Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nihayet ben geldim ama kimse yok
dün işteydim malum gelemedim öldüm yorgunluktan akşam nasıl uyuduğumu bilmiyorum
sabahta oğlanı okula götürdüm yeni geldik şu okullar kapansada rahatlasak artık çok sıkıcı olmaya başladı
bi geçmişe bakayım

ayşenim sordum acaba ondan mıdır diye böyle ağrı yapmaz dedi spor bel amliyatı sonrası deformasyon varmış belimde eşim gelince bel emarı çektiririz dedi inşallah biran önce geçerde rahatlarım normal işlerimi bile zor yapıyorum...valla eşimin gelmesine sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun...

eneee ne yediklerimi yazmadım ki ben
hani şu minnak üçgen peynirler varya onun boyutunda kadayıf yidim
nesfit yidim
ara öğünde 5 erik yidim

tekrardan ben geldimm ama gidicemm başım başlıyor gene yaaa ufff uuffff
yatakodamı temizleyeyim miiis yapim şöylee

kabak detoksunu kimler yapıyor kızlar şimdi yapanlar yorumlarını yazar bizde yaparız yarın yapıcam inşallah..

aynen fatoşum hiç çekilmiyo ofiste yanlızımm ve kafamı da koydum masama gözlerimi kapttım uyuma moduna geçiyorum ara ara ((

hepinize çok geçmiş olsun kızlar noldu size ya hepiniz hasta oldunuz nazar değdi takımımıza komple kurşun dökücem takıma gitsin nazarlar gözler takımımızdan:44::44::44:
kabak detoksuna ben bugün başlayamıyorum çünkü alışverişi dün eşim yaptı o kadar söyledim kabak al diye ama almamış bu gün marketten aldım ama bu saatten sonra yapamam yarın inş:97::97::97::97::97::97:

ben şimdi çıkıcam çünkü dün bir kasa çilek beş kiloda kayısı aldırdım reçel yapıcam oğlan çok seviyor ev dandini yemek yapılacak çok iş var çok

anam çocuk olunca çamaşır hiç bitmiyor sabahtan beri 3 makina çamaşır yıkadım 2 çamaşırlıkta yer kalmadı,günde 3-4 kere üst baş değiştiriyorum benim oğlanın pis pasaklı benim oğlum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…