- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.701
Ya çok sevindimBen de işe yaradı
Ooo yeni mezunumuz gelmiş nasıl istediğin kiloda mezun olmak.Selam kızlarnapiyosunuz
Manzara çok güzel böyle görünce hevesim artıyor ama totom koltuk görünce kalkmıyor valla .Oksijen sarhoşuyum kızlar unuttum yazmayı sabah sabit çıktım tartıda @Izmirli95 geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Düzeldi mi gözlerinYürüyüşe cikcm gözlerim biraz düzeldi ama güneşe çıkınca hiç açamıyorum damladan sanrm havada çok sıcak ya 26 dereceynis
Squat girl varya genelde onun videolarını yapıyorum ufkumu biraz genişletmem lazım dimi takılı kalmışım. Aynı videolaraCanım youtube da kol sırt için faydalı videolar var bi göz at istersen ben bazen değişik hareket görüyorum uyguluyorum ve gerçekten çalıştırmadığım bi yerimin çalıştığını fark ediyorum.
Kızlar bugün karışık bir menü oldu hemen yazayım unutmadan
Uyanınca
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
Sabah
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Kavurma zeytin 1 bardak süt bar avuç çiğ kuruyemiş
Akşam
Kaşarlı sucuk 10 tane çiğ badem zeytin cacık ayrıca yoğurt
Öğlenle akşam yer değiştirmiş gibi oldu ama neyse benim diyetimde pek önemli bişey değil. Bugün kızıma makarna mantısı yaptım offf diyete başladığımdan beri ilk defa zorlandım ama yemedim eşim dayanamadı yedibende sabah artıyı görünce bana çatma dedim
O yokuş benim bile gözümü korkuttu8 . 5 km yürüyüş sonrası yokuş ellerimden öper + bi de 700 m daha eve kadar yokus
Niyr böyle oluyor unutyormusun.Bugün cidden iki bardak bile içmedim sabaha kadar içeyim bari
Akşam çok geldi bana ama sporun sağlam afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
Chia li süt 2 ymk kaşığı
Öğlen
3 tane firinda kofte
150 gr tavuk göğüs
1 bardak ayran
Çeyrek dilim tam bugday ekmegi
Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 minik tatlandırıcılı tarcinli kurabiye 40 gr anca
Akşam
2 tane firinda kofte
100 gr haşlanmış göğüs
1 bardak ayran
Yarim kaseye yakın yayla corbasi
Ara
2 ceviz
Sekersz sütlü nescafe
Ara yapmiycaktim bu hafta dayanamadım ins yarın yapmadan dururum .
Spor
9.8 km yürüyüş.
6 km si tempolu
Vertigo kötü yaa geçmiş olsun canım.Kahvaltım peynir, 2 köfte, salatalık, domates
Öğlem iki bardak nane çayı, 1.5 kk taze hindistan cevizi
Akşam fasulye diblevi, 1 köfte, 2 kaşık makarna
Bugün baş dönmem gene vardı sanırım zayıflama tozuyla alakası yokmuş. Vertigom yüzünden sanırım bu aralar yemeyi azaltınca ters tepti sanırım
Canım kesinlikle dene kime dediysem iştahını kesti aç karna içince de bağırsak da çalıştırıyor hele spor öncesi içersen harika olur.Y YesilinBuyusu Canım su türk kahvesini deneyeceğim bende bu şekilde kilo verenleri duymuştum ıstah kapansinda önemli olan o zaten
Doğru diyorsun canımda ben 1 aydır burdayım öncesinde kendi çapımda uğraşıyodum kilo vermeye o yüzden menüleri yorumlayıp akıl vercek kadar yeterli görmüyorum kendimi en baştan beri tek yorumum afiyet olsun demekama artık daha aktif olucam bugün tam bi aylık olmamın şerefine yarın o gazı tekrar duyup başlıcam diye umuyorum
Valla ya @yellow girl nerdesiiiiinnn seni özledimm
Off evet yaa kaç gün sabah 8 den önce iş yerindeydim.Seninde bu aralar işin yoğun gidiyor dimi canım bizde iyiyizucukgenclik in dediği gibi şişmanız aynı
Squat girl ü bende çok severim hatta çok tavsiye ettiğim biri ama değiştir arada farklı hareketler yap ki farklı bölgeler çalışsın canım. Valla bugan ne yedim bende bilmiyorum ya kavurma mideme dokundu neden bilmiyorum akşam o yüzden hafif geçireyim dedim ama kızıma mantı yapınca da koktu onu bastırmak için sucuk yaptım üzerine de kaşar koydum sonra tekrar yoğurt yedim felan saçma sapan bişey olduOoo yeni mezunumuz gelmiş nasıl istediğin kiloda mezun olmak.
