- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.261
Ben 2 3 günden beri boyleydim canım stres yapıyor birazda kafaya takmamak gerekiyor ama yapamıyoruz.biraz harektlenme var bakalım bugün gider umarım bu şişlikler
bazen mutlu olmak gerekiyor yediklerimizle demek ki tebrik ederim canım haftaya cuma listesindesin
unutmuşmuydun bildirimitelefona alarm kur canım zorda kalmayalım bizde . diyet nasıl gidiyor
Rabia harikasınbu haftaki hedefim 77 ydi ve hedefimi yakaaldım çok şükür
78,3-77=1,3
yüzde:1.66
inşallah doğrudur hesap
SchonerDuft tugbaFB
Sağol canım sonunda gördüm5leri görmüşsün canım tebrik ederim
Geçen hafta= 57,40
Bu hafta =56,70
Fark=700
Evet ya dertlenip duruyodu kaç gündür sabır tatlım hemen olmuyo kibak bak sen ağlaya ağlaya 700grm vermiş dünden beri
Senacım çoook sevindim canım benimwc çok farkettirmiyor bak gitmiş ne güzel maşallah sana son 1 kilo ayy müthiş bir duygu olmalı
teşekkür ederm canm
Kız bu neGeçen hafta 60.4
Bu hafta 59.5
Fark 900 gr
oh be sonunda kızlar wc ye çıkmadan tartıldım çıkamadım yani
herkesin belli olsun öyle açıklayım canımHadi yainşallah bir an önce sorunun çözülür canım insanı çok rahatsız ediyo şişkinlik o yüzden kilonda hızlı düşemiyo
Bu arada cezamı keser misin yapıveriyim hemen hedefim tutmadı
Bilmiyorum canım ya bu hafta spor falan da yapamadım sanırım şişlik vardı O gittiKız bu nebir de wc ye çıksan mezun oluyormuşsun zaten çok sevindim canım arkadaşım yaaaa mezuniyete son 1 kilo
Geçen hafta: 66.2
Bu hafta: 64.9
Fark: 1.3
Haftalık hedefime de vardım
benim ki stres kaynaklı zaten biraz rahatlayacak gibiyim bakalım gün nasıl geçecekBen 2 3 günden beri boyleydim canım stres yapıyor birazda kafaya takmamak gerekiyor ama yapamıyoruz.
tebrik ederim canımGeçen hafta: 66.2
Bu hafta: 64.9
Fark: 1.3
Haftalık hedefime de vardım
Teşekkür ederim canımbiz mi çok erkenciyiz acaba tubili
canım fibromiyaljim ve bağırsak iritbalim var sürekli yşıyorum bu sıkıntıyı . tedavisi de yok . bağırsak heraketleri için ialç var ama en son o da işe yaramamıştı .
ok canım aklımdasın unutmadım seni.
kuzum geçen kullandım işe yaramadı şu detoks yarar dedim ama olmadı halen şişim belki 4 gün yapınca vücut toparlanacaktır. br dha da detoks metoks yapmam ben yerken çok güzel kilolar vermiştim .
tabi ki yetişecem sana tatlı kız ayağım takıldı sadece
hedefi tutturamadın cezaları biliyorsun dimi
Evet canim ya sonra 200gr daha gitti bu hafta 900 grm gitmiş oldu sukur bende seni tebrik ederim canım çok guzel veermışsın yinebak bak sen ağlaya ağlaya 700grm vermiş dünden beri
Senacım çoook sevindim canım benimwc çok farkettirmiyor bak gitmiş ne güzel maşallah sana son 1 kilo ayy müthiş bir duygu olmalı
Tabiki güncelleBilemedimgulcelleyim mı tekrar kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?