Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah iyiliğini versin ne sorunun var kızım bu kadar kafanı çatlatçak kadar
saçma sapan şeyleri sorun etmede üstüme yok

tebrikler ne güzel eğlenmişsin
kendine kızma bundan sonra daha sık yaparsın böyle şeyleri olur biter
bende hiç oynamadım bowling burada salonu bile yok maalesef:26::26::26::26:
bi çevre yapıyımda sürekli sosyal olcam

bendede aynı şey oluyo smleyleri koyamadığım zaman numaralarına bakıp kendim yapıyorum

ev felaket dağınık :78: saat 1 de kalktım daha annem falan uyuyodu. kardeşim oturma odasında uyur hep enem yatağını toplamak için oturma odasına bi girdim. manyak çocuk perdeyi sonuna kadar açmış karşımda 2 amele balkonun taşına oturmuş bön bön bakıyo:18: hemencik çektim perdeleri

olmadııı
anammmm kafamı kaldıramıyorum yaaaa göslerimmmm kapanıyo resmennnn izin alıp evime gitmek ve uyumak istiyorumm

amnnnnn kısssss sizin ev kaçıncı kattaaa kii

emarın sonucunu gösterdim geldim,sabah çok iyi uyanmıştım ama şimdi sinir küpü gibiyim sinirden ağlamak istiyorum herşey sinirime dokunuyor ooooffffffff

kızlarr canım çokkk fazla cola istedi bende öğle yemeği olarak 1 bardak cola ve 2 çatal b.peynir 1 dilim ekmek yedimm regliyim die canım yemek yemek istemiyo ama inanılmazz cola istedi onun için içtim uzun zamandırda içmiyordum yaa onun için içtim:26::26::26:

kimsecikler yokk
bugünn niee böyleyimm ya bitkin vee halim yok keyifsizimm
işten çıkınca kız arkadaşımla buluşucam oda dahaa kına kıyafeti almadı bakıcaz bişeyler hem bende kendime bakıcamm inşallah bulurum bişeyy yaaa:85::85::85:85:85:

kimsecikler yokk yine kızlar ben çıkıyorumm
erken paydos bugünde:))))) kimsecikler olmadığı için:43
kıyafet bakıcazz:88::88::88::88::88::88::88:
hepinize kalorisiz ve güzel akşamlar diliyorum:67
öpüyorum kızlarrr

selam fıstklar. dün çocuklarla gittiğimiz piknikten sonra şimdi fena hamlamışım. uzun zamandır oynamadığım kadar top oynadımda..

okuldan gelincede halıları topladım. yıkama firmasına verdim. bakalım inşallah iyi olur. şimdide spor salonuna gitmek istiyorum ama halim kalmadı bakalım aslında biraz dinlensem giderim belki.

bugün yediklerim,,

sabah çeyrek ekmek arası kaşar domates biber.

ara 1 adet kayısı pestili

öğle 1 kase bamya ve salata,1 bardak süt

ara 1 elma ,1 tanecik biskrem,

akşam 2 adet kabak dolma
kepekli yulaflı semizotlu yoğurt,
2 dilim kepekli ekmek,peynir 1 kk

2011-06-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
[3] Kaşar Peyniri 3 DİLİM 375
[4] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247
[5] zeytinyağlı bamya 1 porsiyon 139
[6] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[7] Sütaş Muzo 0.2 LİTRE 124
[8] Yoğurt (yağsız) 150 GRAM 75
Toplam : 1293 kal
biskrem eksik ama kaşarı fazla yazdım. dengelemiştir. aşağı yukarı 1300 almışımdır yane. normal demi yaa.diyetisyen 1200 demişti ama o salatayı kaloriden saymıyor.

gülçin merhaba nasılsın canım

kızlar ya ben bu kadar şansızım yarın müfettişler ilçede seminer vercekmiş okul yok ilçeye gitcez şimdi ben orda kabağı nasıl yiyecem öğlen :26:
kahvaltı yapsam öğle yemesem durabilir miyim acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…