- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.561
Sende ters tepti o zaman bu patatesEvet canım 2 gün patates yaptım 2 günde ek listesi vardı. Patates hiç tok tutmadı beni ga hep aç uyudum durdum pardon uyuyamadım
48 saat spor yapıp ne yapcaz canımhiç gerek yok 24 saatte 1 saat yapsak yeter
Hiç bana göre birşey değil o zamanbitkileri içemiyorum boğazım genelde tuhaf oluyor
Canım 2 gün patatesi yaptı schoner bugünde patates sonrası 2günlük program var ya ona geçti yarında bu tarta yiyip 4günlük detoks programını tamamlamış olucakAa tabi ya sen detoks yapiyodun dimi canim dogru patates zaten tok tutar nasıl detoks bugün mu bitti ben kaçırmışım
Uzun süre kullanan biri olarak söylüyorum gıdalardan almak daha mantıklı geliyor diyetisyene durumundan bahset listede ona göre düzenleme yapar enerjin yerine gelirBugün hiç olmadı canım dün bitti o kriz bide dün ve bugün hep yatınca vücut dinlendi tabi bugün reglenin de son günüydü zaten o da bitti atlattım şükür canım niye multi vitamin alsam iyi diil mi ki canım ?
Canım o çaylar anında geri çıkarttırıyor ve 5 saatten önce de tekrar yemek yasak ondan bende aç oldum özellikle geceleri baya aç yatmıştım hatta aynı şekil uyuyamamıştım ama etkisi harika ondan dayanmaya değer yaniSende ters tepti o zaman bu patatesben patates yedim mi gün boyu yemesem olur kabizlikda yapar sende durumlar nasıl kabızlık devam ediyormu
Normalde de kabizdim dün akşam çıktım birden düştü kilom . 2 gün aç dolandım yaa birde kuru kuru da hiç gitmediSende ters tepti o zaman bu patatesben patates yedim mi gün boyu yemesem olur kabizlikda yapar sende durumlar nasıl kabızlık devam ediyormu
Yaa hayatımda ilk kez listeye uydum canım normalde doğaçlama giderdimCanım 2 gün patatesi yaptı schoner bugünde patates sonrası 2günlük program var ya ona geçti yarında bu tarta yiyip 4günlük detoks programını tamamlamış olucak3.günü bitirdi maşallah
Harika o zaman tartı oynamadiginda yapmalı banada gönderirmisin bir ara listeyi canım ihtiyacım olduğunda yapayımCanım o çaylar anında geri çıkarttırıyor ve 5 saatten önce de tekrar yemek yasak ondan bende aç oldum özellikle geceleri baya aç yatmıştım hatta aynı şekil uyuyamamıştım ama etkisi harika ondan dayanmaya değer yanibende de schoner da da çok güzel sonuç verdi valla yapabilirim diyen herkes ihtiyacı olduğu zaman yapsın dayanmaya değer
Ben bu hafta yürümekten başka bir şey yapamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Stevia otu var onu denemen lazım ağzına attığında bildiğin şeker tadı var özelliği dilin dokusuna değdikçe kaşındırdığı için şeker yiyormuşsun hissi veriyorEvet canım 2 gün patates yaptım 2 günde ek listesi vardı. Patates hiç tok tutmadı beni ga hep aç uyudum durdum pardon uyuyamadım
48 saat spor yapıp ne yapcaz canımhiç gerek yok 24 saatte 1 saat yapsak yeter
Hiç bana göre birşey değil o zamanbitkileri içemiyorum boğazım genelde tuhaf oluyor
Tmm cnm .SagolAsla deme canım kendini çok zorluyorsun demek ki .
Kuru meyve / hurma / bitter çikolata / tarçınlı süt ekle menülere krizleri önler hepsini bir güne değil tabi :)
Bir iki gün yumurta yeme canım.Kızlar çok mutluyum 1 ay önce insulin Direncim 3.5 tu veee kırmışım dirençli şuan 1.7 yani normal direnç yok . Ama gel kolesterol 80 çıkmış . O da yumurtadan sanırım normal kolesterol iyi çıkmış
Çok iyi canım süpersin bakalım toplamda kaç verdinNormalde de kabizdim dün akşam çıktım birden düştü kilom . 2 gün aç dolandım yaa birde kuru kuru da hiç gitmedibugün hiç çıkmadım karnım da gaz dolu .
