Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi hayırlısı güzelim sen istiyosan evlendiririz seni terlik yemekten bişi olmaz boşver
sabah diyet kahvaltı

akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak

1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek

herkes çarşamba ve perşembe kabağı hazırlasın

ay ben sebzeleri haşlama hiç yiyemem çıkarırım valla :84::84::84::84::84::84::84:
ben kabağı rendeleyip teflonda azıcık yağla kavursam olmazmı içine sarımsakta koysam süper olur ben bu diyeti böyle yapım nooolur

tabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:

geçmiş olsun canım.....................

canım selinay izinliydi dün fadikte izinli diye hatırlıyorum sanki bende izin aldı ama şimdi bulamıyorum :26:

kuzu unutmamış izinli olduğumu....

off kolay gelsin sana......

kaptann kabağı nasıl hazırlıcaz yaa ben severim sebzeyi veeee biz bunu çrş ve prş yicez kaptann akşam kça kadar bide?

hoşgeldin canım
bu kabak dekoksunu arkadaşın yapmıştı dimi yoksa sen alıntı mı almıştın nasıl yapmıştı bize bi anlatsana

hoşgeldin seliii
bize şu detoksu anlatsana canımm:)

hoşbulduk kızlar....................

kızlar arkadaşım kabağı rendelemiş, hiç su koymadan zaten sulanıyo kendisi haşlamış ,üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemiş süper oluyo bence deneyin..................

kabak sınırsız,

yoğurt 1,5 su bardağını geçmeyecek...........

ben yoğurdu bu ölçüde hazırlayıp üzerine koyup koyup yemeyi düşünüyorum..............

ohh mis gibi valla...

yağ yok kıs

canım tamam kendi suyunda pişecek peki akşam kaça kadar yemiş sınırsız demişsin ya yatana kadar değildir heralde

şimdi aradım arkadaşımı en son akşam 8 e kadar yemiş o..................

selii biz bunu ekmeksiz mi yicezzz pekiii birde kaç saat arayla yicezz canımm ?

herkese sağlıklı kilo kaybedeceği haftalar kızlar,hastaneye gittim geldim akşam 20:00 de mr çektireceğim ağrım çok fazla,kızlar ben diyetisyeni bırakmıştım şimdi tekrar diyetisyene gideceğim şu kalan kilolarım diyetisyenle gidecek inşallah,siz neler yaptınız bir bakayım....

aman yağğğreppiimmmm

yav ben bunların hiçbirini sevmiyorum aslında zorla yiyiyorum

tatlım kilon az olduğu için az kilo veriyorsun bide diyet süresi uzadıkça kilo vermek zorlaşıyo
bu durum düzeltilir aslında yaa. ben hergün 280 kalori harcıyorum. eğer bu haftadan sonra kilo vermem zorlaşırsa spora daha çok yüklencem böylece sabit giden durum tam tersine döner :/ bide yazın ekstradan metabolizma hızlanıyo (bu havalarda hariççç tabii)

tabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:
ahah sen çok yaşa emi kaptan bence biz bu detoks olayını değiştirelim başka bişi bulalım. bnm için sorun olmaz ama herkesin bi bahanesi var

koyup koyup yemeyi düşünüyorum derken günde 1,5 bardak yoooort dimi

sabah kahvaltım
1 dilim kepek kemeği
1 dilim kaşar peyniri ince
2 zeytin
domates,salatalık

öğle 1 tabak menemen
1 bardak kefir

boğazlarım çok yanıyor pastil aldım yutkunamıyorum...

ben bu kabağı arasıra yapıp yerim ve çok severim tarifi şöyle
kabakları rendeleyip suyunu sıkıp teflon tavada hafif pişiriyorum soğuyunca içine yoğurt cevizde çok yakışıyor ama diyette olmaz sanırım yoğurt sarımsaklı güzel oluyor bide havuçu rendeleyip karıştırıncada güzel oluyor..

sabah kahvaltım
1 dilim kepek kemeği
1 dilim kaşar peyniri ince
2 zeytin
domates,salatalık

öğle 1 tabak menemen
1 bardak kefir

boğazlarım çok yanıyor pastil aldım yutkunamıyorum...

bencillik yapıp havaların bozuk olması çok hoşuma gidiyo ama vazgeçtim. geçmiş olsun:26:
doktor ne olduuu???

ablam tutturdu kızılaya gidelim diye şimdi gidersem zorla döner yedirir bunlar bana. geç olur o zamanda 400 küsür bi kalorilik boşlukum var hiç bişi yemesemde geç yesem sorun olar mı ki

selii biz bunu ekmeksiz mi yicezzz pekiii birde kaç saat arayla yicezz canımm ?

acıktıkça yiyecen işte ekmeksiz tabi sadece sabah 1 dilim kepek ekmek...........................

yani 1,5 su bardağı yazdımya kıı.........

geçmiş olsun canım inşallah bi problem çıkmaz....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…