Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin....

kızlarrr benin boğazlarda fenaaa halde yanıyo ve ağrıyoo akşam iş çıkışı bi gidip gösteriyim diorum yutkunurken çok acıyo...
düğün zamnı yataklık hasta olmayım da...

gitme dur sakın acıyor içim sensiz

gitme sevgilim mutlu olsanda bensiz....................

ne kadar güzel bir şarkı dinliyom şimdi..............

kızlarrr benin boğazlarda fenaaa halde yanıyo ve ağrıyoo akşam iş çıkışı bi gidip gösteriyim diorum yutkunurken çok acıyo...
düğün zamnı yataklık hasta olmayım da...
geçmiş olsun canım...............
seliii canım bişi daha sorucam her kabak yediğimizdemi 1,5 burdağı yoğurt yicezz??????

kıs olurmı öle hiç hehheh 1 gün boyunca sadece 1,5 su bardağı yoğurt..................

tabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:

tamam yarabbim tamam gram yağ koymıycam sööööööz
çok geçmiş olsun canım inşallah bi problem çıkmaz çabucak toparlanırsın
diyetisyene gidince bizimlede paylaş

sabah kahvaltım
yarım haşlanmış yumurta
domates salatalık
azcık peynir şekersiz çay
ara öğün 2 kayısı
komşuyla bahçeye çıktık
salça ekmek ve peynir getirmiş
ayıp olmasın diye 1 ince dilim ekmek ve azıcık peynir yedim öğle yemeği oldu
1 3 ü bir arada nescafe içtim
akşam ne yiyecegimi bilmiyorum daha hazırlamadım
ben ne pişireyim yaaaaaaaaa

selam kızlar.. haftalık devam çizelgesini hazrlayacakmışım galiba. o yüzden baya buralarda olacam ama soru sorar cevap yazmazsam bilinki geçmişte boğulmuşumdur.

kızlarr yeşil çay karışımı mı içtim ve yaklaşık olarak 2 lt suyumuda içtimm ohh misss gitsin ödemler:)))
bu arda şişlik var tabi regl yüzündenn bişey yemek istemiyorumm uffff (((

selam kızlar.. haftalık devam çizelgesini hazrlayacakmışım galiba. o yüzden baya buralarda olacam ama soru sorar cevap yazmazsam bilinki geçmişte boğulmuşumdur.

canım hoş geldinn nasılsın iyimisin görüşemiyoruz bayadır((
fazla boğulma canımm:))))))

kızlar ben çıkıyorum eve gidicem yine b, koşuşturmaca kardeşim cmtesi geldi ama tekrar gidicekmiş çekime onun kıyafetleri hazırlanacak v.s v.s v.s hoyyy bugün hiç halim yokkkk hemen duş almak istiyorum baya sıcak hava yaaaaa yürüyerek gidiyorum yaaa bideee hepinizi öpüyorum çokkk kalorisiz akşamlar kızlarrr :)))))

nazommm hoş geldin canımmm:))))

canım ya geçmişte dolanıyodum görmedim mesajını şimdide se çıkmışsın kusura bakma

kolay gelsin tatlım
çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.

bende gördüm nettende baktım ama bi türlü cesaret edemiyorum ben böyle şeylere gerçekten işe yararmıki:18:

kızlar doktor raporlu astım ilaçlarımı yazdırdım bu kadar kortizonla ne yapıyorsun dedi bende bunları içince anca nefes alabiliyorum dedim iyi şişmanlamıyorsun dedi bende çok fazla kilo veremiyorum dedim acaba ilaçlarımı bıraksam daha çabuk kilo verir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…