Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün akşam iftar 7 hurma 1 kase yoğurt 1 kase çorba 1 bardak tarçınlı yeşil çay
sahur 7 hurma 1 kase yoğurt
bugün çok uykum var ya sabah kalkmak bilemedim işe geç kalacaktım neredeyse gece mide ilacı da içmedim şuan midemde bir sıkıntı yok ama ilerleyen saatlerde de olmaz inşallah göbeğim küçüldü sanki 90 lardan kurtulacağım az kaldı dün iftar öncesi tartılacaktım ama tuttum kendimi biraz daha zaman geçsin ilk günden olmasın dedim blonde ambition sen nasılsın nasıl gidiyor

Canım ben oruç tutmuyorsun sanıyordum. Oruçluylen hiç olur mu hurma diyeti vs.
11 ay bekleyip bayram önü Ramazan’a bu diyetleri ekliyoruz. Hiç olmaz hem çalışıyorsun iftar sahur hurma diyetiyle akşama kadarda çalışınca olumsuz bişeylere sebep olmasın. Sen bu diyeti oruç tutmayacağın zamanlara ertele bence.

beni bırakmak yok ben devam ediyorum bak bende bırakırım sonra

canım başta hasta olduğum için tutmadım ama 4 gündür tutuyorum Allah kabul ederse ben normalde de sahursuz tutuyorum bana iyi geldi oyüzden en azından kalkıp bişeyler yiyorum iftarda da eşim olmayınca evde yemek yapmıyorum zaten bir çorba oluyor hurma tatlıyı da kesti zorlanırsam bırakırım zaten blonde ambition da zaten su koyuyor beraber yapalım dedik o bırakırsa bırakırım

belli bir saatte bende kendimi şiş hissettim biliyormusun hatta söylemesi ayıp bir gece önce yemekte mercimek nohut olunca gaz mı yapıyor diye düşünmüştüm

sen hurma diyetine baaşlayım deyince oruçlu oldugunu düşünmemiştim
oruçta zorlamadı mı canım valla bravo

sen hurma diyetine baaşlayım deyince oruçlu oldugunu düşünmemiştim
oruçta zorlamadı mı canım valla bravo
şuan zorluk yok benim sadece uyku problemim var oğlanlardan dolayı açlık konusunda sıkıntı yaşamadım ama dün vücut bir şok yaşadı belki bugün zorlayabilir çünkü eşim evde eve geçince yemek yapacağım için o ara biraz zorlanırım diye düşünüyorum

dikkat et canım çok zorlama kendini yarında yapma bence
senin ramazan öncesi hiç detoks yaptığını hatırlamıyorum
niye şimdi macera aradın bakıyım

Ben bugün yapıyorum canım bakalım sabah yedim çok hoşuma gitti tam benlik ama yarın yapamam bir günlük yapicam sadece
Canım aslında tadı çok güzel ama aç karna her öğünde tatlı diye miğdem öyle oldu galiba ama sonra geçti birde çok tok tutuyor insanı canım bende dün bir günlük diye başladım ama sonra kolay geldi alıştım da şimdi hala devam ediyorum sabah sonucu görünce devam etmek için bana motive oldu galiba canım ödemimin tamamına yakını gitmiş

isteyince çok güzel yapıyorsun bunu hepimiz biliyoruz kuzum
arada kaçamak tabi ki yapıcaz, yoksa bu kadar iradeli ilerleyemeyiz dimi
hurma diyetinin sonucunu merakla bekliyorum
Sağol canım benim tazecik kaptanım tartıldım canım bu sabah 64.4 çıktım bir günde odamın tamamına yakını gitmiş yarın ödemin tamamı yok olmuş olacak yani ❤❤❤

Canım ben daha önce yazmıştım +çıkıyorum ama tam tersine kendimi kilo varmış hissediyorum diye kıyafetten aynadan herşey den 63 e kesin düştüm gibi hissediyordum ama tarti fazla çıkıyordu ondan baya bir ödem var diye düşünüyordum en az 1kilo ödem var diye düşündüm başlarken çünki ben kendimi son dustugum kilo 64.3 den daha zayıf daha azin odem den 63e gectigim belli olmuyor derken tartı en son dün sabah 65.00 a kadar gösterdi yani ben ciddi bir ödemle başladım ama bu sabah ödemin 600gramı gitmiş bile bu sabah 64.4 çıktım yarın sabaha da kalan ödeminde gider gerçek kilom ortaya çıkar diye düşünüyorum yarın tartıda 63 ler çıkacak inanıyorum ❤ sen nasılsın peki ayrıca tartıldın mı bu arada ben dün kaçamak da yaptım minik ve masum bir kaç lokma yedim ama onlara rahmen de ciddi ödem gitmiş bugün sıfır kaçamak kafaya koydum yarın güzel sonuç göreyim sen kaçsın tartıl iftar öncesi yaaa çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…