Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kabak diyeti mi. ama benim kabağa intoleransım varmış öle çıktı testte. nasıl bişeymiş kii. ama kalorisi çok az . bu kabak değilde domates diyeti olsa bile bu kaloriyle kilo verdirir.hadi bakalım takımıma maşallah bu hafta ilk 3 teyiz inşallah.

ben varıım. tarçında var balda evde..

sabah diyet kahvaltı öğleden sonra akşama kadar sınırsız kabak ve 1,5 su bardağı yoğurt kuzu arkadaşımın diyetisyeni vermiş sadece 2 gün uygulanacak...............................

bende denemek isterim ama haftaya başlarım kabuk tarçın almam lazım perşembe alabilirim anca....

ben varıım. tarçında var balda evde..

Selinaycigim ozaman sen prs basla, Triptofan sende bu gece yatmadan basla, ayni gun baslamis olalim canim oky ??? en onemliside diyetsiz kilo veriliyormus kizlar, tadida cok guzel, kahvalti yapmadan once ictim, cok begendim. Sirkeli balli suyuda denemistim 1 ay ama ara verdim ona. Lahana suyu kurude bitti, buna basliyoruz ozaman

TARCINLI BALLI ILIK SU

pRENSES88 = haziran 13 Pazartesi

TRIPTOFAN = haziran 13 Pazartesi

SELINAY2002 = haziran 16 persembe

Son düzenleme:
Kizlar buarada adet olmusum, yani bu gunlerde zayiflanmiyor dimi?? Bende mecburen 2 gundaha diyetedevam edip bitirip. 2 gunden sonra yeni diyete(hollywood diyeti) baslayamayacagim. Bir hafta ara vermem lazim. O sirada artik sabah aksam speacial k yeyip bir ogunde yemek yiyim, boylece yaptigim isvec diyetinde verdigim kiloyu korurum ..

Son düzenleme:
emarım çekildi damardan ilaç verdiler emar bitiğinde çok çıkarma yaptım ilaçtanmış şimdi dayak yemiş gibiyim ve acım karpuz yicem az sonra

kız ne emarı hayırdır yaa. emar ne oluyodu pek hastane şeylerini bilmem kafa ile ilgili değil mi?geçmiş olsun canem.

canım manyetik rezonans belim için kalçam ağrıyor ya onun iin istedi doktorum....

katılıyorum sana ben böyle terbiyesiz kendini bilmez insanlar görmedim,cevap verincede aman ne bulaşıyorlar allah akıl versin inşallah...

bugün 2000 kaloriyi fazlasıyla geçtim:78: ceza olarak 280 değil . 1000 kalori yakasıya kadar koşucam iyi mi sizce?

bu yenisiiii
[1] Ekler 10 GRAM 25
[2] Milföy 1 ADET 190
[3] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1.5 PORSİYON 226.5
[4] Erik 6 ADET 48
[5] Dondurma 20 GRAM 38.6
[6] Tarçın 5 GRAM 13
[7] dost süt 1 200ml 59
[8] Eti Form Light Bisküvi 5 ADET 84.5
[9] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 7 adet 420
[10] Fanta (orta) 1 ADET 199
[11] Ekmek 2 DİLİM 130
[12] Dondurma 100 GRAM 193
Toplam : 1626.6 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…