- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.281
Tam adamina sordunbende degistirmek istiyordum bi ara bulamadim vazgeçtim
ozaman bende uğraşmayayım önümde örnekleri var bıraktım direkAynisini ben de yaptim degistirecektim birsey bulmadim sen gibi
yalnız çok orjinal ya maşallah kaptanımıza hemen yapsam mı ki hoşuma da gitti yaniAlfinElfi olsun
Canım ben oruç tutmuyorsun sanıyordum. Oruçluylen hiç olur mu hurma diyeti vs.dün akşam iftar 7 hurma 1 kase yoğurt 1 kase çorba 1 bardak tarçınlı yeşil çay
sahur 7 hurma 1 kase yoğurt
bugün çok uykum var ya sabah kalkmak bilemedim işe geç kalacaktım neredeyse gece mide ilacı da içmedim şuan midemde bir sıkıntı yok ama ilerleyen saatlerde de olmaz inşallah göbeğim küçüldü sanki 90 lardan kurtulacağım az kaldı dün iftar öncesi tartılacaktım ama tuttum kendimi biraz daha zaman geçsin ilk günden olmasın dedimblonde ambition sen nasılsın nasıl gidiyor
beni bırakmak yok ben devam ediyorum bak bende bırakırım sonraBen de şok oldum ya 4gün filan yapanlar olmuş ama inanılmaz güzel kilo vermişler 3kilo filan veren var 4veren bile var ama okadar uzun ben yapamam asla 2gün yapıp 2kilo verenler filan var bilmiyorum artk bu günü yapt artk bugün bitti sayılır dayandım ama bakalım yarın ne olur
canım başta hasta olduğum için tutmadım ama 4 gündür tutuyorum Allah kabul ederse ben normalde de sahursuz tutuyorum bana iyi geldi oyüzden en azından kalkıp bişeyler yiyorum iftarda da eşim olmayınca evde yemek yapmıyorum zaten bir çorba oluyor hurma tatlıyı da kesti zorlanırsam bırakırım zatenCanım ben oruç tutmuyorsun sanıyordum. Oruçluylen hiç olur mu hurma diyeti vs.
11 ay bekleyip bayram önü Ramazan’a bu diyetleri ekliyoruz. Hiç olmaz hem çalışıyorsun iftar sahur hurma diyetiyle akşama kadarda çalışınca olumsuz bişeylere sebep olmasın. Sen bu diyeti oruç tutmayacağın zamanlara ertele bence.
belli bir saatte bende kendimi şiş hissettim biliyormusun hatta söylemesi ayıp bir gece önce yemekte mercimek nohut olunca gaz mı yapıyor diye düşünmüştümCanım çok tatlı geldi bana ya tatlı zaten sevmem ondan yerken yada yedikten sonra bir süre miğdem bulanıyor bir de açlık basıyor gibi ama ondan bir iki saat sonra tokluk geliyor canım aslında çok tok tutuyor ama ben kendimi çok şiş hissediyorum biyere sanki karnım şişti anlamadım valla etkisini ben ama yarın belli olur bakalım
sen hurma diyetine baaşlayım deyince oruçlu oldugunu düşünmemiştimdün akşam iftar 7 hurma 1 kase yoğurt 1 kase çorba 1 bardak tarçınlı yeşil çay
bugün çok uykum var ya sabah kalkmak bilemedim işe geç kalacaktım neredeyse gece mide ilacı da içmedim şuan midemde bir sıkıntı yok ama ilerleyen saatlerde de olmaz inşallah göbeğim küçüldü sanki 90 lardan kurtulacağım az kaldı dün iftar öncesi tartılacaktım ama tuttum kendimi biraz daha zaman geçsin ilk günden olmasın dedimblonde ambition sen nasılsın nasıl gidiyor
hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıcaklı kucağına almayı nasip etsin inşallahgünaydın nasılsınız kızlar
şuan zorluk yok benim sadece uyku problemim var oğlanlardan dolayı açlık konusunda sıkıntı yaşamadım ama dün vücut bir şok yaşadı belki bugün zorlayabilir çünkü eşim evde eve geçince yemek yapacağım için o ara biraz zorlanırım diye düşünüyorumsen hurma diyetine baaşlayım deyince oruçlu oldugunu düşünmemiştim
oruçta zorlamadı mı canım valla bravo
İnşallah canım teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıcaklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
dikkat et canım çok zorlama kendini yarında yapma benceşuan zorluk yok benim sadece uyku problemim var oğlanlardan dolayı açlık konusunda sıkıntı yaşamadım ama dün vücut bir şok yaşadı belki bugün zorlayabilir çünkü eşim evde eve geçince yemek yapacağım için o ara biraz zorlanırım diye düşünüyorum
Canım aslında tadı çok güzel ama aç karna her öğünde tatlı diye miğdem öyle oldu galiba ama sonra geçti birde çok tok tutuyor insanı canım bende dün bir günlük diye başladım ama sonra kolay geldi alıştım da şimdi hala devam ediyorumBen bugün yapıyorum canım bakalım sabah yedim çok hoşuma gitti tam benlik ama yarın yapamam bir günlük yapicam sadece
isteyince çok güzel yapıyorsun bunu hepimiz biliyoruz kuzum
arada kaçamak tabi ki yapıcaz, yoksa bu kadar iradeli ilerleyemeyiz dimi
hurma diyetinin sonucunu merakla bekliyorum
Evt canım sisini tadı farklı oluyo bide kesip at iyice sisiyo iyice şekeri bırakıyo suya daha etkisi artarTeşekkür ederim ben de tüm attım. Şişti farklı bir tadı oldu.
Canım ben daha önce yazmıştım +çıkıyorum ama tam tersine kendimi kilo varmış hissediyorum diye kıyafetten aynadan herşey den 63 e kesin düştüm gibi hissediyordum ama tarti fazla çıkıyordu ondan baya bir ödem var diye düşünüyordum en az 1kilo ödem var diye düşündüm başlarken çünki ben kendimi son dustugum kilo 64.3 den daha zayıf daha azin odem den 63e gectigim belli olmuyor derken tartı en son dün sabah 65.00 a kadar gösterdi yani ben ciddi bir ödemle başladım ama bu sabah ödemin 600gramı gitmiş bile bu sabah 64.4 çıktımdün akşam iftar 7 hurma 1 kase yoğurt 1 kase çorba 1 bardak tarçınlı yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?