- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.001
Canımsın ❤İşte bu bizim kızımız @yellow girl sana bol bol
Mükemmelsin.
Azaldığına sevindim canımBugün kaşıntım azalmaya başladı. Papatya çayı içicem tüm gün kaşıntıyı baya azaltıyor. Antiseptik özelliği varmış.
Haklısın canım bugün yoğurt tüketeyim ben. Kabak aldırmayı babama unuttum ona bugün başlayamadım. Normal kahvaltı yaptım sonra biraz temizlik sütlü kahvemi içtim.Canımsın ❤
❤
Azaldığına sevindim canımpapatya iyi gelir evet iç canım yoğurt ayran da tüket vücudu temizliyor ya belki faydası olur onlarında
Cnm oruç tutuyorum işte yavaş yavaş gidiyor artılarorkide1453 nasılsın canım diyet nasıl gidiyor? Hiç tartıldın mı canım sen sanki menüde hiç paylaşmıyorsun ?
ucukgenclik başladın mı kabak detoksuna?
B Baharyagmuru35 canım bugünde artk akşama tatlı pişirme artkhamur işi ve asitli içecek dışında güzel bir iftar yemeği yapabilirsin canım
Hadi kızlar bu hafta takımımızı 1.yapalım
Çok sevindim canımm ❤❤❤Kızlarrrrrr heyooooo
tugbaFB @htc71 tartıldım şimdi 63.6
ucukgenclik yuppi güveninizi boşa çıkarmadım kızlar bugünden 600grm gitmiş bile
Eki Görüntüle 2275401
Pisirmiycem evde yokum zaten haha ama dsardada yemeyecegim sozorkide1453 nasılsın canım diyet nasıl gidiyor? Hiç tartıldın mı canım sen sanki menüde hiç paylaşmıyorsun ?
ucukgenclik başladın mı kabak detoksuna?
B Baharyagmuru35 canım bugünde artk akşama tatlı pişirme artkhamur işi ve asitli içecek dışında güzel bir iftar yemeği yapabilirsin canım
Hadi kızlar bu hafta takımımızı 1.yapalım
Uçtun gidiyorsun tebrikler süpersin devammOruçlu olmayan arkadaşlarım hadi hepberaber sporaoruçlu olan arkadaşlarim sizlerde akşam iftar sonrası fırsat bulursanız yapmaya çalışın kızlar
var mı bana katılacak olan arkadaşlar
ben şimdi
100 makas
100 mekik
Sonra köprü ve simit hareketleri yaptm kızlar
ardından da bisiklete oturdum 20.dakikadaym şuan en az 40-45 dakika sürücem sonra belki bir kaç hareket daha yaparımvar mı spor yapacak olan?
Pisirmiycem evde yokum zaten haha ama dsardada yemeyecegim sozhamur işi de yok . Iftardada ayran olacakk
Uçtun gidiyorsun tebrikler süpersin devamm
Gitmesine sevindim canımCnm oruç tutuyorum işte yavaş yavaş gidiyor artılar
Gün çok güzel geçmiş menülerin harika gitmeye başladı canım akşamı da cıs sız kapatırsan tamamdır bu işHaklısın canım bugün yoğurt tüketeyim ben. Kabak aldırmayı babama unuttum ona bugün başlayamadım. Normal kahvaltı yaptım sonra biraz temizlik sütlü kahvemi içtim.
