- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.621
buarada 2 gun topic olarak kabak diyetine basliyormusunuz. Hayirli olsunbende cok isterdim ama benim persembe bitiyor diyetim. Sanirim size yetisemem. Cuma gunude ara verip, cumartesi Allah izin verirse, hollywood diyetine baslicam.
Buarada tarcinli balli suya basladim bu sabah, bir bardak suyun icine bir cubuk tarcin koyup kaynatiyorsun, iliyinca bir cay kasigi bal koyup iciyonsabah ac karnina gece yatmadan once.bir haftanin sonunda incelme ve zayiflama oluyormus,hemde diyet yapmadan. Fakat ben diyet yaparak uygulayacagim.
Benimle birlikte denemek isteyen gonullu varmi
kabak diyeti mi. ama benim kabağa intoleransım varmış öle çıktı testte. nasıl bişeymiş kii. ama kalorisi çok az . bu kabak değilde domates diyeti olsa bile bu kaloriyle kilo verdirir.hadi bakalım takımıma maşallahbu hafta ilk 3 teyiz inşallah.
bende denemek isterim ama haftaya başlarım kabuk tarçın almam lazım perşembe alabilirim anca....
ben varıım. tarçında var balda evde..
kız ne emarı hayırdır yaa. emar ne oluyodu pek hastane şeylerini bilmem kafa ile ilgili değil mi?geçmiş olsun canem.
benimkilerde önce değilde sonra terbiyesiz çıktı. koyun diyen, cahil diyen, aptallar diyen,hatta fare diyen oldu .çirkefe bulaşmayım diyorum ama olmuyo sinirlerim zıplıyo. kendi partileri kazansa cahil olmayacaktık. bu kadar hakaretten sonra nasıl oy isteyecekler benen diğer seçimde bilmiyorum.her neyse de iyisiyle kötüsüyle geçti inşallah ülkemiz için hayırlısıdır.
bugün 2000 kaloriyi fazlasıyla geçtim:78: ceza olarak 280 değil . 1000 kalori yakasıya kadar koşucam iyi mi sizce?
bugün 2000 kaloriyi fazlasıyla geçtim:78: ceza olarak 280 değil . 1000 kalori yakasıya kadar koşucam iyi mi sizce?
2000 miiiiiiiiii :18::18:
kuzu naptın sennn? bir yanlışlık olmasın. canıım bunu telafi etmen şart
valla da öle oldu akşam yemeğini dışarda yedik. burnumuzdan getirme dedilerama valla patates kızartması hiç yemedim bide onu yesem ohoo ooooo
hadi bişi diyin 1000 kalori yakarak telafi edebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?