Manzara çok güzel böyle görünce hevesim artıyor ama totom koltuk görünce kalkmıyor valla .
Geçmiş olsun canım. Düzeldi mi gözlerin
Squat girl varya genelde onun videolarını yapıyorum ufkumu biraz genişletmem lazım dimi takılı kalmışım. Aynı videolara
eşin sabaha eritir .
Menün çok karışık algı sorunu yaşadım
Spor yapmıştın zaten . Afiyet olsun canım
O yokuş benim bile gözümü korkuttu
Niyr böyle oluyor unutyormusun.
Ben yanıma 1 lt su koyuyorum bittikçe şişeyi dolduruyorum. Hatta bazen 3ltyi aşıyorum şişe olmazsa dene bence ya da telefona hatırlatıcı kur.
Akşam çok geldi bana ama sporun sağlam afiyet olsun
Vertigo kötü yaa geçmiş olsun canım.
Makarna 2 çatal yemişsin gözümden kaçmadı
Hmmm brokoli iyi hatırlattın canım bende yapayım bi brokoli salatalı şöyle sarımsaklı sirkeli hmmm mis missssOff evet yaa kaç gün sabah 8 den önce iş yerindeydim.
Uykulara doyamıyorum. Bende şişmanım
Cuma günü tatile çıkıyoruz .2 kiloya yakın vermem lazım brokoliye dadanacam bu hafta bakalım nasıl sonuç verecek
Bugün susamadım aslında babam suyu hep şişe alır gözüme sokar. Annemde makarnayı güzel yapıyor dayanamadım.Ooo yeni mezunumuz gelmiş nasıl istediğin kiloda mezun olmak.
Manzara çok güzel böyle görünce hevesim artıyor ama totom koltuk görünce kalkmıyor valla .
Squat girl varya genelde onun videolarını yapıyorum ufkumu biraz genişletmem lazım dimi takılı kalmışım. Aynı videolara
eşin sabaha eritir .
Ben yanıma 1 lt su koyuyorum bittikçe şişeyi dolduruyorum. Hatta bazen 3ltyi aşıyorum şişe olmazsa dene bence ya da telefona hatırlatıcı kur.
Squat girl ü bende çok severim hatta çok tavsiye ettiğim biri ama değiştir arada farklı hareketler yap ki farklı bölgeler çalışsın canım. Valla bugan ne yedim bende bilmiyorum ya kavurma mideme dokundu neden bilmiyorum akşam o yüzden hafif geçireyim dedim ama kızıma mantı yapınca da koktu onu bastırmak için sucuk yaptım üzerine de kaşar koydum sonra tekrar yoğurt yedim felan saçma sapan bişey olduakşamda biraz hareket ettim kızımı oynatmaya çalıştım ama o gidip gizli gizli telefondan müzik değiştirmeyi seçti yasak ya tatlı geliyor cadıya bide ne anlıyosa o minik parmağını kaydırıp duruyo ekranda o çaldı ben oynadım artık napıyım
Yaa ben tost makinesinde pişiriyorum üstüne limon yanına yoğurt ile öğün yapıyorum..Hmmm brokoli iyi hatırlattın canım bende yapayım bi brokoli salatalı şöyle sarımsaklı sirkeli hmmm mis missss
Çalışıyorsun değil mi halen .Bugün susamadım aslında babam suyu hep şişe alır gözüme sokar. Annemde makarnayı güzel yapıyor dayanamadım.
Iyiyim canım benim sağol kendimi kontrol etmeye çalışıyorumOoo yeni mezunumuz gelmiş nasıl istediğin kiloda mezun olmak.
eşin sabaha eritir .
