- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.281
harikasınnGeçen hafta: 66.2
Bu hafta: 64.9
Fark: 1.3
Haftalık hedefime de vardım
Evet canim ama valla sabrım kalmadı diyetten sıkıldım strese girdim tabi sen daha iyi bilirsin bu durumu
Evt canım sonraki alıntıları gördüm iyice sevindim senin adına Aayy ne güzel ye macigkı ile bir iki hafta için de ikinizde mezun olacaksınız ❤ ara ara gelin yaaaEvet canim ya sonra 200gr daha gitti bu hafta 900 grm gitmiş oldu sukur bende seni tebrik ederim canım çok guzel veermışsın yine
Haklısın canım ya bende acayip sıkıldım şu diyet psikolojisinden inşallah bir daha böyle derdimiz olmaz kilomuzu koruruzEvet canim ama valla sabrım kalmadı diyetten sıkıldım strese girdim tabi sen daha iyi bilirsin bu durumu
Hani suçluluk duymadan bir bitter çikolata bile yiyemiyorum inan takıma yansır kilo veremem diye. Aylardır patates almadım eve ki kızartma yapip yemeyim diyeHaklısın canım ya bende acayip sıkıldım şu diyet psikolojisinden inşallah bir daha böyle derdimiz olmaz kilomuzu koruruz
Tabiki hayır bırakmayız sizi peşinizdeyizEvt canım sonraki alıntıları gördüm iyice sevindim senin adına Aayy ne güzel ye macigkı ile bir iki hafta için de ikinizde mezun olacaksınız ❤ ara ara gelin yaaasakın kayıplara karışıyım demeyin bizi mezun etmeden peşimizi bırakmayın
Aynı bende öyleyim ama geçen doğumgününde yedim biseyler napayım nereye kadar canım tamam kiloyu verdik sonra birden yemek de yanlış o yüzden arada yiycem yine tadımlık doymadanHani suçluluk duymadan bir bitter çikolata bile yiyemiyorum inan takıma yansır kilo veremem diye. Aylardır patates almadım eve ki kızartma yapip yemeyim diye
Tabiki hayır bırakmayız sizi peşinizdeyizhele seni mezun etmeden bir yere gitmem canım sonrada kilomuzu koruruz ayy ne güzel yazın ilk defa 5 li rakamları göreceğiz
Daha ölmedim okulun kapısında bekliyorum kız cok oksururse eve goturecem. İnce degil belim cok cok kalınSoyle kac
Fırsat oluota ölçrmedım okuldayımaha bak açtım gözlerimi bekliyorum
Geçen hafta: 66.2
Bu hafta: 64.9
Fark: 1.3
Haftalık hedefime de vardım
Evt canım sonraki alıntıları gördüm iyice sevindim senin adına Aayy ne güzel ye macigkı ile bir iki hafta için de ikinizde mezun olacaksınız ❤ ara ara gelin yaaasakın kayıplara karışıyım demeyin bizi mezun etmeden peşimizi bırakmayın
harikasınız kızlar valla çok duygulandım yellew tubiş sena magick valla başardınız canı gönülden tebrik ederim kendim vermiş kadar sevindim***14.Takım 617.Etap ***
Buki_89 (62,50/62,4/0,1/%0,16)
ELF_LR35 (94.8/94.0/0.8/%0.84)
sena zeynep(57,40/56,50/0.9/%1,57)
magickk (60,40/59.5/0.9/%1.49)
Yellow girl (66.2/64.9/1.3/%1.96)
tgb1907(66.0/65.4/0.6/%0.91)
htc71 (69.20/68.60/0.6/%0.87)
SchonerDuft (69,00///%)
14.Takım Ortalaması :
İhihihi 2 haftada 4 kilo vermişim daha bi 2 3 hafta burdayım en az
Tamam canımherkesin belli olsun öyle açıklayım canım
Yaa çok moral veriyonuz ama banamelisa- ❤ 1.5 kilo müthiş vermişsin yaaaa sen süpersin canım fazla kalıcı dikilsin galiba bir kaç haftaya mezun edicez seni gibi duruyor
65.0 ahahaha cezaya razıyım demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?