- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.301
Canım benim de fikrim değişti zaten bırakmak yokbeni bırakmak yok ben devam ediyorum bak bende bırakırım sonra
saol kuzumSağol canım benim tazecik kaptanım tartıldım canım bu sabah 64.4 çıktım bir günde odamın tamamına yakını gitmiş yarın ödemin tamamı yok olmuş olacak yani ❤❤❤
inşalalh yarına 63lerdeyimsaol kuzum
cumaya 63 ler geliyor desene
Aman Allahıminşalalh yarına 63lerdeyimbir hırs yapıp direk 62lerw geçmek nasip olur inşallah
canım bu akşam tartılacağım bakalım sonuç ne olacak yazarım akşam telefondaki problemi de çözdüm artık akşamları da giriş yaparımCanım ben daha önce yazmıştım +çıkıyorum ama tam tersine kendimi kilo varmış hissediyorum diye kıyafetten aynadan herşey den 63 e kesin düştüm gibi hissediyordum ama tarti fazla çıkıyordu ondan baya bir ödem var diye düşünüyordum en az 1kilo ödem var diye düşündüm başlarken çünki ben kendimi son dustugum kilo 64.3 den daha zayıf daha azin odem den 63e gectigim belli olmuyor derken tartı en son dün sabah 65.00 a kadar gösterdi yani ben ciddi bir ödemle başladım ama bu sabah ödemin 600gramı gitmiş bile bu sabah 64.4 çıktımyarın sabaha da kalan ödeminde gider gerçek kilom ortaya çıkar diye düşünüyorum yarın tartıda 63 ler çıkacak inanıyorum ❤ sen nasılsın peki ayrıca tartıldın mı bu arada ben dün kaçamak da yaptım minik ve masum bir kaç lokma yedim ama onlara rahmen de ciddi ödem gitmiş bugün sıfır kaçamak kafaya koydum yarın güzel sonuç göreyim sen kaçsın tartıl iftar öncesi yaaa çok merak ediyorum
hayırlı uğurlu olsun kaptanlarımız
poncikbirgelincik canımmm 2020 annesi olacaksın
Çok sevindim Allah hayırla, sağlıkla kavuştursun. İyi beslen, iyi besleveriliyor kilolar
Çok zor iş valla kolay gelsnDün
Kahvaltı = 1kaseye yakın yoğurt+6hurma
Öğlen= 1kaseye yakın yoğurt+6hurma
Akşam=1kaseye yakın yoğurt+6hurma
80dakika kondisyon bisikleti,1tane form çay
Ara da 1fincan sütlü kahve, 3-4yeşil erik,
iftara misafirlerim vardı ve karnıyarık yapmıştım onun 1yemek kaşığı kadar bir parçasını kesip tatdım. pilav yapmıştım 1 kaşık da ondan tatdım. 3-4 kaşık kadar da çorbadan içtim iftardan bunlardan böyle tadımlık gibi masada eslik etmek adına birer kaşık yedim bir iki kaşık da salata yedim hatta ama bugün bir lokma bile bir şeyin tadına bakmıycam sadece ek olarak gene kahvemi içerim kızlar okadar
poncik hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah hayırlısıyla canımm
İyi beslenmeye çalışıyorum olabildiğince tatlı ve ekmekten uzak durmaya çalışarak
Hayırlı olsun canım çok sevindimSağol canım
Harikasın tatlım ya çok sevindimKızlaaaarrrrrröğle yoğurdunu şimdi yiyorum ve yemeden önce tartılayım dedim bu saate kadar 500ml su bir büyük kupada kahve içtim onlarla birlikte 64.3 çıktım ahaahaaaa bugün den +ların tamamı gittiiiiiiii daha biraz daha ödem var oda sabaha gidince gelsin yarına 63'ler
amin inşallah kuzum çok teşekkür ederimponcik hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok sağol canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok sevindim
Valla hiç zorlanmadım canım hatta ben sana tavsiye edecektim sen tatlı çok seviyorsun ya severek yersin diye üstelik çok da tok tutuyor zaten kesinlikle tavsiye ederim ben memnun kaldım çok da rahat yapılıyorÇok zor iş valla kolay gelsn
Yaaa süpersin canımm çok tebrik ederim bu kadar iyiyse ben neden duruyorum ki ahahah perşembe bende başlıcamKızlaaaarrrrrröğle yoğurdunu şimdi yiyorum ve yemeden önce tartılayım dedim bu saate kadar 500ml su bir büyük kupada kahve içtim onlarla birlikte 64.3 çıktım ahaahaaaa bugün den +ların tamamı gittiiiiiiii daha biraz daha ödem var oda sabaha gidince gelsin yarına 63'ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?