- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.021
belki girmem canımay süper canim cok sevindim listeye girmene
Gecen hafta cok guzel vermistin canim belkide ondandir bazen bende de oluyordu cok verip oteki hafta sabit cikmak haftaya kadar yine eksilere dusersinKızlar ben bu hafta sabitim regl bugün bitti belki hafta başı vermiş olurum diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim canim bende seni tebrik ederim 500 gr da az degil
Neden canim listeye eksiyle girdinbelki girmem canım
moralimi bozan şeyler oldu konuşuruz sonraGecen hafta cok guzel vermistin canim belkide ondandir bazen bende de oluyordu cok verip oteki hafta sabit cikmak haftaya kadar yine eksilere dusersin
Tesekkur ederim canim bende seni tebrik ederim 500 gr da az degil
Neden canim listeye eksiyle girdinzaten devami gelir listedesin diye daha iyi kilo verirsin kal bence listede
Yaa sağol canımblonde ambition canım profıl fotpgrafların ne guzel oluyor oyle
Moralini bozma canım bu hafta böyle geçti önümüzdeki haftaya bak sen her zaman ekside olmayabiliriz normal yani yeterki bozmaGeçen hafta: 67.2
Bu hafta: 67.8
Fark: +0.6
Herkesden özür dilerimmalesef bu hafta çok kötü oldu ilk kez cuma günü +dayım listeyi olumsuz etkilediğim için çok özür dilerim
SchonerDuft
Tamam canim ama bozma moralini konu her neyse ne olsun hicbirsey senden kiymetli degil kimoralimi bozan şeyler oldu konuşuruz sonra
kazen abi sağolsun ilgilendi toparladık yoksa hesabımı kapatacaktım bir süre canım sıkıntı kalmadıTamam canim ama bozma moralini konu her neyse ne olsun hicbirsey senden kiymetli degil ki
aaa niye canimbelki girmem canım
sabah biraz moralim bozuldu kk ile ilgili bir değişimden çok etkilendim giricem kazen abi açıklama yaptıaaa niye canim
özür dilenecek birşey yok canım kilo verince iyi vermeyince kötü mü olcak herşey biz takımız önemli olan senin moralini bozmayıp devam edebilmenGeçen hafta: 67.2
Herkesden özür dilerimmalesef bu hafta çok kötü oldu ilk kez cuma günü +dayım listeyi olumsuz etkilediğim için çok özür dilerim
SchonerDuft
olur cnm arada takılmaGeçen hafta: 67.2
SchonerDuft
allah allah bu sanalda da sıkıntı olması ilginç sanal bile olsa takabiliyoruzkazen abi sağolsun ilgilendi toparladık yoksa hesabımı kapatacaktım bir süre canım sıkıntı kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?