Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada irrascım sıkma canını bu konuyu ciddi bir şekilde eşinle tartışmadan hallet
evlilikte cinsellik en önemli yapı taşı..bence hemen bir doktora gitsin
şöle anlatayım
benim küçük teyzemin eşide öleydi 5 ay boyunca öle oldu artık sürekli tartışır kavga eder olmuşlardı teyzem artık bıkma derecesine gelmişti
(ki sen 1,5 sene oldu diyosun )
sonra doktora gitti eniştede karaciğer yağlanması çıktı buda bazı şeylere ve cinsellikten soğumasına neden oluyomuş
sonra ilaç kullandı 1 ay kadar ve düzeldi

ikiniz içinde zor bir olay evet ama çözüm yolu bulunmalı yoksa evliliğiniz sallanır

allah yardımcın olsun canım

neyse kızlar ben kalkıyorum ufaktan yatayım
sabah tartı günü bu gecede kabus görürüm kesin kilo verip vermemenin stresiyle

tatlı rüyalar :80:

yarın kane günü gelemeyebilirim kilomu yazayım.
aynı kilom 64 bıktım bıktım bıktım

gülçin leyyyn face yazıyorum görmüyon mu kıızzz?

kız bugün orfilame e daldım çıkamadım akşamdan beri face i filan unuttum. ayyy sipariş verdim kocama birsürü şeyy,traş şeysi filannn...bana 2 parfüm 2 ruj.2 tane penguen şeklinde sabun:)ayyy çok heycanla bekliyorum. benimde hayatımda heyecan yok böle alışverişlerle heyecan katmaya alışıyorum işte ne yapayım.üff

yarın kane günü gelemeyebilirim kilomu yazayım.
aynı kilom 64 bıktım bıktım bıktım

kaptancım sabaanann gelemezsem sen beni aynı yaz oldu mu şekerim. ödem olmazsa aynı çıkarım büyük ihtimalle. su içtiğim için ödem olacağını sanmıyorum. verdiysem zaten 2 elim kanda olsa gelirim az da olsa takımıma faydam olsun isterim ama bu hafta ümidim yok. napsam küüüü.çatır çatır gittiği günleri özledimmm. zaten yavaş verirdim iyice durdu.

16 Haziran Perşembe

ayşen___23
aynalar___15
catlakkemmik___
nazco___11
roseberry___10
irras___10
selinay___9
triptofan___9
prenses___9
fatta___8
pinkcat___8
emidaf___0(izinli miydi bilmiyorum)
fdm___0

Asagidaki ler naber
bende utulerimi bitirdim Allaha sukur. uzerimden bir yuk gitti valla. Hic sevmiyorumda utu yapmayi

birazdan arkadasim gelicek, fatmagulu izlicez

arkadasa kahvenin yaninda birseyler hazirlarim, ama ben meyvesuyuma devam . iyi geciyor 1.gunum.

Son çalışmalar kadınların son yıllarda uyguladıkları ağır diyet ve sporla bünyelerindeki yağ oranını tükenmeye yakın hale getirdiklerini, bunun da kısırlığa giden sonuçlara neden olabileceğini, hamile kalmakta zorlanabileceklerini göstermiştir.

enemmmm ne buldum doğru olabilir bu durum. bizim çokkk eski komşumuzun kızı gençken çok şişmanmış yiyomuş yiyomuş. sora çıkartıyomuş yediklerini. bi süre sonra midesi küçülmüş en ufak bişi yese otomatikman çıkarır olmuş. kaç kere hamile kaldı düşük yapmıştı bu yüzden. demekki doğru bişiyyy:44:

2 hafta öncesine kadar perşembe günleri heyecandan uyuyamaz hale gelirdim şimdi yusuf yusuf ediyorum:18::18:

aaaaa bu arada ablam ilk defa bu incecik olmaya başladı dedi üst taraf inceldide basen ve kalçalarda pek bi farklılık yok. acaba diyoğğrum önce üst taraf gidiyo sora alt taraf mı eriyo:44:

öüfff:95: biraz önce tartıldım uykulu olduğum için seçemiyorum. 1 2 saat sora bizimkilerden biri uyanırsa yazarım.

günaydın kızlar günaydın kızlarr günaydın kızlar

ayy çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm

hiç bu kadar beklemiyodum yahuuuuuuuuuuuuuuuu

yanlışmı gördüm uyku sersemi diye bi daha bi daha tartıldım

yeni kilom 71.7

giden tamı tamına 2 kilo

herkese günaydın dün rahatsızlığımdan dolayı gelemedim çünki gözümü bile açamıyordum serum yiyodum zaten. bugün kilom 69,8 200 gram gitmiş.
bugün ilaç içmek için mecburen yarım poğaça yedim 1 lt su içtim bu saate kadar.

fatoş teşekkür edrim canım beni merak ettiğin için mutlu oldum daha iyi gibiyim bunada şükür.

tebriklerr çok sevindim ayşem :)

geçmiş olsun kuzum
boğazlarınmı iltihap yapmış
boşver diyeti sen şimdi bir an önce iyi olmaya bak
sağlıktan önemli bişey yok....

işe gitmeseydinde dinlenseydin keşke bacım

geçmiş olsun kuzum
boğazlarınmı iltihap yapmış
boşver diyeti sen şimdi bir an önce iyi olmaya bak
sağlıktan önemli bişey yok....

işe gitmeseydinde dinlenseydin keşke bacım

sağol canım raporluyum zaten ayakta duramıyorum bile ablam geldi bakmaya kuzenimde yanımda zaten bugün biraz gözümü açabildim kulaklarımda iltihap varmış boğazlarda tabi ama doktor dediki nerde bukadar üşütebildin bende bilmiyorum dedim. diete gelince inan canım keşke çorba içebilsem canım hiç bişey istemiyor miğdem kötü zaten onun için sanırım.

ama inan 2 kilo vermene çokk sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…