- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.141
Ankarayı şimdi sevmeye başladım yaşasın yağmurlu havalarrrrrrrrrrrrr
yağmuru bende severimde sabah cam sildim kuzu gitti emeklerim boşa
bide benim böyle havalarda canım su içmek istemiyo nasıl içicem ben 3 litre suyu
bu haftaki toplu kiloyu hesaplarken 1 kilo fazla hesaplamışım böyle olunca aradaki fark az oldu ve yüzdelikte az oldu aslında bu hafta 7. değil 5. yiz
hepinizden özür dilerim kızlar hata yapmışım ya :26:
kaptancım eline sağlık.yanlız bu listeye göre biz 4,4 vermiş olmuyomuyuz:)))1 kilo da bi kilodur...
selam kızlar.. bu saatte kadar okuldaydım yeni geldim. idaremden nefret ettiğimi daha öncede sölemiştim. neticede haklıymışım. son gün bir sürü iş çıkardılar. şu belge bu belge. neticede her zamankinden de geç geldim. tek tek çocukların notlarını yazdık vs. yapmayıp gidene de tutanak tuttular hem bugün sölüyolar hemde üff ne bileyim ya.. bir tuhaflar sinri oluyorum.
aslı bizim takımın verdiği kilo 4.4 değil mi ya baksana bi.
ya bi de aslıcım ben baktımda iki tane 7. var ama 7.olan takımla aramızda 1 kilodan fazla fark vardı
nasıl oldu acep
bu hafta kilo veren herkesiii tebrik ederim. ayşencim ne yaptın tam olarak. 2 kilo veren sen miydin ya. maşallah.bu hızla gidersen süper olacak. ben neden böle hızlı veremiyorum yaa.neler yaptın anlatsana.
ya bende bi sıkıntı var anlatamam boğuyor beni :84:
bu arada 1 ayda 20 kilo veren birini okudum topiklerin birindekız doksan küsür kilodan 60lara mı ne inmiş
anlat canım anlat rahatla
derdini sölemeyen derman bulamazmış :89:
bu arada 1 ayda 20 kilo veren birini okudum topiklerin birindekız doksan küsür kilodan 60lara mı ne inmiş
bende şaşıyorum nasıl veriyolar diye yaw
ben diyete başlayalı bugün tamı tamına 3 ay doldu
3 ayda 12 kilo benim için en yüksek başarı
hee birde kızlar
şu hafta birincilerinin açıklandığı yere bakıyorumda şaşıyorum vallahi
bir haftada bir insan nasıl 4,5 kiloya yakın verir
yalan söylüyolar bence
ne yapmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?