- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.121
14. TAKIM 211. ETAP
aynalar ( 96,5 / 96,5 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
triptofan ( 75,9 / 75,9 / 0,0 / 0,00% )
roseberry ( 68,5 / 68,5 / 0,0 / 0,00% )
irras ( 88,9 / 89,1 / -0,2 / -0,22% )
fdm ( 68,4 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
selinay2002 ( 64,5 / 64,5 / 0,0 / 0,00% )
aysen_34 ( 73,7 / 71,7 / 2,0 / 2,71%)
emidaf ( 70,0 / 69,8 / 0,2 / 0,29% )
catlak_kemmik ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
faTTa83 ( 75,9 / 74,8 / 1,1 / 1,45% )
nazco ( 81,3 / 81,0 / 0,3 / 0,37% )
prenses88 ( 55,7 / 54,7 / 1,0 / 1,80% )
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 879,9 / 876,5 / 3,4 / 0,39% )
karneleri verdim ya şimdi sıra size geldi okul 12 de bitecek 2 hafta seminer boyunca ben size yapacağımı biliyom
ben çıkıyorum daha fazla duramıycam gözlerim kapanıyo hafta sonu için izin istiyorum kaptan rahatsızlığımdan dolayı . kendinize iyi bakın görüşürüz.
ayşem tekrar sağol canım ilgilendiğin için:))
yani ne kadar vermişsin canım :44:
canım valla acayip bünyelere sahibiz biz
sıkma canını bu hafta sende sadece cuma sabahı tartıl yoksa şaşıyoz böle
tebrik ederim canımkızlar günaydın.Kaptancım kusuruma bakma erkek kardeşimi ancak yollayabildim ve anca işe geldim.bu sabah tartıya çıktım ve kilom 74.8
yani tam 1.1 kilo gitmişçok sevindim yaaa.inş böle devam eder.ben bi geçmişi okuyup geliyorum kardeşler.ay çok sevindim ya başladığımdan beri ilk kez bu kadar kilo verdim.
en büyük tebriği sen hakettin canımben kalkıyorum canlar
dışarı çıkıcaz hazırlanam :81::81::81:
nazco gördüm seniiiiiiiiiiiiii
ana allah muhafaza
canım ya güzelce yat dinlen hafta sonu toparlanırsın inşallah
artık hafta içi tartılmıycam cuma moralim bozuluyo sonra
tebrik ederim canım
en büyük tebriği sen hakettin canım
geçmişi okuyodum canım görmedim seni bide başımda bi alay çocuk var nevrimi döndürdüler
napalım be güzelim ben bahçeye çıktım biraz keyif yapımdiye temizlik yaptım yorulmuştum sitenin bütün veletleri başıma üşütü onlarla uğraşıyorumkızçeler ne ediyonuz?ben çok bunaldım aşırı sıcak bugün.Bi de benim ortaokuldan arkadaşım geldi.birazdan onla görüşcez iş çıkışı:)))evlendik ikimizde.hatta onun kızı var ama hala görüşüyoz çok kafa bi kızdır kendileri...
canım hoşgeldin çok sağol tebrik için.ben kabaktan önce sadece 200 gram vermiş gözüküyodum ama kabak baya etkili oldu.inş yağdan gitmemişdir.hayırdır neden çocuklar bu kadar yaramazlık yapıyo yaf:))accıkistiolar sanki
kışt de gitsinler kıznapalım be güzelim ben bahçeye çıktım biraz keyif yapımdiye temizlik yaptım yorulmuştum sitenin bütün veletleri başıma üşütü onlarla uğraşıyorum
inanmıyorum evde ev sahibi varken mi girmişler?komşum geldi oturuyoruz akşam karşı komşuya hırsız girmiş ödüm koptu bu günün konusu bu kızlar
allah korusun evde falan dinlemiyorlar
inanmıyorum evde ev sahibi varken mi girmişler?
selam kızlar.. bu saatte kadar okuldaydım yeni geldim. idaremden nefret ettiğimi daha öncede sölemiştim. neticede haklıymışım. son gün bir sürü iş çıkardılar. şu belge bu belge. neticede her zamankinden de geç geldim. tek tek çocukların notlarını yazdık vs. yapmayıp gidene de tutanak tuttular hem bugün sölüyolar hemde üff ne bileyim ya.. bir tuhaflar sinri oluyorum.
slm kızlar uyumuşum valla
nerdesiniz hadi gelin iki lafın belini kıralım
gene yağmur yağacak gök gürüldüyo
sabah günlük güneşlik öğleden sonra yağmur kıyamet
dengem kaçtı valla
slm kızlar uyumuşum valla
nerdesiniz hadi gelin iki lafın belini kıralım
canım sende ankarada mıydın yoksa. ya o kadar stresin üstüne birde yolda yağmura yakalandım. eve geldim biraz sonra durdu:) şansıma ne oldu nereye gitti yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?