- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.741
canım hayırdır nie sinirlisin ?
sonuçlar nasıl çıktı n dedi doktor ?
hava değişimi sanırım hava bir sıcak bir soğuk,emarı gösterdim doktoruma ameliyat sonrası deformasyon ve yapışıklık varmış birde kalça emarı çektircem eşim geliyor sanırım kesin dönüş yapacak....
hava değişimi sanırım hava bir sıcak bir soğuk,emarı gösterdim doktoruma ameliyat sonrası deformasyon ve yapışıklık varmış birde kalça emarı çektircem eşim geliyor sanırım kesin dönüş yapacak....
gülçin merhaba nasılsın canım
kızlar ya ben bu kadar şansızım yarın müfettişler ilçede seminer vercekmiş okul yok ilçeye gitcez şimdi ben orda kabağı nasıl yiyecem öğlen :26:
kahvaltı yapsam öğle yemesem durabilir miyim acaba :44:
ya ben kabak dolması yapmıştım dün. pek oyamamışım o halde bile midem bulandı kabağın tadından. siz nasıl yiyeceniz haşlanmış yaa. kızlar böle giderse diyet sonunda iğrenmekten yiyecek bişe kalmayacak. elmadan 2 gün sadece ara öğünlerde yemiştimde bıkma seviyesine gelmiştim. üff yaa neden bu kadar kilo aldık da ş,mdi böle çile çekiyoruz..
bugün d&r dan vücut inceltme teknikleri diye bir dvd aldım yarın başlıycam bekem bir faydası olacakmı? kızlar doğum öncesi çoğu pantalonum oluyor eteklerim çooook mutlu oldum sabah ....
dün ki cezamı birden çekemedim hergün 280 kalori yakıyodum. dünde 1000 kalori yakıcam demiştim 280+250 yakıcam 4 gün boyunca imidatttt
öznur 280 kaloriyikaç km hızla ve ne kadar sürede yakıyorsun?
gülçin xl s un gel di mi ?
sarı kız doğur du mu mektup gibioldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?