Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evt bende zor bitiriyorum canım tadı çok yoğun şerbetli tatlı gibi sonrasında da iyice tokluk veriyor canım ben bide bugün iyice alıştım ve yarında yapmaya karar verdim 3güne tamamliycam hatta bir çılgınlık yapıp 4gune belki çıkarırım çünki dün bende dışarıdaydım ve sonrasında ailem bize kalabalık iftar menüsü hazırladım onlara o şekilde yaptm ve bugün da hep dışarda idim şimdi kızı alıp eve girdim ve kızı yıkayıp sonra kendimde yikanayim banyo sonra si hazırlanıp tekrar cikcaz bugün gün içinde kackez eve gir çık oldu ama genede yapiyom ondan demekki kolay yapılıyormuş bu 2gundur bu hallerde yaptı isem 2gun daha rahat yaparım diye düşündüm bakalım aksilik olmaz ise 4güne tamamlıycam ama senin ihtiyacın yok zaten hedef kidasın sen

Yaz sıcakları gelmiş izmir kavruluyor 28 derece ama 35 gibi ya .
Denize girilir valla .
Bu sıcakta akşam 6 da yürüyüşe gtcem . Sıcakta çok zor oluyo ama mecbur spor salonuna gitcem bayramdan sonrada .
Şimdi evde 50 dk yoğun cardio yaptım . Yine domates surat 6 da da yürüyüşe gtcem . Iyi değerlendirmeliyi bu 1 haftayı . Adette başladı başlamadı arası hala .
Büyük ihtimal yarın basliycak tamamen .
Elimden geldiğince spor ypicam çünkü oructa zor oluyo.
Kahvaltı
2 yumurta li 3 ince dilim sucuklu yumurta ( hepsini yiyemedim.
Yarim Dilim tam bugday ekmegi.
1 kk peynir
2 çeri domates
Sekersiz çay

Ara
2 ceviz
Şekersiz sütlü nescafe

Öğlen

Yok
Yemeyi düşünmüyorum
Hiç acıkmıyorum 5 Günlük oruç bile alıştırmış vücudu cidden hiç acıkmıyorum.

Akşam ( yemek hazır)
Etli Bezelye yemeği
Ayran

Ara
Şekersiz türk kahvesi icicem o kdr

Kızlar vücudumu biraz olsun beğenmeye başladım .
Simit bölgem yani yanlarım çok cikintiliydu . Fışkırıyordu resmen iğrençti şimdi baya düzeldi .
Birde ben 4 yıldır hep 80 lerdeyim . 90 a bianda çıktım . 10 kilo verdim yine 80 e indim ya . Sporlu olduğum için önceki 80 kilomdan daha iyi görünüyorum herkes fark da ediyo ama cok kilo vermişsin diyen yok . Herkes takmış senin boyun uzun zaten kilolu görünmüyordum diyolar kimse iltifat etmiyor moralim.bozuluyor ama asıl kilo verdiğim şimdi belli olucak çünkü yıllar sonra 12 kilo verirsem 69 kilonolucam ve en 69 ken müthiş oluyorum . Çünkü boy uzun çok iyi duruyo.
Allah ım ins bu sefer hayalllerime kavusucam.
10 veren 10 da verir .. haydi mavi diyorum kendime . Biandanda eşim bebek istiyo . Kilo verr vermez bbk olursa sırf bbk yüzünden geri alırsam valla ağlarım .
Bu arada size ilk ve suanki halimi atıyım

Kesinlikle 68 olman lazım 68-65 arası senin için çok güzel 68 sınırın olsun bidaha üstüne çıkma verince o kilolar da kal
Aynen valla öyle . Inşallah bakalım haziran 12 de başlayalı 3 ay olucak kendime ağustosa kdr zmn verdim ağustosta ins en çok 69 olurum ..

Ben 85 kilodayken böyleydim 1 ayda 77 gibi bişey olmuştum 42 bedendim yani 85ten 77ye 46dan 42 olmuştum şimdi 40 beden giyiyorum 70in altına düşersem 38 olurum seninle boylarımız aynı seninde böyle olabilir
Bel ölçüm 68
Basen 96

Sen baya iyi olmuşsun cidden . Ben anca 69 da senin gibi görünürüm sanırım çünkü vücudum da genel anlamda iri . Bel ölçün de çok iyi bence .
Benim bel 83 basen 114 ben de 42 den 44 e cikmistim simdi yine 42 ye dustum . 42 bedenim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…