Yaa hayatımda ilk kez listeye uydum canım normalde doğaçlama giderdim
Canım normal hayatta öyle kesinlikle zaten en fazla 2 ay sonra gene gıdalardan alıcaz sadece 2 ay için gıdalardan ihtiyaç kadar almasam daha iyi çünki ozman da kalori yukseliyo 2 ayda vereceğimizi 5 ayda anca veriyoruz ondan diyetime ekleme istemiyorum zattan listeyi hiç bitiremiyorum artk herşey fazla geliyo eklesede yiyemem miğdem almıyo hemde bu kadar iyi kilo hiç veremiyordum canım ondan en azından bari 3 hafta daha ko verme hızım yavaşlamasın istiyorumUzun süre kullanan biri olarak söylüyorum gıdalardan almak daha mantıklı geliyor diyetisyene durumundan bahset listede ona göre düzenleme yapar enerjin yerine gelir
7,5 kilo verdim 1 ayda . Hayatımda hiç böyle olmamıştı çok zor kilo veren biriyim ayda 4 den fazla gitmez ilk kez böyle birşey oldu.. Ama gel kolesterol 65 olmalıyken 80 çıkmış sanırım her kahvaltıda 2 yumurta yemektenÇok iyi canım süpersin bakalım toplamda kaç verdin
Çok iyi canım kilo vermek sağlığını olumlu etkilemişKızlar çok mutluyum 1 ay önce insulin Direncim 3.5 tu veee kırmışım dirençli şuan 1.7 yani normal direnç yok . Ama gel kolesterol 80 çıkmış . O da yumurtadan sanırım normal kolesterol iyi çıkmış
15 çok fazla değil sanki yumurtada faydalı bir gıda sağlıksız bir yiyecekten almaktansa en azından vücuduna farklı yarar sağlayarak yükselmiş7,5 kilo verdim 1 ayda . Hayatımda hiç böyle olmamıştı çok zor kilo veren biriyim ayda 4 den fazla gitmez ilk kez böyle birşey oldu.. Ama gel kolesterol 65 olmalıyken 80 çıkmış sanırım her kahvaltıda 2 yumurta yemekten
Valla 70.10 e çıkmıştım şuan 68.70 çıktım kilomu unuttum ya yarında çıkarsam wcye 67 yi görürüm diye düşünüyorum .Çok iyi canım süpersin bakalım toplamda kaç verdin
Bir daniş bakalım ne dicek diyetisyen dediğinde doğru kalori demek her gıda menünde fındık badem varmıydı.Canım normal hayatta öyle kesinlikle zaten en fazla 2 ay sonra gene gıdalardan alıcaz sadece 2 ay için gıdalardan ihtiyaç kadar almasam daha iyi çünki ozman da kalori yukseliyo 2 ayda vereceğimizi 5 ayda anca veriyoruz ondan diyetime ekleme istemiyorum zattan listeyi hiç bitiremiyorum artk herşey fazla geliyo eklesede yiyemem miğdem almıyo hemde bu kadar iyi kilo hiç veremiyordum canım ondan en azından bari 3 hafta daha ko verme hızım yavaşlamasın istiyorum
Aynen canım tartı oynamayınca bunu yap birden düşüyo ve sonraki haftalarda düzenli kilo vermeye geciyo vücut kesinlikle takılınca yapıp vücudu tekrar harekete geçirmek için çok iyi ❤ yollarım sanadaHarika o zaman tartı oynamadiginda yapmalı banada gönderirmisin bir ara listeyi canım ihtiyacım olduğunda yapayım
Aynen canım yumurta bide insan cok biyuk kisminda yani genetik bir sey olmadigi surece bu kolestrol de kilo verdikçe dusuyormus normale donuyormus oda canim7,5 kilo verdim 1 ayda . Hayatımda hiç böyle olmamıştı çok zor kilo veren biriyim ayda 4 den fazla gitmez ilk kez böyle birşey oldu.. Ama gel kolesterol 65 olmalıyken 80 çıkmış sanırım her kahvaltıda 2 yumurta yemekten
Aynen canım yumurta bide insan cok biyuk kisminda yani genetik bir sey olmadigi surece bu kolestrol de kilo verdikçe dusuyormus normale donuyormus oda canimtekrar 7 kilo verdiğinde oda normal sınıra gelmiş olur merak etme tabi yumurtayı ve eti azalırsan rahat edersin birde kolestrol düşüren gıdalardan ekleye bilirsin listeye mesela ceviz düşürüyor ama sen daha ınce ceviz dokunuyor demiştin 2tanede yiyemem demiştin onu hatırladım onun yerine başka birşeyler le dengeleyebilirsin senin adına çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?