- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.321
Evt bende zor bitiriyorum canım tadı çok yoğun şerbetli tatlı gibi sonrasında da iyice tokluk veriyor canım ben bide bugün iyice alıştım ve yarında yapmaya karar verdim 3güne tamamliycam hatta bir çılgınlık yapıp 4gune belki çıkarırım çünki dün bende dışarıdaydım ve sonrasında ailem bize kalabalık iftar menüsü hazırladım onlara o şekilde yaptm ve bugün da hep dışarda idim şimdi kızı alıp eve girdim ve kızı yıkayıp sonra kendimde yikanayim banyo sonra si hazırlanıp tekrar cikcaz bugün gün içinde kackez eve gir çık oldu ama genede yapiyom ondan demekki kolay yapılıyormuş bu 2gundur bu hallerde yaptı isem 2gun daha rahat yaparım diye düşündüm bakalım aksilik olmaz ise 4güne tamamlıycam ama senin ihtiyacın yok zaten hedef kidasın senHarikasın tatlım ya çok sevindim63 u gördükten sonra rahatlayacaksın zaten gelsin 60 az kaldı canım keşke yarın yapabilsem ama bütün gün dışardayım çok zor ama tatlıyı sevmeme rağmen banada fazla geldi
Grupca hurma yoğurt diyeti ahaaahaaaYaaa süpersin canımm çok tebrik ederim bu kadar iyiyse ben neden duruyorum ki ahahah perşembe bende başlıcam
AhahahaGrupca hurma yoğurt diyeti ahaaahaaa5.kişiyi de bulduk
blonde ambition
E ELF_LR35
magickk
ucukgenclik
melisa-
Eveeeeetttt 5kişi oldukvar mı arttıran
Iftara annemleri cagirdim yemeklerle ugrasiyorum sulu kofte yaptim bayagi vakit aldi
hayırlı uğurlu olsun kaptanlarımız
Hepimize hayirli olsun
Bir aksilik olamz ise 4 gün düşünüyorumAhahahakaç gün yapçaksınız
Kesinlikle 68 olman lazım 68-65 arası senin için çok güzel 68 sınırın olsun bidaha üstüne çıkma verince o kilolar da kalEki Görüntüle 2268726 bu olmak istediğim yillar önceki halim 2012 filan 68 im burda
Eki Görüntüle 2268725 Bu 90 a yakınım burda 1,5 ay önce . Burda faciaymisimya mide bulandırıcı
Eki Görüntüle 2268724 Bu suanki halim . Hala yolum uzun malesef
Aynen valla öyle . Inşallah bakalım haziran 12 de başlayalı 3 ay olucak kendime ağustosa kdr zmn verdim ağustosta ins en çok 69 olurum ..Kesinlikle 68 olman lazım 68-65 arası senin için çok güzel 68 sınırın olsun bidaha üstüne çıkma verince o kilolar da kal❤
Oo çok seksi
Bence sen 66 68 arasinda gayet iyi olursin canim 90 olanla simdiki halin olan arasinda da fark belliAynen valla öyle . Inşallah bakalım haziran 12 de başlayalı 3 ay olucak kendime ağustosa kdr zmn verdim ağustosta ins en çok 69 olurum ..
Mikemmelllllllll
Ben 85 kilodayken böyleydim 1 ayda 77 gibi bişey olmuştum 42 bedendim yani 85ten 77ye 46dan 42 olmuştum şimdi 40 beden giyiyorum 70in altına düşersem 38 olurum seninle boylarımız aynı seninde böyle olabilirEki Görüntüle 2268726 bu olmak istediğim yillar önceki halim 2012 filan 68 im burda
Eki Görüntüle 2268725 Bu 90 a yakınım burda 1,5 ay önce . Burda faciaymisimya mide bulandırıcı
Eki Görüntüle 2268724 Bu suanki halim . Hala yolum uzun malesef
Bence sen 66 68 arasinda gayet iyi olursin canim 90 olanla simdiki halin olan arasinda da fark bellidurmak yok
Sen baya iyi olmuşsun cidden . Ben anca 69 da senin gibi görünürüm sanırım çünkü vücudum da genel anlamda iri . Bel ölçün de çok iyi bence .Ben 85 kilodayken böyleydim 1 ayda 77 gibi bişey olmuştum 42 bedendim yani 85ten 77ye 46dan 42 olmuştum şimdi 40 beden giyiyorum 70in altına düşersem 38 olurum seninle boylarımız aynı seninde böyle olabilir
Bel ölçüm 68
Basen 96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?