- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.561
hadi hayırlısı güzelim sen istiyosan evlendiririz seni terlik yemekten bişi olmaz boşverkızlarrr hafta sonu annem bana fal baktı şaşırdımm wallaanormalde herkeşlereee bakar ama bana bakmazdıııı gel bi bakim dediiii
anammmm evleniyomuşum kızlarr at çıktı kaplumbağam çıktıııı enemmm gidiyom ben annem evleniyosun dediiii
sonra tabi azarlamaya daha okul varda öylede felanda filanda anne didimmm ne velenmesii didimmm fal bu fallllyokkk dediii eğer varsa öyle bi düşünce unut dediii
yapma etme anne didimmmmm evlencem bennn banane banane didimm ve evetttt terliğide yedimm yine tam isabet kaçamadım yanii
sabah diyet kahvaltı
akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak
1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek
herkes çarşamba ve perşembe kabağı hazırlasın
ay ben sebzeleri haşlama hiç yiyemem çıkarırım valla :84::84::84::84::84::84::84:
ben kabağı rendeleyip teflonda azıcık yağla kavursam olmazmı içine sarımsakta koysam süper olur ben bu diyeti böyle yapım nooolur
tabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:
heheheheheh ayy kaptan bugün harikasın yaa esprilerr felannn maşlalh maşallahh
midemi üşütmüşüm canım soğuk hava tatil diye gece geç saate kadar oturuyorum ben çabuk üşürüm hemen mideye vurur malesef
canım bu arada unutma dünün çizelgesini çok geciktirme sonra sana zor olur sayfalar üst üste bindikçe daha bugün var, yarın var, ondan sonra ki gün var
canım selinay izinliydi dün fadikte izinli diye hatırlıyorum sanki bende izin aldı ama şimdi bulamıyorum :26:
canım bu seçim yüzünden sabah 6 da gitti gece 11 den sonra geldi kaç gündür
ruhum daraldı gerçekten...
hemde gideyim örtülerimi alayım yengemden sağolsun dikmiş
çrşmba veya prçmbe mutfagı temizler yerleştiririm
zaten yarın teyzeme gidicez doğum gününe orda kalırım eşimde gece yok zaten
pzrda diğer teyzemin kıznın doğum günü
pzrtsi kaynanamlar geliyo
çok yoğunum
kaptann kabağı nasıl hazırlıcaz yaa ben severim sebzeyi veeee biz bunu çrş ve prş yicez kaptann akşam kça kadar bide?
hoşgeldin canım
bu kabak dekoksunu arkadaşın yapmıştı dimi yoksa sen alıntı mı almıştın nasıl yapmıştı bize bi anlatsana
hoşgeldin seliii
bize şu detoksu anlatsana canımm:)
hadi hayırlısı güzelim sen istiyosan evlendiririz seni terlik yemekten bişi olmaz boşver
ay ben sebzeleri haşlama hiç yiyemem çıkarırım valla :84::84::84::84::84::84::84:
ben kabağı rendeleyip teflonda azıcık yağla kavursam olmazmı içine sarımsakta koysam süper olur ben bu diyeti böyle yapım nooolur
kızlar arkadaşım kabağı rendelemiş, hiç su koymadan zaten sulanıyo kendisi haşlamış ,üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemiş süper oluyo bence deneyin..................
kabak sınırsız,
yoğurt 1,5 su bardağını geçmeyecek...........
ben yoğurdu bu ölçüde hazırlayıp üzerine koyup koyup yemeyi düşünüyorum..............
ohh mis gibi valla...
hadi hayırlısı güzelim sen istiyosan evlendiririz seni terlik yemekten bişi olmaz boşver
kızlar arkadaşım kabağı rendelemiş, hiç su koymadan zaten sulanıyo kendisi haşlamış ,üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemiş süper oluyo bence deneyin..................
kabak sınırsız,
ben yoğurdu bu ölçüde hazırlayıp üzerine koyup koyup yemeyi düşünüyorum..............
ohh mis gibi valla...
aman yağğğreppiimmmmsınıftaki tüm öğrencilerin cevaplarını tek tek doğru yanlış olarak giriyoruz excelde bir programla.bir sürü sınıf ve 2 farklı dersim var.bu da bir sürü öğrenci ve bi sürü soru-cevap demek.saçma sapan birşey.bir de her sorunun konusunu tek tek üstüne yazıyosun mesela 1. soru paragraf 2. soru sıfatlar gibi.her sınıfa ayrı ayrı yapıoruz.çok yorucu ve kafa karıstırıcı.bir sınıfı 3 4 kez yaptığımı biliyorum
bu durum düzeltilir aslında yaa. ben hergün 280 kalori harcıyorum. eğer bu haftadan sonra kilo vermem zorlaşırsa spora daha çok yüklencem böylece sabit giden durum tam tersine döner :/ bide yazın ekstradan metabolizma hızlanıyo (bu havalarda hariççç
yav ben bunların hiçbirini sevmiyorum aslında zorla yiyiyorum
tatlım kilon az olduğu için az kilo veriyorsun bide diyet süresi uzadıkça kilo vermek zorlaşıyo
ahah sen çok yaşa emi kaptantabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:
koyup koyup yemeyi düşünüyorum derken günde 1,5 bardak yoooort dimikızlar arkadaşım kabağı rendelemiş, hiç su koymadan zaten sulanıyo kendisi haşlamış ,üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemiş süper oluyo bence deneyin..................
kabak sınırsız,
ohh mis gibi valla...
sabah kahvaltım
1 dilim kepek kemeği
1 dilim kaşar peyniri ince
2 zeytin
domates,salatalık
öğle 1 tabak menemen
1 bardak kefir
boğazlarım çok yanıyor pastil aldım yutkunamıyorum...
selii biz bunu ekmeksiz mi yicezzz pekiii birde kaç saat arayla yicezz canımm ?
aman yağğğreppiimmmm
bu durum düzeltilir aslında yaa. ben hergün 280 kalori harcıyorum. eğer bu haftadan sonra kilo vermem zorlaşırsa spora daha çok yüklencem böylece sabit giden durum tam tersine döner :/ bide yazın ekstradan metabolizma hızlanıyo (bu havalarda hariçççtabii)
ahah sen çok yaşa emi kaptanbence biz bu detoks olayını değiştirelim başka bişi bulalım. bnm için sorun olmaz ama herkesin bi bahanesi var
koyup koyup yemeyi düşünüyorum derken günde 1,5 bardak yoooort dimi
herkese sağlıklı kilo kaybedeceği haftalar kızlar,hastaneye gittim geldim akşam 20:00 de mr çektireceğim ağrım çok fazla,kızlar ben diyetisyeni bırakmıştım şimdi tekrar diyetisyene gideceğim şu kalan kilolarım diyetisyenle gidecek inşallah,siz neler yaptınız bir bakayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?