Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosbuldum canim, sen de cook guzel vermissin. Insallah Ben de cabucak 5 li rakamlari gorurum :)
Çok sağol canım tamamen burası sayesinde ya hayatımda ilk kez kilo verdim sende hiç bu kadar yükselmediğin için fazla geliyo ama çok uçmamış kilon kısa zamanda görürsün bence

Selam kizlar nasilsiniz? drdotty Ben donmek istiyorum ama cook kilo aldim, izne ayrildigim kiloda mi donebiliyorum?

Hoşgeldin canım,
Başka bi topikte gördüm seni. İzne ayrıldığın kiloya döndüğünde takıma girebilirsin, şimdilik aday listesine. Kaptanlar sana yardımcı olurlar
tugbaFB
htc71
@yellow girl
66yı görmüşsün, üzüldüm. Ama yurtdışından dönüp kebaplarımıza kavuşunca, üstüne birde Yen’i ev kur, yerleş yeee, e birde eş dost davetleri... kilo alman çok normal. 2 ayda kurtulursun merak etme. Takım da profesyonel kilo verici ve verdirici arkadaşlar var. Emin’im sana da çok yardımcı olacaklar. Kolaylıklar dilerim

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım,
Başka bi topikte gördüm seni. İzne ayrıldığın kiloya döndüğünde takıma girebilirsin, şimdilik aday listesine. Kaptanlar sana yardımcı olurlar
tugbaFB
htc71
Hosbulduk canim, siz ayrilmissiniz takimdan schonerduftla sen nasilsin?

Hosbulduk canim, siz ayrilmissiniz takimdan schonerduftla sen nasilsin?
İyiyim canım, benimde farklı sorunlarım var işte, sen döndün geldin ben tekrar gidiyorum. Bayram sonu karar verilecek ama sanırım yeniden geldiğimiz yere doğru gideceğiz. Türkiye’den ayrılmak şu an son isteğim. Hayırlısı deyip bekliyoruz
SchonerDuft kaptanlık işlerinden çok yoruldu. Benim kaptanlık süremde 2 ameliyat geçirdim, çocukların telaşı oldu Schonerduft a çok iş kaldı. Üstüne anlayışsız üyeler vs. Tabi kimsenin hayatı kolay değil kendi sorumluluklarıyla birleşince herşey daha zorlaşıyor. Şimdi O da dinlenecek. Buralardayız ama

Cook gecmis olsun, nereye ve neden gitmek istemiyorsun ? Yurtdisi isleri gercekten cook zor, gittiginde ayri dondugumde ayri adapte sikintilari var. Ben de dondugumde ev ve is hayatimda cok sikinti yasadim. Evimiz hala duzene oturmadi fln filan. Kaptanlarin ve yardimcilarin isleri gercekten cok zor, ciddi bir emek var ortada, daha anlayisli olmak lazim. Yoksa yillardir yuruyen guzel bir sistem var ve yazik olur. Ben kendi adima tesekkur ederim sana ve SchonerDuft a
Buralardaysaniz yine gorusuruz zaten

Ay esimin memlekete geldik anca kendime gelebildim burda hep uyumak istiyorumda süpersiniz bayildim hepinizin kilolarina,sporlariniza bayram sonrasi spor ve diyetle bende aranizdayim

Verano_porteno hoşgeldin canim 11 ocak ta 58.5 kilo ile izine ayrılmışın o nedenle öncelikle bu kiloya inmen lazim listeye girmen için ama listeye girene kadar minnak adaylar listesinde devam edebilirsin (muhtemelen bende izine ayrildigim kiloda degilim orda takılırız seninle )
Daha önce o kilolara indigin icin cok uzun süreceğini düşünmüyorum

Insallah canim ben de oyle dusunuyorum, insallah 2 aya kadar inerim 58 e. Bencede cok oturmamis kilo oldugu icin cabuk gidecektir. Salon uyeligim de var spora da baslayacagim hemen

Tatile yarın gitmeye karar verdik . Bavul hazırla evi topla derken baya yoruldum karnım aşırı acıktı . Daha da çok var nasıl dayanicam bilmiyorum
Az daha dayan canım zaten bugün son kurtuluyorsun şükür baya zorlandın zaten kıyamam Allah kabul etsin canım canım bunun acısını çıkarırsın zaten keyif yaparsın son sanatların bunlar yemek düşünmemeye çalış kendini yarına tatile odakla onları düşün canım iyi tatiller

Biz 2005te gelmiştik Türkiye’ye canım şimdi işler pek yolunda gitmiyor. (1 yıldır) Bayram sonu netice belli olacak bakalım
Geldim 3 çocuğum oldu önceki gibi 2 kişilik bi hayatım yok. Şimdi çok zor olacak. Hayırlısı olsun diyelim.
Herkes kendi emeğinin karşılığını alıyor canım, bizler deneyimlerimizi paylaşıp yarışma bilgilerini aktaran aracılar olduk
Dilerim hepiniz sonsuza kadar kurtulursunuz kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…