Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar napiyosunuz
Ooo yeni mezunumuz gelmiş nasıl istediğin kiloda mezun olmak.
Oksijen sarhoşuyum kızlar unuttum yazmayı sabah sabit çıktım tartıda @Izmirli95 geçmiş olsun canım
Manzara çok güzel böyle görünce hevesim artıyor ama totom koltuk görünce kalkmıyor valla .
Yürüyüşe cikcm gözlerim biraz düzeldi ama güneşe çıkınca hiç açamıyorum damladan sanrm havada çok sıcak ya 26 dereceynis
Geçmiş olsun canım. Düzeldi mi gözlerin
Squat girl varya genelde onun videolarını yapıyorum ufkumu biraz genişletmem lazım dimi takılı kalmışım. Aynı videolara
eşin sabaha eritir .
Menün çok karışık algı sorunu yaşadım
Spor yapmıştın zaten . Afiyet olsun canım
8 . 5 km yürüyüş sonrası yokuş ellerimden öper + bi de 700 m daha eve kadar yokus
O yokuş benim bile gözümü korkuttu
Bugün cidden iki bardak bile içmedim sabaha kadar içeyim bari
Niyr böyle oluyor unutyormusun.
Ben yanıma 1 lt su koyuyorum bittikçe şişeyi dolduruyorum. Hatta bazen 3ltyi aşıyorum şişe olmazsa dene bence ya da telefona hatırlatıcı kur.
Akşam çok geldi bana ama sporun sağlam afiyet olsun
Vertigo kötü yaa geçmiş olsun canım.
Makarna 2 çatal yemişsin gözümden kaçmadı

Y YesilinBuyusu Canım su türk kahvesini deneyeceğim bende bu şekilde kilo verenleri duymuştum ıstah kapansinda önemli olan o zaten
Canım kesinlikle dene kime dediysem iştahını kesti aç karna içince de bağırsak da çalıştırıyor hele spor öncesi içersen harika olur.

Hemen hemen her diyetin yasakları aynıdır canım aşırı ekmek şekerli gıdalar hamurişi gördün mü bas kırmızı kartı

Seninde bu aralar işin yoğun gidiyor dimi canım bizde iyiyiz ucukgenclik in dediği gibi şişmanız aynı
Off evet yaa kaç gün sabah 8 den önce iş yerindeydim.
Uykulara doyamıyorum. Bende şişmanım
Cuma günü tatile çıkıyoruz .2 kiloya yakın vermem lazım brokoliye dadanacam bu hafta bakalım nasıl sonuç verecek

Squat girl ü bende çok severim hatta çok tavsiye ettiğim biri ama değiştir arada farklı hareketler yap ki farklı bölgeler çalışsın canım. Valla bugan ne yedim bende bilmiyorum ya kavurma mideme dokundu neden bilmiyorum akşam o yüzden hafif geçireyim dedim ama kızıma mantı yapınca da koktu onu bastırmak için sucuk yaptım üzerine de kaşar koydum sonra tekrar yoğurt yedim felan saçma sapan bişey oldu akşamda biraz hareket ettim kızımı oynatmaya çalıştım ama o gidip gizli gizli telefondan müzik değiştirmeyi seçti yasak ya tatlı geliyor cadıya bide ne anlıyosa o minik parmağını kaydırıp duruyo ekranda o çaldı ben oynadım artık napıyım

Hmmm brokoli iyi hatırlattın canım bende yapayım bi brokoli salatalı şöyle sarımsaklı sirkeli hmmm mis missss

Bugün susamadım aslında babam suyu hep şişe alır gözüme sokar. Annemde makarnayı güzel yapıyor dayanamadım.

Yerim ben o parmakları :)
Benim de canım çekti şimdi olsa da yesem .
Bugün stresli birgün mü geçirdin canım menüye yansımış sanki
Hmmm brokoli iyi hatırlattın canım bende yapayım bi brokoli salatalı şöyle sarımsaklı sirkeli hmmm mis missss
Yaa ben tost makinesinde pişiriyorum üstüne limon yanına yoğurt ile öğün yapıyorum..
Salatasını bir ara çok yapardık eşimle içine kornişon mısır salatalık ne varss eklerdik ..

Iyiyim canım benim sağol kendimi kontrol etmeye çalışıyorum rehavete kapıldım ama dur dedim artık yani olmaz böyle yoksa kilo tavan yapacak hemen sen napiyosun grup pek sessiz ya şöyle hareketlenin kızlar

Y YesilinBuyusu Canım su türk kahvesini deneyeceğim bende bu şekilde kilo verenleri duymuştum ıstah kapansinda önemli olan o zaten
Gerçekten işe yarıyor canım ben normalde doydum bırakayım diye asla sofradan kalmazdım yeter yemiyim artık derdim ama sabahları içince kahvaltının son lokmaları ya zorla gidiyo ya da bırakıyorum
Valla canım havalar ısındığından beri yerimde durmak istemiyorum her yer cıvıl cıvıl ama çalışmanın da o zorluğu var sürekli oturmak
Emeğinin karşılığını tatille alacaksın ne güzel canım inşallah çok rahatlatıcı geçer
Özel bi diyeti mi var brokolinin hemen denerim
Offfff brokoli almam lazmmmm agzım sulandı

Çalışıyorsun değil mi halen .
Anne yemekleri hep güzel olur canım kanma bunlara hedef kilona varınca yersin
Bu arada size söylemeyi unuttum annem amcasına söylemişti ya o kızı o kız benimle çalışmıyor ne olduysa okulla ilgili sorun çıktı bizimle çalışmıycak dedi patronum. Annem haftada bir mutfağa girince dayanamadım

Yarın daha iyi yapicam inşallah ya sporlar boşa gitmesin diyorum kendi kendime . Gözlerim yeni düzeldi cnm sagol sbh kursa gidemedim tabağı şimdi bitirdim cini kursuna gidiyorum da

Basacammm kartlarım hazır ona göre kızlar

Yarın daha iyi yapicam inşallah ya sporlar boşa gitmesin diyorum kendi kendime . Gözlerim yeni düzeldi cnm sagol sbh kursa gidemedim tabağı şimdi bitirdim cini kursuna gidiyorum da Eki Görüntüle 2263698
Ya çok başarılısın maşallah canım çok isterdim resim yeteneğimin olmasını

Ya valla kızlar noldu böyle burası bütün eskiler gitti benim heves motivasyonda gitti buranın gazıyla yaşıyodum ben herkes dağıldı
Aşk olsun biz ne güne duruyoruz hem benim hedef daha baya çok burdayım hep
Sağol cnm

Ya çok başarılısın maşallah canım çok isterdim resim yeteneğimin olmasını
Tabağa kopya kağıdıyla geçiriyoruz cnm sen dr yaparsın ne var sadece tek zorluk incecik fırçayla deseni çizebilmek bende ilk başta baya kötüydüm şimdi de amatör ama idare ediyoruz

Şimdi sizden duydukça yapmak istiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…