- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.661
kızlar şimdi aranızda diyetisyene gideniniz var mı acaba ben cuma günü perihan çiçek diye bir diyetisyen varmış giden arkadaşlar çok memnun gitmeyi düşünüyorum ama annem niye paranı kaptırcan diyo ama ben gitmek istiyorum ne dersiniz kızlar....
kızlar ben yatıyorum öptüm sizi
13 Haziran pazartesi
aynalar 43
pinkcat87 30
triptofan 21:13:
roseberry 15
irras 7
fdm 0 :44:
selinay2002 14
aysen_34 16
emidaf 31
catlak_kemmik 17:81:
herkesi uyuttum geldim ama çok kalamıycam
yarın işe gitmem lazım bizim buranın salı pazarı çok yoğun oluruz uyumalıyım:18::18::18::18::18::18:
houyy gece gece damardan girdim. rafet el roman -direniyorum süper yaaaa
bu arada çatlak kız gördüm sankimgenelde espiri yeteneği yüksek insanları güldürenlere çatlak diyolar ama bnm çatlaklık bişiyim yok. sorunlarımı büyütüp kafamda kocaman yer aldığı için artık kafa tasım taşımıyo bu düşünceleri çatladı diyebilirim. ondan böle aldım nicki
bugün dışarı çıktım çok eğlendim yaa ilk defa bowling oynadım. şu kiloları sorun edip ne kadar geç kalmışım bazı şeylerden eksik kalmışım diye kızıyorum kendime
bu arada birinci oldum bowlingde acemi şansımıdır nedir
13 Haziran pazartesi
aynalar 43
pinkcat87 30
triptofan 21:13:
roseberry 15
irras 7
fdm 0 :44:
selinay2002 14
aysen_34 16
emidaf 31
catlak_kemmik 17:81:
kızlar şimdi aranızda diyetisyene gideniniz var mı acaba ben cuma günü perihan çiçek diye bir diyetisyen varmış giden arkadaşlar çok memnun gitmeyi düşünüyorum ama annem niye paranı kaptırcan diyo ama ben gitmek istiyorum ne dersiniz kızlar....
Yer gok ask i izliyorum internetten, yusufla bade evleniyor ne kadar sacmalamislar yawww
günaydın kızlarrr................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?