- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.761
kızlar meteyi iizliyom ne kadn güzel bir dizi.................
yaa çok telaşlanmaya başladım. ve panik olmaya başladım. biran önce 68 e düşmek istiyorum. ama aburcubura düşkünlüğüm olmasa süper olacak. ama çok yavaş veriyorum. hatta vermem durdu sanki. tartıbir iniyo bir çıkıyo. napmam lazım bilmiyorum.geçen haftalar biraz saçmaladım ya çok az yedim yada abandım. bu hafta normal halime döndüm .pazardan sebze aldım sebze almadığım hafta halim harap.
öznur 280 kaloriyikaç km hızla ve ne kadar sürede yakıyorsun?
gülçin xl s un gel di mi ?
sarı kız doğur du mu mektup gibioldu
km:4.48
hız:6.0
süre:45 dkyı 10 saniye geçiyo :)
bugün erkenden bitsin diye 10 9 8 6 arasında gittim geldim ama koşarken boğazlarım felaket kötü oldu. nerden nefes alacağımı şaşırdım
ya ben kabak dolması yapmıştım dün. pek oyamamışım o halde bile midem bulandı kabağın tadından. siz nasıl yiyeceniz haşlanmış yaa. kızlar böle giderse diyet sonunda iğrenmekten yiyecek bişe kalmayacak. elmadan 2 gün sadece ara öğünlerde yemiştimde bıkma seviyesine gelmiştim. üff yaa neden bu kadar kilo aldık da ş,mdi böle çile çekiyoruz..
en son hız kaça kadar?. bide bn ne kadar kalori yakacağım hakkında hiç bi fikrim yok 280 le gidiyoruz işte:26:anladigim kadariyla benim kosu bandi farkli, benim 280 olmasi icin:
hiz 3.0
sure 45 dk oluyor.
hiz 6 yaparsam 5 dk bile kosamam cunki coooook hizli benimki.
hyrlı olsun darısı bnm başıma.slm kızlar arkadaşa gitmiştim yan daireye geldim şimdi
güzel bir haber aldım tabi dengi değil ama en azından kendi masraflarını çıkaracak erkek kardeşim işe girdi
inş allah kendi mesleğini yapmasıda izin verir zamanla
hahaha öyle bir geçer zamanki kuzu.................Mete diye bir dizimi var mis??
yarın ananananananeeeeğğme gidicekmişiz sabahkabağımı haşlayıp götürcem ama evde ki yooğurdu yimişler neyse bende pul biber,kekik,kara biber şettirip yerimmm öyle olar mı ki?
slm kızlar arkadaşa gitmiştim yan daireye geldim şimdi
güzel bir haber aldım tabi dengi değil ama en azından kendi masraflarını çıkaracak erkek kardeşim işe girdi
inş allah kendi mesleğini yapmasıda izin verir zamanla
regl olmak istiyorum çok şişim yarın birgün olacam ama bende patlayacam ha
patlarsam zayıflar mıyım acaba
sabah öğle yazmıştım
saat 14 de bir elma
akşam 4 kaşık karışık kızartma 3 kaşık yoğurt akşam dediğime bakmayın saat 4 dü
akşam üstüde 2 salatalık
naparsınız hatunlar? ben de kuzenlerle nargileye gittim..ooohh süperdi ciğerlerim bayram etti valla
ben bi türlü beceremiyom bu nargile işini...............
naparsınız hatunlar? ben de kuzenlerle nargileye gittim..ooohh süperdi ciğerlerim bayram etti valla
hyrlı olsun darısı bnm başıma.
hayırlı olsun.......
patlama kıs sen bize lazımsın.........................
sağol canım inş allah sanada nasip eder
sağol canım
valla bilmiyom dün acaip bir rüya gördüm bana sayı veriliyordu bende o sayıyı öğrenmek istemiyordum rüyamda kendi kendime ölümümle ilgili bir sayı mı acaba diye öğrenmek istemiyordum
sağol canım inş allah sanada nasip eder
sağol canım
valla bilmiyom dün acaip bir rüya gördüm bana sayı veriliyordu bende o sayıyı öğrenmek istemiyordum rüyamda kendi kendime ölümümle ilgili bir sayı mı acaba diye öğrenmek istemiyordum
haha alemsin aslı valla rüyaların bile bi deişik
Hayirlara gelsin ins.
BIde canim , senin cizelge listeni gordumde, hedef 50 yazmisin , cok guzel fakat hedefi biraz dusursen mesela 70 yapsan, sonra 70 gelince, 70- 50 arasi yapsan?? belki daha motive olucu oluryinede sen bilirsin tabi, benimki sadece nacizane fikrim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?