- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.041
Hosbuldum canim, sen de cook guzel vermissin. Insallah Ben de cabucak 5 li rakamlari gorurum :)Hoşgeldin canım gerçekten yiyip yiyip kilo almayanları o kadar kıskanıyorum ki bi bıraksak hemen kilo alıyoruz inşallah çok çabuk atarsın fazlalıkları
Çok sağol canım tamamen burası sayesinde ya hayatımda ilk kez kilo verdimHosbuldum canim, sen de cook guzel vermissin. Insallah Ben de cabucak 5 li rakamlari gorurum :)
Selam kizlar nasilsiniz?drdotty Ben donmek istiyorum ama cook kilo aldim, izne ayrildigim kiloda mi donebiliyorum?
İyiyim canım, benimde farklı sorunlarım var işte, sen döndün geldin ben tekrar gidiyorum. Bayram sonu karar verilecek ama sanırım yeniden geldiğimiz yere doğru gideceğiz. Türkiye’den ayrılmak şu an son isteğim. Hayırlısı deyip bekliyoruzHosbulduk canim, siz ayrilmissiniz takimdan schonerduftlasen nasilsin?
Cook gecmis olsun, nereye ve neden gitmek istemiyorsun ? Yurtdisi isleri gercekten cook zor, gittiginde ayri dondugumde ayri adapte sikintilari var. Ben de dondugumde ev ve is hayatimda cok sikinti yasadim. Evimiz hala duzene oturmadi fln filan. Kaptanlarin ve yardimcilarin isleri gercekten cok zor, ciddi bir emek var ortada, daha anlayisli olmak lazim. Yoksa yillardir yuruyen guzel bir sistem var ve yazik olur. Ben kendi adima tesekkur ederim sana veİyiyim canım, benimde farklı sorunlarım var işte, sen döndün geldin ben tekrar gidiyorum. Bayram sonu karar verilecek ama sanırım yeniden geldiğimiz yere doğru gideceğiz. Türkiye’den ayrılmak şu an son isteğim. Hayırlısı deyip bekliyoruz
SchonerDuft kaptanlık işlerinden çok yoruldu. Benim kaptanlık süremde 2 ameliyat geçirdim, çocukların telaşı oldu Schonerduft a çok iş kaldı. Üstüne anlayışsız üyeler vs. Tabi kimsenin hayatı kolay değil kendi sorumluluklarıyla birleşince herşey daha zorlaşıyor. Şimdi O da dinlenecek. Buralardayız ama
Bayramın bitmesini dört gözle bekliyorumYook artıkkk kızlar bi günde 600 gram götürdü kabak
Bende cok merak ediyorum kilomuKızlarrrrrr heyooooo
tugbaFB htc71 tartıldım şimdi 63.6
ucukgenclik yuppi güveninizi boşa çıkarmadım kızlar bugünden 600grm gitmiş bile
Eki Görüntüle 2275401
Yaaaa ❤❤ süpersiniz kızlar kabak kardesligimi yapiyosunuz kaptaninizda habersizKızlaaaaarrrr verin bütün kabakları banaaaaa
Bu cuma liste yokHarika gidiyosun Şimdiden 900 gram gitmiş bilecumaya listeleri sallıycaz bizim takım 1.olur inşallah
Ay esimin memlekete geldik anca kendime gelebildim burda hep uyumak istiyorumdaAllah kabul etsin canım
Olsun artk bir sonraki haftaya rekor kırarız Biz dehem tatlı açmaya kalori yakmışsın zaten hem bide cardio yapmışsın ooohh misss ramazan bitti artk bayram sonrası boll booll beraber spor yaparız zaten canım tugbaFB haftasonları giremiyor canım yarın girer o
Insallah canim ben de oyle dusunuyorum, insallah 2 aya kadar inerim 58 e. Bencede cok oturmamis kilo oldugu icin cabuk gidecektir. Salon uyeligim de var spora da baslayacagim hemenVerano_porteno hoşgeldin canim 11 ocak ta 58.5 kilo ile izine ayrılmışın o nedenle öncelikle bu kiloya inmen lazim listeye girmen için ama listeye girene kadar minnak adaylar listesinde devam edebilirsin (muhtemelen bende izine ayrildigim kiloda degilim orda takılırız seninle )
Daha önce o kilolara indigin icin cok uzun süreceğini düşünmüyorum
Ya ogün öyle denk geldi
Az daha dayan canım zaten bugün son kurtuluyorsun şükür baya zorlandın zaten kıyamam Allah kabul etsin canım canım bunun acısını çıkarırsın zaten keyif yaparsın son sanatların bunlar yemek düşünmemeye çalış kendini yarına tatile odakla onları düşün canım iyi tatillerTatile yarın gitmeye karar verdik . Bavul hazırla evi topla derken baya yoruldum karnım aşırı acıktı . Daha da çok var nasıl dayanicam bilmiyorum
Biz 2005te gelmiştik Türkiye’ye canım şimdi işler pek yolunda gitmiyor. (1 yıldır) Bayram sonu netice belli olacak bakalımCook gecmis olsun, nereye ve neden gitmek istemiyorsun ? Yurtdisi isleri gercekten cook zor, gittiginde ayri dondugumde ayri adapte sikintilari var. Ben de dondugumde ev ve is hayatimda cok sikinti yasadim. Evimiz hala duzene oturmadi fln filan. Kaptanlarin ve yardimcilarin isleri gercekten cok zor, ciddi bir emek var ortada, daha anlayisli olmak lazim. Yoksa yillardir yuruyen guzel bir sistem var ve yazik olur. Ben kendi adima tesekkur ederim sana veSchonerDuft a
Buralardaysaniz yine gorusuruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?