Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İYİYMİŞ o zaman 15 aylık olana kdr rahat çalışırsın sonrası zor olur belki . bozulmasında . ya ben bkıyorum nerem de sorun var diye heryerimde olduğuna karar veriyorum sonra şaşıyor en acil yer sırtım ve göbeğim . her gün kol sırt çalışıyorum plankta yapıyorum ama sabit değil şu dirsekleri yere koyup şınav pozisyonuna geliyorsun ya 1 dk yakın duruyorum.
Kızlar ben bu sabah aceleyle evden çıkınca tartılmayı unuttum sanırım + çıkmışımdır çünkü karnım feci şiş ve iki sabahdır su içmediğim için gene WC çıkmadım
SUYU GÜN İÇİNDE DE BOL BOL İÇ CANIM
Cuma günü 78.50
Bugün 78.40
Hafta sonu şişlikten artı çıktım korkmuştum valla inşallah cumaya 77 yi görürüm. Bu hafta sporu ekliycem inşallah.
HADİ BAKALIM -100 İLE BAŞLADIN HAFTAYA

Canım youtube da kol sırt için faydalı videolar var bi göz at istersen ben bazen değişik hareket görüyorum uyguluyorum ve gerçekten çalıştırmadığım bi yerimin çalıştığını fark ediyorum.

Kızlar bugün karışık bir menü oldu hemen yazayım unutmadan
Uyanınca
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Kavurma zeytin 1 bardak süt bar avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
Kaşarlı sucuk 10 tane çiğ badem zeytin cacık ayrıca yoğurt

Öğlenle akşam yer değiştirmiş gibi oldu ama neyse benim diyetimde pek önemli bişey değil. Bugün kızıma makarna mantısı yaptım offf diyete başladığımdan beri ilk defa zorlandım ama yemedim eşim dayanamadı yedi bende sabah artıyı görünce bana çatma dedim

Bugün cidden iki bardak bile içmedim sabaha kadar içeyim bari

Menüm
Kahvaltı
Chia li süt 2 ymk kaşığı

Öğlen
3 tane firinda kofte
150 gr tavuk göğüs
1 bardak ayran
Çeyrek dilim tam bugday ekmegi

Ara

Şekersiz türk kahvesi
2 minik tatlandırıcılı tarcinli kurabiye 40 gr anca

Akşam
2 tane firinda kofte
100 gr haşlanmış göğüs
1 bardak ayran
Yarim kaseye yakın yayla corbasi

Ara
2 ceviz
Sekersz sütlü nescafe

Ara yapmiycaktim bu hafta dayanamadım ins yarın yapmadan dururum .

Spor

9.8 km yürüyüş.
6 km si tempolu

Kahvaltım peynir, 2 köfte, salatalık, domates
Öğlem iki bardak nane çayı, 1.5 kk taze hindistan cevizi
Akşam fasulye diblevi, 1 köfte, 2 kaşık makarna
Bugün baş dönmem gene vardı sanırım zayıflama tozuyla alakası yokmuş. Vertigom yüzünden sanırım bu aralar yemeyi azaltınca ters tepti sanırım

Yok ben niye bozayım moralimi ya bu bir kinayeydi sadece. Başka da moralimi bozduğumu veya fırsat aradığımı hatırlayamadım. Neyse herkese kolaylıklar diliyorum.
Ya cidden ben siz üzülüp kilo vermenizi etkiliycek diye kilo hesaplamanızda bile sizi savundum ben niye sizi üzmek istiyim. Siz öyle yazınca kendinizi üzmeyin diye yazdım. Ben sizi üzmek için demedim sizin tavsiyenizle kabızlık yaşadığım da türk kahvesi içiyorum siz bana tavsiye verirken ben sizi kırıp üzmeyi hiçbir şekilde aklıma getirmedim.

Moral bozmak icin fırsat arıyosunuz deyince sanki sizlerin moralini bozuyormuşum gibi oldu hani ben bana ters gelen düşüncelere bile yorum yapmaktan kaçınıyorum ki kimse kırılmasın canım. Grup ben geldiğimde baya aktifti şimdi böyle olduya kinaye yapayım dedim yoksa beni etkilemez ya. Yani evet takım işi daha zevkli ve gaza getirici oluyor ama ben kafaya koyduktan sonra her türlü zayıflarım Allahın izniyle canım. Ne yapalım herkes bi yerlere gitti ayrılanlar oldu mezun olanlar oldu. Kalanlar da pek düzenli yazmıyor veya yazamıyor. Bakalım düzelmezse bakarız bir çaresine. Umarım türk kahvesi iyi geliyordur iştahı da kesiyor mu?

Protein ağırlıklı güzel bir gün olmuş canım.

Vertigo zor bir hastalık Allah yardım etsin ama gerçekten az yiyorsun başka bir diyet mi denesen acaba? Mesela ketojenik diyet benim sevdiğim diyetlerden biri karataya da çok benziyor ama o iki öğün değil. Bi araştır istersen yapanlar cok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…