Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım selinay izinliydi dün fadikte izinli diye hatırlıyorum sanki bende izin aldı ama şimdi bulamıyorum :26:

kaptancım yardımcı olmak babında sayfa 3019da.Ya bu arada bişey sorcam hep duyuyorum seminerler var tatilde.Ne yapıyonuz orda?derslerle ilgili olarak ne anlatıyolar?ve yaptırımı falan mı var katılmayanlara?

merhaba kızlar midem çok kötü üşütmüşüm

geçmiş olsun kaptanım dikat et kendine:94::94:

oyy oyy boşverrr geçmişe takılıp kalma kendine zarar verirsinn

selam canım nasılsın

walla iyi deilim canım regli oldumm sabah ve boğazlarım ağrıyoo hafta sonu bide diş ağrısı çektim ki sorma

selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa

canımmm benimmm regli haftasııı gerçekten bu hafta yaa şişkinlikler başladı yinee oyy ben bu haftada mı 60 ları göremiycem yaa

arada girip yazıyo benim aklım karışıyor

kaptann ben cuma günü senden izin aldım annem geldi beraber anneme geçtikkkk ama fatoşumun dediği doğru hafta sonu annem fal bakarken bende fırsat bulup kaçtımm geldim walla napıyosunuz die özlemiştim de

sorma ya akrnım acayip şiş.Patlıycammmmm yakındaa.inş cumaya kadar geçer bu şişlik de eksi bi değer çıkar tartıda

öğle yemeğim
bir dilim kepekli ekmek
bir domates
4 zeytin
1 kk peynir

anaaa kız bu senin öğle yemeğinse kahvaltıda ne yiyon ayıptır sorması?

kızlarr bu arada sabah kahvaltımı paylaşıyım çok yoğundum sabah o yuzden birazz kötü oldu

yarım gözleme
şekersiz çay
yeşil çay içmiştim bi,de öncesinde

yaz geldi herkes dondurma yiyor bende yiyecem bugün bana ne

haftada bi tane ye canım ne olcek
az kalorili olanından seçebilirsin rahatlıkla yersin
çikolata kaplılardan uzak dur emme onların kalorisi yüksek
mesela max 120 kalorimi ne onu yiyceğimizi kornettonun küçüğünden yesek daha makbule geçiyo

canım sbaah special k yiyorum
sabah sabah kahvaltıyı canım çekmiyo ee evdede henüz yemek olmadığından kahvaltı ettim

3 gündür evde tek başıma ruhum daraldı
yemeğim pişsin yengeme gidicem

canım benim kıyamam yaaaeşin nerdekine?nöbeti falan mı vardı?dediğin gibi kendini dinleme ve çık yoksa insanda aniden patlıyo bişeyden.Ben de en azından öle oluyo.Kendimi yanlız hissettiğimde sataşacak yer arıyom.bazen bi seyyar satıcıya bile sataşabiliyom yaneeeee

kaptancım yardımcı olmak babında sayfa 3019da.Ya bu arada bişey sorcam hep duyuyorum seminerler var tatilde.Ne yapıyonuz orda?derslerle ilgili olarak ne anlatıyolar?ve yaptırımı falan mı var katılmayanlara?

sağol canım yok
seminerde boş boş oturuyoruz canım göstermelik bi seminer ödevi veriliyor herkes netten indirip veriyo müdüre
ama bu müdür biraz çalıştırak bizi

geçmiş olsun kaptanım dikat et kendine:94::94:

tşk edrm canım benim

kaptann ben cuma günü senden izin aldım annem geldi beraber anneme geçtikkkk ama fatoşumun dediği doğru hafta sonu annem fal bakarken bende fırsat bulup kaçtımm geldim walla napıyosunuz die özlemiştim de

tamam canım dediğim gibi karıştırdım bu hafta izin alan çok oldu sende yazınca iznli mi değil mi karıştırdım

artık bu hafta 72 yi görmek isityorum takıldım kaldım 73 de :95::95:

inş canım.zaetn bu hafta hep beraber detoks yapcaz ya inş.Çarşamba,perşembe o zaman sökülecek inş.Ya ben de büyük ihtimal 72-70 arasında takılıcam.Çünkü o kilodan artı olanları yakın zamanda aldım.Ama o kilonun altına hemen hemen hayatım boyunca inemedim hiç((

canım bu seçim yüzünden sabah 6 da gitti gece 11 den sonra geldi kaç gündür
ruhum daraldı gerçekten...

hemde gideyim örtülerimi alayım yengemden sağolsun dikmiş
çrşmba veya prçmbe mutfagı temizler yerleştiririm

zaten yarın teyzeme gidicez doğum gününe orda kalırım eşimde gece yok zaten

pzrda diğer teyzemin kıznın doğum günü
pzrtsi kaynanamlar geliyo

çok yoğunum

12 haziran

aynalar 17
pinkcat87 4
triptofan izinli
roseberry 5
irras 2
fdm 0
selinay2002 izinli
aysen_34 38
emidaf izinli
catlak_kemmik 17
faTTa83 0
nazco 7
prenses88 11

annem sen bize yine ii vakit ayırıyon kız.Maşallah bence senin ein hızlı baya.ÇÜnkü bu kadar koşturmaca,düzen,temizlik,misafir.Yine de buraya geliyon ve herbişeyin yetişiyo.ben olsam iki günde ev karman çorman olur.köpek eniğini bulamaz duruma gelir yaneeee

ya kızlar yorum yazıyom bazı alıntıların altına ama görünmüyo yabi tek bende mi oluyo böle?

artık bu hafta 72 yi görmek isityorum takıldım kaldım 73 de :95::95:

inş canım görürsün

inersin canım olumsuz düşünme

kızzz bu ne yoğunlukk böyle bacımmm wallaaa nasıl yetişiyosunn bunlara bide bize vakit ayırıyosun ne diim maşalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…