- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.481
canım selinay izinliydi dün fadikte izinli diye hatırlıyorum sanki bende izin aldı ama şimdi bulamıyorum :26:
merhaba kızlar midem çok kötü üşütmüşüm
sıkıntı stress bastı dün gece rüyamda sevgilimi gördümbiraz önce face e girdim tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında çıktı. tanıdığım güne lanet olsun dedim,sildim,iç çektim,büktüm boynumu
selam canım nasılsın
selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa
arada girip yazıyo benim aklım karışıyor
sorma ya akrnım acayip şiş.Patlıycammmmm yakındaa.inş cumaya kadar geçer bu şişlik de eksi bi değer çıkar tartıdageçmiş olsun kaptanım dikat et kendine:94::94:
oyy oyy boşverrr geçmişe takılıp kalma kendine zarar verirsinn
walla iyi deilim canım regli oldumm sabah ve boğazlarım ağrıyoo hafta sonu bide diş ağrısı çektim ki sorma
canımmm benimmm regli haftasııı gerçekten bu hafta yaa şişkinlikler başladı yinee oyy ben bu haftada mı 60 ları göremiycem yaa
öğle yemeğim
bir dilim kepekli ekmek
bir domates
4 zeytin
1 kk peynir
yaz geldi herkes dondurma yiyor bende yiyecem bugün bana ne
sorma ya akrnım acayip şiş.Patlıycammmmm yakındaa.inş cumaya kadar geçer bu şişlik de eksi bi değer çıkar tartıda
anaaa kız bu senin öğle yemeğinse kahvaltıda ne yiyon ayıptır sorması?
3 gündür evde tek başıma ruhum daraldı
yemeğim pişsin yengeme gidicem
kaptancım yardımcı olmak babında sayfa 3019da.Ya bu arada bişey sorcam hep duyuyorum seminerler var tatilde.Ne yapıyonuz orda?derslerle ilgili olarak ne anlatıyolar?ve yaptırımı falan mı var katılmayanlara?
geçmiş olsun kaptanım dikat et kendine:94::94:
kaptann ben cuma günü senden izin aldım annem geldi beraber anneme geçtikkkk ama fatoşumun dediği doğru hafta sonu annem fal bakarken bende fırsat bulup kaçtımm geldim walla napıyosunuz die özlemiştim de
artık bu hafta 72 yi görmek isityorum takıldım kaldım 73 de :95::95:
canım benim kıyamam yaaaeşin nerdekine?nöbeti falan mı vardı?dediğin gibi kendini dinleme ve çık yoksa insanda aniden patlıyo bişeyden.Ben de en azından öle oluyo.Kendimi yanlız hissettiğimde sataşacak yer arıyom.bazen bi seyyar satıcıya bile sataşabiliyom yaneeeee
canım selinay izinliydi dün fadikte izinli diye hatırlıyorum sanki bende izin aldı ama şimdi bulamıyorum :26:
canım bu seçim yüzünden sabah 6 da gitti gece 11 den sonra geldi kaç gündür
ruhum daraldı gerçekten...
hemde gideyim örtülerimi alayım yengemden sağolsun dikmiş
çrşmba veya prçmbe mutfagı temizler yerleştiririm
zaten yarın teyzeme gidicez doğum gününe orda kalırım eşimde gece yok zaten
pzrda diğer teyzemin kıznın doğum günü
pzrtsi kaynanamlar geliyo
çok yoğunum
sağol canım yok
seminerde boş boş oturuyoruz canım göstermelik bi seminer ödevi veriliyor herkes netten indirip veriyo müdüre
ama bu müdür biraz çalıştırak bizi
o da iimiş.Allahtan net var yaf yoksam kitap kurcaa durneyse sonraki tatilini düşünüp katlanıyosundur eminim.
tşk edrm canım benim
tamam canım dediğim gibi karıştırdım bu hafta izin alan çok oldu sende yazınca iznli mi değil mi karıştırdım
artık bu hafta 72 yi görmek isityorum takıldım kaldım 73 de :95::95:
inş canım.zaetn bu hafta hep beraber detoks yapcaz ya inş.Çarşamba,perşembe o zaman sökülecek inş.Ya ben de büyük ihtimal 72-70 arasında takılıcam.Çünkü o kilodan artı olanları yakın zamanda aldım.Ama o kilonun altına hemen hemen hayatım boyunca inemedim hiç((
canım bu seçim yüzünden sabah 6 da gitti gece 11 den sonra geldi kaç gündür
ruhum daraldı gerçekten...
hemde gideyim örtülerimi alayım yengemden sağolsun dikmiş
çrşmba veya prçmbe mutfagı temizler yerleştiririm
zaten yarın teyzeme gidicez doğum gününe orda kalırım eşimde gece yok zaten
pzrda diğer teyzemin kıznın doğum günü
pzrtsi kaynanamlar geliyo
çok yoğunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?