Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar şimdi aranızda diyetisyene gideniniz var mı acaba ben cuma günü perihan çiçek diye bir diyetisyen varmış giden arkadaşlar çok memnun gitmeyi düşünüyorum ama annem niye paranı kaptırcan diyo ama ben gitmek istiyorum ne dersiniz kızlar....

ne kadarmış ki seansı

13 Haziran pazartesi

aynalar 43
pinkcat87 30
triptofan 21:13:
roseberry 15
irras 7
fdm 0 :44:
selinay2002 14
aysen_34 16
emidaf 31
catlak_kemmik 17:81:

houyy gece gece damardan girdim. rafet el roman -direniyorum süper yaaaa

bu arada çatlak kız gördüm sankim genelde espiri yeteneği yüksek insanları güldürenlere çatlak diyolar ama bnm çatlaklık bişiyim yok. sorunlarımı büyütüp kafamda kocaman yer aldığı için artık kafa tasım taşımıyo bu düşünceleri çatladı diyebilirim. ondan böle aldım nicki

herkesi uyuttum geldim ama çok kalamıycam
yarın işe gitmem lazım bizim buranın salı pazarı çok yoğun oluruz uyumalıyım:18::18::18::18::18::18:

bugün dışarı çıktım çok eğlendim yaa ilk defa bowling oynadım. şu kiloları sorun edip ne kadar geç kalmışım bazı şeylerden eksik kalmışım diye kızıyorum kendime
bu arada birinci oldum bowlingde acemi şansımıdır nedir

allah iyiliğini versin ne sorunun var kızım bu kadar kafanı çatlatçak kadar

tebrikler ne güzel eğlenmişsin
kendine kızma bundan sonra daha sık yaparsın böyle şeyleri olur biter
bende hiç oynamadım bowling burada salonu bile yok maalesef:26::26::26::26:

aslı salı günü için beni izinli yaz tatlım malum ben salıları nete girmeye fırsat bulamıyorum gelen gidenden akşam eve geç gelirim yorgunluktanda ölürüm
yoğun bir gün beni bekliyo

13 Haziran pazartesi

aynalar 43
pinkcat87 30
triptofan 21:13:
roseberry 15
irras 7
fdm 0 :44:
selinay2002 14
aysen_34 16
emidaf 31
catlak_kemmik 17:81:

Listede bende yokum:26::26: 7 mesaj yazmisim

Canim ben hic gitmedim, ama bence git ilk seansa, eger memnun kalmassan birdaha gitmessin, bir kerecik ver para, sonra aklinda kalir hep, gitseydim falan diye. Annelere gelince para zor kazanildigi icin bu tur seylere luzumsuz goruyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…