- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.041
anladim canim konu neydi?sabah biraz moralim bozuldu kk ile ilgili bir değişimden çok etkilendim giricem kazen abi açıklama yaptı
canım sanal bile olsa reelde tanıdığım birçok kişiden daha çok güveniyorum burdaki insanların fikirlerine ve daha çok güveniyorum .allah allah bu sanalda da sıkıntı olması ilginç sanal bile olsa takabiliyoruz
benim çok hassas olduğum bir konuyduanladim canim konu neydi?
tamam kuzum anladim kusura bakmacanım sanal bile olsa reelde tanıdığım birçok kişiden daha çok güveniyorum burdaki insanların fikirlerine ve daha çok güveniyorum .
benim çok hassas olduğum bir konuydu
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsunSchonerDuft canim ben 519 etapta 62.7 kiloyla mezun oldum liste icin kilom bölunecekmi etap sayisina nasil olacak gecen cuma 73.5 bu sabah 71.9
Fark 1.6 yuzde 2.17
Sağol kuzum bugün kararlı şekilde tekrar başıyım gidip ihtiyaçlarımı aldm tam gaz gidicem tekrar inşlh. Bu arada regleye rahmen çok güzel vermişsin tebrikler canımMoralini bozma canım bu hafta böyle geçti önümüzdeki haftaya bak sen her zaman ekside olmayabiliriz normal yani yeterki bozma
Sağol canım benim biliyosun haftalardır 62 nin altına inemedim ama sizler sayesinde bozmadım ve düşüşü gr gr görüyorum şu anda sende 66 ya düştüğünde güzel vereceksin inanıyorum hep beraber 5 li rakamları göreceğiz canım söz verdik çünküSağol kuzum bugün kararlı şekilde tekrar başıyım gidip ihtiyaçlarımı aldm tam gaz gidicem tekrar inşlh. Bu arada regleye rahmen çok güzel vermişsin tebrikler canım
Merhaba canım ❤**14.Takım 613 Etap * *
Buki_89 (62,8/62,70/0,10/%0,16)
Milana firuze(67,50/67,40/0,10/%0,15)
ELF_LR35 (97,00/96,50/0,50/%0,51)
senazeynep(59.30///%) Sabit
magickk (61.7/61.2/0.5/%0.81)
Yellow girl (67.2/67,80/+0,60/-%0,89)
tgb1907(66.8//%) Sabit
mutlurabia (77,50/77,00/0,50/%0,64)
htc71 (73,50/71,90/1,60/%2,18)mezun olan üye geri döndü b.tarihi:5 mart b.kilosu:74.6 hedef k:62
SchonerDuft (71,60/71,20/0,40/%0,56 )mezun üye geri döndü B.Tarihi:7 mart B.Kilo:71,60 H.Kilo: 63
14.Takım Ortalaması :
BİLDİRİM BEKLİYORUM TGĞ1907 DEN AİLESİNE YANINA GİTTİ UYGUN OLUNCA BANA MSJ ATACAK INSTGRAMDANMerhaba canım ❤
Listenin son hali buysa canım mutlurabianın gecen hafta bildirim yapmadıgı için 2 ye bölünmesi gerekiyor
Kuzucum bende ancak gelebildim, herşeyden şimdi haberim olduBİLDİRİM BEKLİYORUM TGĞ1907 DEN AİLESİNE YANINA GİTTİ UYGUN OLUNCA BANA MSJ ATACAK INSTGRAMDAN
InsaAllah olursın benım kılo verme durdu adam akıllı beslenemıyım kızayıflıyayımYaa sağol canıminslh kendimizde öyle oluruz
iyiki varsınız canımözür dilenecek birşey yok canım kilo verince iyi vermeyince kötü mü olcak herşey biz takımız önemli olan senin moralini bozmayıp devam edebilmen
Sağol canımolur cnm arada takılma
Sağol kuzumblonde ambition SchonerDuft cok guzel soyledi.
Olabilir bu hafta arti olur sonra toparlar kaldigimiz yerden devam ederiz canim hic motiven falan bozulmasin
Arada bir durması normal canım arada durur sen diyetine devam et bir süre sonra tekrar düşüşler devam eder direnci kırarsınInsaAllah olursın benım kılo verme durdu adam akıllı beslenemıyım kızayıflıyayım
bende sizi seviyorumKuzucum bende ancak gelebildim, herşeyden şimdi haberim oldu
Sen bizim biricikimizsin gitme bi yere seni çok seviyoruz
sert miydi yumuşak mı ?Ya kızkar avokado aldım tadını merak etmıstım . Hıc guzel degılmiş
iyice yumuşak olanı alman lazm eğer sertse olgunlaşma kadar beklemen lazım canm birde tek yeme yağ oranı yüksek çok faydalı yağlar içeriyor ve tadı da yağ gibi ondan salata gibi tariflerde güzel oluyor birde kızım ekmeğe sürüp yemesini çok seviyor üzerine baharatta serpe bilirsin yada peynir çeri dometes filan da koyup sandiviç yaparken filan kullanabilirsin biz o şekilde çok seviyoruzYa kızkar avokado aldım tadını merak etmıstım . Hıc guzel degılmiş
Tesekkur ederim canim zaten 69 lu rakamlari gordugumde daha da kolaylasacak benim icin gozumde buyumeyecekTebrik ederim canım çok iyi gidiyorsunçok yakında 1-2 hafta içinde 70lere veda edersin
iyiki varsınız canımbugün sil-baştan başlayacağım iştahım nefsim hepsi köreldi gene zaten hemen toparlarım inşlh . Sende morelini bozma canım ne oldu bilmiyorum ama hiç bir şey üzülmeye strese girmeye deymez hemde bizi bırakıp bir yere gidemezsin hep beraber hedeflerimize ulaşacağız ulaşmadan pes etmek yok
Sağol canım
Sağol kuzumtekrar motive oldum bugün
HADİ TAM GAZ DEVAM O ZAMANiyiki varsınız canımbugün sil-baştan başlayacağım iştahım nefsim hepsi köreldi gene zaten hemen toparlarım inşlh . Sende morelini bozma canım ne oldu bilmiyorum ama hiç bir şey üzülmeye strese girmeye deymez hemde bizi bırakıp bir yere gidemezsin hep beraber hedeflerimize ulaşacağız ulaşmadan pes etmek yok
Sağol canım
Sağol kuzumtekrar motive oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?