- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.161
Selam kizlar nasilsiniz? bugun kimse yok hayret
bugun hollywood diyetinin 2.gunundeyim, tum gun meyvesuyu ve 3 litre su.
bugun tarti alicaz ins. dijital tartimiz var fakat eskidi artik, 100 gram oynuyor falan.
bu hafta1 kilo vermisim, gecen hafta daha fazla vermistim . ama olsun bakalim onumuzdeki cumya kadar ne kadar vericem.
14. TAKIM 211. ETAP
aynalar ( 96,5 / 96,5 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
triptofan ( 75,9 / 75,9 / 0,0 / 0,00% )
roseberry ( 68,5 / 68,5 / 0,0 / 0,00% )
irras ( 88,9 / 89,1 / -0,2 / -0,22% )
fdm ( 68,4 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
selinay2002 ( 64,5 / 64,5 / 0,0 / 0,00% )
aysen_34 ( 73,7 / 71,7 / 2,0 / 2,71%)
emidaf ( 70,0 / 69,8 / 0,2 / 0,29% )
catlak_kemmik ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
faTTa83 ( 75,9 / 74,8 / 1,1 / 1,45% )
nazco ( 81,3 / 81,0 / 0,3 / 0,37% )
prenses88 ( 55,7 / 54,7 / 1,0 / 1,80% )
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 879,9 / 876,5 / 3,4 / 0,39% )
ben burdayım kiii
o isveç holywood vırt zırt diyetleri çok masraflı bişi yaaa onları alcanda her öğün üşenmeden yapcanda ohoo oo oo ooo ve de oooooooğğğ. ölme eşşeğim ölme yaniii
ya bende bi sıkıntı var anlatamam boğuyor beni :84:
KAPTAN ben prs gecesinden bildirimi yapmistim, ama sen yapmamisin diye yazmisin . alinti yapiyorum dun geceki mesajimdan.
ALINTI :
Kizlar ben cikiyorum, herkeze iyi aksamlar, cok isim var. Utulerim var , misafirim gelicek vs vs...
Fatmagulun sonunu yazmayin, daha izlemedim cunki. yazdiginizi yanlislikla okurum falan
buarada yarin gene bldiririm kilomu ama bugunden yazayim dedim. yarin 6 dan sonra bildirebilirim kaptan . bugunki kilomdan degisiklik olursa lisye eklersen sevinirim kaptancigim
10-06-2011 gecen hafta cuma 55.7
15.06.2011 bu hafta prs 54.7
Düzenleyen: prenses88 Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati 13 [/COLOR]
aslıcım eline sağlık canım benim beni 64.500 geçmişsin seni seviyorum........
şimdi çıkıyorum ben beni bugün izinli say yarın netteki problem hallolur sanırım sırf size hbr vermek için buraya geldim öpüyorum hepinizi.....
aslı yine başlama bak sakın bunalıma girme.seni gebertirim. sınıntıya girdinmi kilo alıyon sen ben seni tanıdım çünkü artık.ya sebebide yok diyosun .olumlu telkin et kendini. hayatında güzel giden şeyleri düşün.valla bugün berbat bi gün geçirdim buna rağmen senin isyanını ben yapmıyorum üstelik sebeplerimde çok.ama şükrediyorum. kızlar belki diyeceksiniz kız bunalımda sen ne diyosun diye . ama Aslı 1-2 kilo verdikten sonra bunalıma girip hepsini alıyor geri o yüzden onun için endişeleniyorum geri alacak diye.şükür de bacımmm.
kızlar size karsı cok mahçubum bgn giremedim hiç ama geçerli bir sebebim vardı.bugün okulun son günü olduğu için karne alındıktan sonra öğretmenlerle bişeyler yaptık son olduğu için. o anda alınmıs bir karardı önceden olsa söylerdim.internete girip haber vercek ortamım olmadığı için bildiremedim.kusura bakmayın
bi sorun olmadı ki:26:
bende şaşıyorum nasıl veriyolar diye yaw
ben diyete başlayalı bugün tamı tamına 3 ay doldu
3 ayda 12 kilo benim için en yüksek başarı
hee birde kızlar
şu hafta birincilerinin açıklandığı yere bakıyorumda şaşıyorum vallahi
bir haftada bir insan nasıl 4,5 kiloya yakın verir
yalan söylüyolar bence
sağol canım bende seni tebrik ediyorumEllerine saglik kaptan.
Aysen_34 yaw sen ne guzel kilo vermisin2 kilo supermis. Tebrik ederim.
fatma83, nazco, irras, emidaf, kizlar sizleride tebrik ederim
aslı yine başlama bak sakın bunalıma girme.seni gebertirim. sınıntıya girdinmi kilo alıyon sen ben seni tanıdım çünkü artık.ya sebebide yok diyosun .olumlu telkin et kendini. hayatında güzel giden şeyleri düşün.valla bugün berbat bi gün geçirdim buna rağmen senin isyanını ben yapmıyorum üstelik sebeplerimde çok.ama şükrediyorum. kızlar belki diyeceksiniz kız bunalımda sen ne diyosun diye . ama Aslı 1-2 kilo verdikten sonra bunalıma girip hepsini alıyor geri o yüzden onun için endişeleniyorum geri alacak diye.şükür de bacımmm.
yarından itibaren günlük mesaj sayılarını gülçin yapacak. gülçincim fadik haftasonu izinli olacak. bende haftasonu izinliyim. yarın sivasa gitcem. okuldan bir arkadaş doğum yaptı onu göremey gitcez. arkadaşta kalcam. büyük ihtimal pazar akşamı dönerim ama olurda dönemezsem diye 2 gün izin alıyorum. dönersem pazar akşamı gelirim zaten takıma
18 – 24 haziran triptofan
geçen haftanın devam çizelgesini esra yapacak esracım selinayı bugün izinli yazarsın
11 – 17 haziran roseberry
kızlar banyoya gircem şimdi öpüyorum sizi kocamangörüşmek dileği ile...
günaydın hatrunlaaaar bende düün eve 5e doğru geldim sınıfı toparladım
sora gelince yattım uyudum sora kcam geldii
onunlada konuştum bu arada gidikcekmiş hafta içi söz verdi gidicem zati dedi
kaptan doktor olur raporu verirse beni 1 hafta izinli yazarsın kaptaaan
soraki haftada duruma göre bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?