Çok sevindim canımm ❤❤❤
Yok tatlım aynen böyle en fazla meyve yerim yoğurt ve çorba dışındaSüper
Gitmesine sevindim canımcumaya hep beraber çok güzel sonuçlar alırız inşallah
Gün çok güzel geçmiş menülerin harika gitmeye başladı canım akşamı da cıs sız kapatırsan tamamdır bu işbu hafta güzel sonuç alıcaksın
Süper canımŞimdi yoğurt yedim sadece bu hafta başarılı olucam eve gittiğimde halim olursa spor yaparım
Bu hafta ortalığı sallicaz huhuhuSüper canımgüzel sonuç alacaksın bu hafta
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım.Bugün iftara annemdeyimm az kaldı şükürbikac dakka kadar yemek yiyecegim inşallah
Hepsi birden zorlanmıyım diye başlamadm ama kabaktan snra bende denicem canım araştırdım biraz gerçekten çok mantıklı ve eski bi yöntemmiş sende de işe yarıyo mutlaka denicem inşallah daha bile azını görürsün ne kaldı şurda 62yeaçlık orucu çok iyi geliyor bana canım tatile kadar kadar devam Intermittent fasting yapmaya bugünde 18saati tamamladım cumaya bende inşallah 62.9 u görürüm darısı başıma olsun
Ay ama bu hafta yarış yoktu bayram diye sadece kontrol amaçlı demiştiHarika gidiyosun Şimdiden 900 gram gitmiş bilecumaya listeleri sallıycaz bizim takım 1.olur inşallah
Yaaaa kaçırmışım seni annemdeydim tatlı açtıkta ama 30 dakika cardio yaptm yinede ama üzüldüm seni kaçırdığıma yine harika bi spor olmuşOruçlu olmayan arkadaşlarım hadi hepberaber sporaoruçlu olan arkadaşlarim sizlerde akşam iftar sonrası fırsat bulursanız yapmaya çalışın kızlar
var mı bana katılacak olan arkadaşlar
ben şimdi
100 makas
100 mekik
Sonra köprü ve simit hareketleri yaptm kızlar
ardından da bisiklete oturdum 20.dakikadaym şuan en az 40-45 dakika sürücem sonra belki bir kaç hareket daha yaparımvar mı spor yapacak olan?
Aa bilmiyodum ben canım öğrenmiş oldum işe yaradımı nasılsınBugün kaşıntım azalmaya başladı. Papatya çayı içicem tüm gün kaşıntıyı baya azaltıyor. Antiseptik özelliği varmış.
Sagol.cnmAfiyet olsun Allah kabul etsin canım.
Ben kaşıntım azınca bol su ve papatya çayı içiyorum. Rahatlatıyor cildimi kaşıntım azalıyor.Hepsi birden zorlanmıyım diye başlamadm ama kabaktan snra bende denicem canım araştırdım biraz gerçekten çok mantıklı ve eski bi yöntemmiş sende de işe yarıyo mutlaka denicem inşallah daha bile azını görürsün ne kaldı şurda 62ye
Ay ama bu hafta yarış yoktu bayram diye sadece kontrol amaçlı demiştitugbaFB ama nerdesin sen kaptannn o kadar zayıflıyıp seni geçiyoz şurda yellowcuğumla
Yaaaa kaçırmışım seni annemdeydim tatlı açtıkta ama 30 dakika cardio yaptm yinede ama üzüldüm seni kaçırdığıma yine harika bi spor olmuş
Aa bilmiyodum ben canım öğrenmiş oldum işe yaradımı nasılsın
Allah kabul etsin canımBugün iftara annemdeyimm az kaldı şükürbikac dakka kadar yemek yiyecegim inşallah
Olsun artk bir sonraki haftaya rekor kırarız Biz deHepsi birden zorlanmıyım diye başlamadm ama kabaktan snra bende denicem canım araştırdım biraz gerçekten çok mantıklı ve eski bi yöntemmiş sende de işe yarıyo mutlaka denicem inşallah daha bile azını görürsün ne kaldı şurda 62ye
Ay ama bu hafta yarış yoktu bayram diye sadece kontrol amaçlı demiştitugbaFB ama nerdesin sen kaptannn o kadar zayıflıyıp seni geçiyoz şurda yellowcuğumla
Yaaaa kaçırmışım seni annemdeydim tatlı açtıkta ama 30 dakika cardio yaptm yinede ama üzüldüm seni kaçırdığıma yine harika bi spor olmuş
Aa bilmiyodum ben canım öğrenmiş oldum işe yaradımı nasılsın
Evet canım misafirlerim geldi bu ramazan ufaklıktan dolayı kimseyi ağırlayamadım bari ikigün ağırlayayım dedim şükür atlattıkMisafirlerinmi gelicek canım gerçekten çok fena sıcak artk hazirana girdik ya sıcak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?