Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bu akşam tartılacağım bakalım sonuç ne olacak yazarım akşam telefondaki problemi de çözdüm artık akşamları da giriş yaparım

Dün
Kahvaltı = 1kaseye yakın yoğurt+6hurma

Öğlen= 1kaseye yakın yoğurt+6hurma

Akşam=1kaseye yakın yoğurt+6hurma

80dakika kondisyon bisikleti,1tane form çay

Ara da 1fincan sütlü kahve, 3-4yeşil erik,
iftara misafirlerim vardı ve karnıyarık yapmıştım onun 1yemek kaşığı kadar bir parçasını kesip tatdım. pilav yapmıştım 1 kaşık da ondan tatdım. 3-4 kaşık kadar da çorbadan içtim iftardan bunlardan böyle tadımlık gibi masada eslik etmek adına birer kaşık yedim bir iki kaşık da salata yedim hatta ama bugün bir lokma bile bir şeyin tadına bakmıycam sadece ek olarak gene kahvemi içerim kızlar okadar

Kızlaaaarrrrrr öğle yoğurdunu şimdi yiyorum ve yemeden önce tartılayım dedim bu saate kadar 500ml su bir büyük kupada kahve içtim onlarla birlikte 64.3 çıktım ahaahaaaa bugün den +ların tamamı gittiiiiiiii daha biraz daha ödem var oda sabaha gidince gelsin yarına 63'ler

poncikbirgelincik canımmm 2020 annesi olacaksın
Çok sevindim Allah hayırla, sağlıkla kavuştursun. İyi beslen, iyi besle veriliyor kilolar

inşallah hayırlısıyla canımm
İyi beslenmeye çalışıyorum olabildiğince tatlı ve ekmekten uzak durmaya çalışarak

Çok zor iş valla kolay gelsn

Harikasın tatlım ya çok sevindim 63 u gördükten sonra rahatlayacaksın zaten gelsin 60 az kaldı canım keşke yarın yapabilsem ama bütün gün dışardayım çok zor ama tatlıyı sevmeme rağmen banada fazla geldi

Yaaa süpersin canımm çok tebrik ederim bu kadar iyiyse ben neden duruyorum ki ahahah perşembe bende başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…