Gerçekten işe yarıyor canım ben normalde doydum bırakayım diye asla sofradan kalmazdım yeter yemiyim artık derdim ama sabahları içince kahvaltının son lokmaları ya zorla gidiyo ya da bırakıyorumY YesilinBuyusu Canım su türk kahvesini deneyeceğim bende bu şekilde kilo verenleri duymuştum ıstah kapansinda önemli olan o zaten
Valla canım havalar ısındığından beri yerimde durmak istemiyorum her yer cıvıl cıvıl ama çalışmanın da o zorluğu var sürekli oturmakOoo yeni mezunumuz gelmiş nasıl istediğin kiloda mezun olmak.
eşin sabaha eritir .
Emeğinin karşılığını tatille alacaksın ne güzel canım inşallah çok rahatlatıcı geçerOff evet yaa kaç gün sabah 8 den önce iş yerindeydim.
Uykulara doyamıyorum. Bende şişmanım
Cuma günü tatile çıkıyoruz .2 kiloya yakın vermem lazım brokoliye dadanacam bu hafta bakalım nasıl sonuç verecek
Offfff brokoli almam lazmmmm agzım sulandıHmmm brokoli iyi hatırlattın canım bende yapayım bi brokoli salatalı şöyle sarımsaklı sirkeli hmmm mis missss
Bu arada size söylemeyi unuttum annem amcasına söylemişti ya o kızı o kız benimle çalışmıyor ne olduysa okulla ilgili sorun çıktı bizimle çalışmıycak dedi patronum. Annem haftada bir mutfağa girince dayanamadımÇalışıyorsun değil mi halen .
Anne yemekleri hep güzel olur canım kanma bunlara hedef kilona varınca yersin
Yarın daha iyi yapicam inşallah ya sporlar boşa gitmesin diyorum kendi kendime . Gözlerim yeni düzeldi cnm sagol sbh kursa gidemedim tabağı şimdi bitirdim cini kursuna gidiyorum daOoo yeni mezunumuz gelmiş nasıl istediğin kiloda mezun olmak.
eşin sabaha eritir .
Basacammm kartlarım hazır ona göre kızlarCanım kesinlikle dene kime dediysem iştahını kesti aç karna içince de bağırsak da çalıştırıyor hele spor öncesi içersen harika olur.
Hemen hemen her diyetin yasakları aynıdır canım aşırı ekmek şekerli gıdalar hamurişi gördün mü bas kırmızı kartı
Ya çok başarılısın maşallah canım çok isterdim resim yeteneğimin olmasınıYarın daha iyi yapicam inşallah ya sporlar boşa gitmesin diyorum kendi kendime . Gözlerim yeni düzeldi cnm sagol sbh kursa gidemedim tabağı şimdi bitirdim cini kursuna gidiyorum da Eki Görüntüle 2263698
Aşk olsun biz ne güne duruyoruz hem benim hedef daha baya çok burdayım hepYa valla kızlar noldu böyle burası bütün eskiler gitti benim heves motivasyonda gitti buranın gazıyla yaşıyodum ben herkes dağıldı
Sağol cnmProtein ağırlıklı güzel bir gün olmuş canım.
Vertigo zor bir hastalık Allah yardım etsin ama gerçekten az yiyorsun başka bir diyet mi denesen acaba? Mesela ketojenik diyet benim sevdiğim diyetlerden biri karataya da çok benziyor ama o iki öğün değil. Bi araştır istersen yapanlar cok memnun
Tabağa kopya kağıdıyla geçiriyoruz cnm sen dr yaparsın ne var sadece tek zorluk incecik fırçayla deseni çizebilmek bende ilk başta baya kötüydüm şimdi de amatör ama idare ediyoruzYa çok başarılısın maşallah canım çok isterdim resim yeteneğimin olmasını
Şimdi sizden duydukça yapmak istiyorum gerçektenGerçekten işe yarıyor canım ben normalde doydum bırakayım diye asla sofradan kalmazdım yeter yemiyim artık derdim ama sabahları içince kahvaltının son lokmaları ya zorla gidiyo ya da bırakıyorum
Valla canım havalar ısındığından beri yerimde durmak istemiyorum her yer cıvıl cıvıl ama çalışmanın da o zorluğu var sürekli oturmak
Emeğinin karşılığını tatille alacaksın ne güzel canım inşallah çok rahatlatıcı geçer
Özel bi diyeti mi var brokolinin hemen denerim
Offfff brokoli almam lazmmmm agzım sulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?