- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.601
Canım sen daha burdasın zaten biz bi yere gitmiyoruz ki magick in sadece 1 kilosu kaldı o belki de bu hafta bile mezun olabilir yaniPeki biz hani biz
Evet canım gün vardı ondan yoksa yine yapmazdım da mecbur kaldım biraz.Tabi mezun olmaya bir buçuk kilo olunca kaymaklı börekler kurabiyeler havada uçuşmuş.
Inşallah canım kaçamak yapsakda kilomuzu koruyalım hiç istemiyorum artık 60 i görmekAynen canım tabiki hep görüşmezbirlikte korumaya alıcaz kiloyu❤ bir ömürlük kilo sabitleme yapıcaz inşallah o tartı ömür boyu 60lara çıkmasın
Bende hiç istemiyorumInşallah canım kaçamak yapsakda kilomuzu koruyalım hiç istemiyorum artık 60 i görmek
Kızlar disaridaydik şimdi girdim eve.
Sabah bir kaynamış yumurta bir dilim peynir iki dilim kaşar iki dilim domates 3 dilim salatalık 2 dilim ekmek 5 zeytin bir bardak çay.
Aksam bir parmak kalınlığında kaymaklı börek bir kurabiye küçük iki çatal tatlı 2 bardak çay.
2 lt su.
Kuzum bi de yoğurt yiyeydin bari akşam çok az olmuş. Doydun muBenim de kahvaltım 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Öğlen 3 köfte, salata
Akşam salata
Canım az daha sabır sonra beraberce görmeyeceğiz inşallah sevgili 60 iBende hiç istemiyorumama malesef ben daha 1.5 ay daha mecbur görürüm kendisini ondan sonrada bir ömür görmem inşallah çok aminn i
Olucam inşallah canım artık ayarlayın kendinize bir abiye mezuniyetimde ben ne giysem acaba
Senin tüm geçmiş mesajlarını okuyacağım canım bu ara fırsat bulamadım. Maşallah Harika gidiyorsun. Şu küçücük midesi olup 1 kaseyle doyanlara çok özeniyorum.Canım benim diyet yönünden muhteşem gidiyor canım şöyleki miğdem şok edici küçülmüş hani şu 1 kase çorba yada sebze da. Birşey yazıyorum ya o bir kase yiyeceğim şeyi hep bitiremiyorum yarısını yiyince tıkanıyom sonu bu bitiremiyorum hep yani miğdem artk bir öğün 1 kase yi bile bitiremiycek hale gelmiş 1avuç kadar bir şey tüketmek beni tıka başa doyuruyor canım miğdem çok küçülttü bu diyet o yönden çok mutluyum ama şöyle bir sorun oldu 2gündür regle etkisiyle beraber oldu belki de aşırı bir halsizlik ayakta bile durmak istemiyorum okadar halim yok dün spor yapmadım bugünde yapmadım gibi bisey zaten çünkü enerjim sıfırbilmiyorum yarın düzelirmi bu hal yoksa Diyetisyen e pazartesi gittiğim de bana enerji için bir takviye yazmadığımı istesem diye düşünüyorum canım
İnşallah ben görürüm 60ları 69a bile razıyım.Canım az daha sabır sonra beraberce görmeyeceğiz inşallah sevgili 60 i
Cuma’ya sürprizler hazırlayalım o zaman.Olucam inşallah canım artık ayarlayın kendinize bir abiye mezuniyetimde ben ne giysem acababanada şöyle değişik değişik emojiler yapın napalim el mahkum sanal ortam ancak bu kadar olur
Tabi 59 a varınca ordan konuşmak kolayCanım az daha sabır sonra beraberce görmeyeceğiz inşallah sevgili 60 i
Enteresan bir durum oldu ki günde iki kez salata fazla geldi istiğfar ettim akşam ondan sonrada bir şey yiyesim gelmedi belki de fazla su içtim o da midemi bulandırmış olabilir annemler kullandığımız su markasını değiştirmişler tadını pek beğenmedim[
Ne güzel şeyler yemişsin
Ama tebrik ederim miktarı çok iyi ayarlamışsın sabrına hayran oldum
Kuzum bi de yoğurt yiyeydin bari akşam çok az olmuş. Doydun mu
Genelde şeker hastalarına öneriliyormuş. Tatlılarda, keklerde, çay ve kahve gibi tatlandırmak amacıyla kullanıma sahipmiş doğal tatlandırıcı diğer adı da şeker otu diye hatırlıyorum ama cidden ağzımdaki şeker tadını o gün yok etmek için üstüne iki bardak kahve içmiştimStevia otunu biliyorum nerelerde kullanılabilir.
Afiyet olsuncanım ilk kez kaçamak yaptığını görüyorum
Disporal ne kızlarSenin tüm geçmiş mesajlarını okuyacağım canım bu ara fırsat bulamadım. Maşallah Harika gidiyorsun. Şu küçücük midesi olup 1 kaseyle doyanlara çok özeniyorum.
Regl döneminde yaklaşık 500kalorilik fazladan enerji harcıyormuş vücudumuz. (Listelerini bilmiyorum pek ama düşük kalori alıyordun sanki) bu durumda enerjinin düşmesi normal. Regl sonrası toparlarsın. Disporal kullanmaya devam ediyor musun canım
İnşallah ben görürüm 60ları 69a bile razıyım.
Magnezyum desteği canım ben hamilelik dönemlerimden tanırım kendisini. Yellowkız wc sıkıntısını çözdüğünü ve kilo vermeyi kolaylaştırdığını söylemişti ondan sordumDisporal ne kızlar
Dimi ama 59 dan konuşmak kolay haklısın bunu görene kadar benimde canım cıktı insan strese giriyor gerçekten ama sen benden daha iyi verdin ben bu sene çok vasatim geçen sene çabuk verdim canım sen bu sene çok iyisin sonuçta başlangıç kilomuz aynı değildi ona bak sen ve şu an 64 u gordun demekki 58 i de göreceksinTabi 59 a varınca ordan konuşmak kolaysen bide bana sor 60dan 1ayda kurtulma ihtimalini hesaplayıp duruyorum 1ayda 5kilo verirsem bende 59 u görürüm gayet makul bir hedef aslında deneyip görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?