Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım tabiki hep görüşmez birlikte korumaya alıcaz kiloyu❤ bir ömürlük kilo sabitleme yapıcaz inşallah o tartı ömür boyu 60lara çıkmasın
Inşallah canım kaçamak yapsakda kilomuzu koruyalım hiç istemiyorum artık 60 i görmek

[
Ne güzel şeyler yemişsin
Ama tebrik ederim miktarı çok iyi ayarlamışsın sabrına hayran oldum
Benim de kahvaltım 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Öğlen 3 köfte, salata
Akşam salata
Kuzum bi de yoğurt yiyeydin bari akşam çok az olmuş. Doydun mu

magickk bu hafta mı mezun olacaksın yoksa
mezuniyetinde ne giysem
Olucam inşallah canım artık ayarlayın kendinize bir abiye mezuniyetimde ben ne giysem acaba banada şöyle değişik değişik emojiler yapın napalim el mahkum sanal ortam ancak bu kadar olur

Senin tüm geçmiş mesajlarını okuyacağım canım bu ara fırsat bulamadım. Maşallah Harika gidiyorsun. Şu küçücük midesi olup 1 kaseyle doyanlara çok özeniyorum.
Regl döneminde yaklaşık 500kalorilik fazladan enerji harcıyormuş vücudumuz. (Listelerini bilmiyorum pek ama düşük kalori alıyordun sanki) bu durumda enerjinin düşmesi normal. Regl sonrası toparlarsın. Disporal kullanmaya devam ediyor musun canım
Canım az daha sabır sonra beraberce görmeyeceğiz inşallah sevgili 60 i
İnşallah ben görürüm 60ları 69a bile razıyım.

Canım az daha sabır sonra beraberce görmeyeceğiz inşallah sevgili 60 i
Tabi 59 a varınca ordan konuşmak kolay sen bide bana sor 60dan 1ayda kurtulma ihtimalini hesaplayıp duruyorum 1ayda 5kilo verirsem bende 59 u görürüm gayet makul bir hedef aslında deneyip görücez bakalım

[

Ne güzel şeyler yemişsin
Ama tebrik ederim miktarı çok iyi ayarlamışsın sabrına hayran oldum

Kuzum bi de yoğurt yiyeydin bari akşam çok az olmuş. Doydun mu
Enteresan bir durum oldu ki günde iki kez salata fazla geldi istiğfar ettim akşam ondan sonrada bir şey yiyesim gelmedi belki de fazla su içtim o da midemi bulandırmış olabilir annemler kullandığımız su markasını değiştirmişler tadını pek beğenmedim

Stevia otunu biliyorum nerelerde kullanılabilir.

Afiyet olsuncanım ilk kez kaçamak yaptığını görüyorum
Genelde şeker hastalarına öneriliyormuş. Tatlılarda, keklerde, çay ve kahve gibi tatlandırmak amacıyla kullanıma sahipmiş doğal tatlandırıcı diğer adı da şeker otu diye hatırlıyorum ama cidden ağzımdaki şeker tadını o gün yok etmek için üstüne iki bardak kahve içmiştim

Disporal ne kızlar

Menüm gelsin fıstıklarım
10:30
1 ceviz
1 küp beyaz peynir
Domates salatalık dereotu maydonoz limon
(Hepsiyle salata)
13:30
Ispanak sote
1 kase yoğurt
1 kase kerevizli havuçlu bebek çorbası (çocuk yemeyince bende doymayınca yeyivermişim)
16:30
1 ayran
1/2 elma
1 kivi
19:30
Elim kadar yağsız kırmızı et ızgara(sossuz)
Salata
Közlenmiş patlıcan biber (sossuz)
21:00 sonrası çay çay çay

Su: 2,5-3 litre civarı
Spor: 350 jumping jack
1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk. Eşek olma sırtında 20 kilo çocuk taşıyarak
15dk dans partisi
10dk çocuk yogası (kelebek ve ağaç oldum bana bunu uygun gördü beyler)
sürem dolmadan ekleyeyim AÇIM

Tabi 59 a varınca ordan konuşmak kolay sen bide bana sor 60dan 1ayda kurtulma ihtimalini hesaplayıp duruyorum 1ayda 5kilo verirsem bende 59 u görürüm gayet makul bir hedef aslında deneyip görücez bakalım
Dimi ama 59 dan konuşmak kolay haklısın bunu görene kadar benimde canım cıktı insan strese giriyor gerçekten ama sen benden daha iyi verdin ben bu sene çok vasatim geçen sene çabuk verdim canım sen bu sene çok iyisin sonuçta başlangıç kilomuz aynı değildi ona bak sen ve şu an 64 u gordun demekki 58 i de göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…