Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaaa doğru yaaa damat adayı wardıı dimiiiiii unuttummm ben onuuuuu
hallettimm canımmm işlerimiii ara verdimmm zatenn sıkıldımm yaaa

ben ben ben ben
canımm çok seviyorumm o şarkıyıı
evlenio musunnnnnnnnn sennnnn
evt duygulanıorm niyeyse dinleynce
oooo herkez burdaymış bende geldim
herkeze merabaaaaaaaaaa
h.g cnm tanışamamıştık seninle ben bu hafta yoğundum brz İlkin ben:) sen bu takımın eskilerindensn sanırım:)

h.g cnm tanışamamıştık seninle ben bu hafta yoğundum brz İlkin ben:) sen bu takımın eskilerindensn sanırım:)

ayşemm bi damat adayı bulacakdı daaa unuttu beniii kalıcam evde onun yüzündennn:))) ayşemmmmm duyyy sesimiii :)))))))))))

canımmm benn evlenemem bu gidişleee wallaaaa:)))

ravi canım

bende öyle canım bunu dinliyom birkaç gündür

hoşgeldin canım nasılsın
unutmadan söyleyim bizim takımda eylülce vardı ya onun selamı var sana dün facede konuştukta

hoşbulduk tatlım pek iyiyim diyemiycem dün bahçedeki sebzelerimi çapaladım et kırığı olmuşum her yerim ağrıyo
çok komik oldum penguen gibi yürüyorum
eylülcem ya napıyomuş kilo almamıştır inşallah sende ona selam söyle
oooooo kimler gelmiş kimlerrrrrr:))))
hoş geldinnnn nazocummmmmm :3:
hoşbulduk şekeeeer

meraba canım bende nazmiye evet kilo verdikten sonra gene alıp kürkçü dükkanına dönenlerdenim

napsın canım iyi 80 lere takılıp kaldım diyor

dün benim kociş evdeydi bütün gün pc nin başına oturamamıştım
bir baktım tam 18 sayfa yazmışsınız maşallah size kızlar ya

şükürler olsun yareppiiiiii sonunda bitirdim geçmişi

selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa
bnm hep aynııııı

ben geldiiim analizlerim hala bitmedi yaa(( konu başlıklarını yzıyorum.ama karışıyo bazen( ondan cok uzun sürdü off bunaldım
analiz derken başarı oranları mı hesaplanıyo:26:

enemmm ara öğünü kaçırdım gidem yapem gelem
annem ne kadar çok yiyosun sen öyle. ben sabah yediğim ne bilmem neyle duruyorum diyo hergün bizimkilere bi kabullendiremedim şu 6 öğünü houyyyyy

Son düzenleyen: Moderatör:
analiz derken başarı oranları mı hesaplanıyo:26:

sınıftaki tüm öğrencilerin cevaplarını tek tek doğru yanlış olarak giriyoruz excelde bir programla.bir sürü sınıf ve 2 farklı dersim var.bu da bir sürü öğrenci ve bi sürü soru-cevap demek. saçma sapan birşey.bir de her sorunun konusunu tek tek üstüne yazıyosun mesela 1. soru paragraf 2. soru sıfatlar gibi.her sınıfa ayrı ayrı yapıoruz.çok yorucu ve kafa karıstırıcı.bir sınıfı 3 4 kez yaptığımı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…