu fotolarını koymuşlar şunu mu seçsem bunu mu seçsem diye. bakıyorum hepsi birbirinden absürük . ne bileyim öle şaşalı şeyleri hiç sevmiyorum. ışıklandırmalar,süslemeler,sazcılar,garsonların tipleri,kıyafetleri bayatlamış pastalar,koca bulmak için pistin ortasına bariyer kurmuşçasına ayrılmayan koca meraklıları :86: sadece ben mi böyleyim ki?

kimsecikler yok
yoruldum kasıklarımda ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi

salonun temizliğinini bitirmeye çalışıyorum sanki toz yağıyo bu eve :95:

hayatım boyunca düğünlerden nişanlardan kınalardna nefret etmişimdir
hatta en son katıldığım düğün kendi düğünümdü
aynen senin gibi abartı şeyleri hiç sevmem gelinliğimi bile kendi tarzımda sade diktirmiştim..

ama sen yineden büyük konuşma hadi biz neyse unumuzu eledik eleğimizi astık ama bi bakmışsın sende koymuşsun onu mu giysme bunumu giysem

onu mu giysem bunu mu giysem illaki olcak ama düğün salonu seçimine şettirdim ben.
valla ben evlenirsem öle davul zurna istemem. düğün salonu düşüncesi aklımın bariyerlerinden bile geçmez güzel bişi olsun.aman millet dedikodumu yapmasın diye harcanan paralara yazık günah vallahi. bi nikah bide küçük bi kutlama yeterli

evettttt:92::92::92:

[1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[4] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Cornetto Çikolata-Kaymak 1 ADET 210
[7] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[8] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[9] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[10] Süt 0.150 LİTRE 102
[11] Tarçın 2 GRAM 5.2
[12] Eti Form Light Bisküvi 5 ADET 84.5
[13] Su 2.5 ml 0
Toplam : 953.7 kal.
günü kapatmış bulunuyorum

Nazco , isvec diyeti ben hic zorlanmadim, bugune kadar hic diyet yapmayan ben ilk defa 1 ay special k diyeti yaptim,ara vermeden 13 gunde isvec diyeti. special k diyeti super gitti, ve isvec diyetide gram gram kilo versemde mutluyum, ve acikmiyorum hic, esimde sagolsun cok destek veriyor. Bana biftek pisiriyor , listeme bakiyor , benim listemde ne varsa yardimci olmaya calsiyor,ve spor yapmam icin hergun soyluyor:) benim hedefim 53 tu. esim 50 olmami istedigi icin 50 hedefim artik:))

sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
bir kase special k (çok özlemiş yahuuu )

Aysencigim, special k cileklisi bayilarak yiyorum , cok seviyorum, burda herkez 7 den 77 ye hamile, cocuk emziren, bebek, herkez yiyor,ozellikle bu bahsedilen yulaf ezmesi yani ingilizcesi (Cereals) bebek emziren annelere bol bol sut yapiyormus. Sadece diyet degil gunluk hayatinizda her sabah yeseniz bile bir zarari yok.

bende düğün salonlarına verilen paralara çok acıyorum hakket
benim iki düğünüm oldu birisi eşimin memleketinde orda yemekli davullu zurnalı yaptılar kapı önünde
istblda kınam ve nikahım oldu..bana kalsa orda yapmayacaktık ama milleitn buraya gelmesi çok zordu hiç kimsesi yok eşimin burda

selam kızlar,kendi evime geldim oy kullanmak için yusuf çok hasta ya ilaçlar fayda etmiyor,seçim sonuçlarına bakıyorum....
geçmiş olsun canım
onuda göster bi doktoara tekrar yavrum yaaa
yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...

sana o kadar dedik o kadar yüklenme spora diye ameliyatlısın hangi akla hizmet bu kadar rahat oldun bilmiyom canım
sadece yürüyüş yapsan yeterdi sana
nişlh bişey yoktur belinde

ben çileklisini sevemedim yaww
sade olanını alıyorum hep
şu an yemek yedim ama hala onu yesem yerim sefiyom tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…