- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.581
herkese sağlıklı kilo kaybedeceği haftalar kızlar,hastaneye gittim geldim akşam 20:00 de mr çektireceğim ağrım çok fazla,kızlar ben diyetisyeni bırakmıştım şimdi tekrar diyetisyene gideceğim şu kalan kilolarım diyetisyenle gidecek inşallah,siz neler yaptınız bir bakayım....
geçmiş olsun canım...............kızlarrr benin boğazlarda fenaaa halde yanıyo ve ağrıyoo akşam iş çıkışı bi gidip gösteriyim diorum yutkunurken çok acıyo...
düğün zamnı yataklık hasta olmayım da...
seliii canım bişi daha sorucam her kabak yediğimizdemi 1,5 burdağı yoğurt yicezz??????
geçmiş olsun canım...............
kıs olurmı öle hiç hehheh 1 gün boyunca sadece 1,5 su bardağı yoğurt..................
tabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:
tamam yarabbim tamam gram yağ koymıycam söööööözyağ yok kıs
çok geçmiş olsun canım inşallah bi problem çıkmaz çabucak toparlanırsınherkese sağlıklı kilo kaybedeceği haftalar kızlar,hastaneye gittim geldim akşam 20:00 de mr çektireceğim ağrım çok fazla,kızlar ben diyetisyeni bırakmıştım şimdi tekrar diyetisyene gideceğim şu kalan kilolarım diyetisyenle gidecek inşallah,siz neler yaptınız bir bakayım....
selam kızlar.. haftalık devam çizelgesini hazrlayacakmışım galiba. o yüzden baya buralarda olacam ama soru sorar cevap yazmazsam bilinki geçmişte boğulmuşumdur.
çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.
nazommm hoş geldin canımmm:))))
kolay gelsin tatlımselam kızlar.. haftalık devam çizelgesini hazrlayacakmışım galiba. o yüzden baya buralarda olacam ama soru sorar cevap yazmazsam bilinki geçmişte boğulmuşumdur.
çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?