- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.021
Drdoty ayrıldı canım şuanSelam kizlar nasilsiniz? @drdotty Ben donmek istiyorum ama cook kilo aldim, izne ayrildigim kiloda mi donebiliyorum?
Ya o durum cook fena, sanirim aralik- ocak gibi ayrildim. 58 de ayrilmis olmam lazim en son profilimi hic guncellemedim cunku, suan 66 yim. O zaman listeye girene kadar burda devam ederim, 58 olunca listeye girerim eger kabul ederseniz. Hem bana da motivasyon olurDrdoty ayrıldı canım şuantugbaFB kaptanımız oldu htc71 ve blonde ambition yani ben de k.yardımdıcı oldk canım tekrar hoşgeldin aramıza ayrılalı ne kadar zaman geçmişti listeye girebilmek için izne ayrıldığın kiloda yada altında olmak gerekiyor
Hoşgeldin canımYa o durum cook fena, sanirim aralik- ocak gibi ayrildim. 58 de ayrilmis olmam lazim en son profilimi hic guncellemedim cunku, suan 66 yim. O zaman listeye girene kadar burda devam ederim, 58 olunca listeye girerim eger kabul ederseniz. Hem bana da motivasyon olur
Kolay gelsin canım dün biraz canlanalım diye hem spor hem diyet için listedeki arkadaşları etiketledim grubu listeye güzel kilo düşüşleri olsun canlanalım diye ama çok uğraştım senin adın etiketleme de çıkmadı neden öyle oldu bilmiyorum merakca ettim seni ama etiket yapılmıyordu iyiki girdinGünaydın arkadaşlar son iki iftarı kayınvalidelerde geçiriyoruz eltimler il dışındalar onlar geldi onların şerefine oyüzden akşama kadar yatıyorum desem yalan ufaklık 7 de kalkıyor pekte uyumaz onunla birliktr akşama kadsr ayaktayım bayram temizliğini hafta içi yaptırmıştım ama bugün bende hazır vakit varken baya bi temizlik yapayım diyorum kiler filan düzenlenecek bayram için sarma ile tatlı da yapmam lazım baya işim var anlayacağınıx ve ben hala yerde uzun oturuyorum
Tabiki canım burda devam edebilirsin tabi hem olsun hepsini verirsin bizle merak etme ben de izin sonrası buraya gelmiştim tan aralıktan ocağa girerken gelmiştim buraya yani tam sen çıkmışsın ben gelmzisim demekki ve bende 69 ile izne ayrılıp 73lere çıkmıştım 68lere inince geri girdim listeye ben de ilk 5kiloyu burda liste dışı verdim canım veririz birlikte geneYa o durum cook fena, sanirim aralik- ocak gibi ayrildim. 58 de ayrilmis olmam lazim en son profilimi hic guncellemedim cunku, suan 66 yim. O zaman listeye girene kadar burda devam ederim, 58 olunca listeye girerim eger kabul ederseniz. Hem bana da motivasyon olur
Insallah, dedigin gibi cabucak verelim cunku cok moralimi bozuyor. Hayatimda gordugum en yuksek kiloya ulastim. Nasil oldu anlamadim bileTabiki canım burda devam edebilirsin tabi hem olsun hepsini verirsin bizle merak etme ben de izin sonrası buraya gelmiştim tan aralıktan ocağa girerken gelmiştim buraya yani tam sen çıkmışsın ben gelmzisim demekki ve bende 69 ile izne ayrılıp 73lere çıkmıştım 68lere inince geri girdim listeye ben de ilk 5kiloyu burda liste dışı verdim canım veririz birlikte genekilomuz yakın zaten sende şimdi baya ödem vardr zaten ilk iki hafta hızla düşersin bende şuan 63lerdeyim beraber 5li rakamlara geçeriz
Cook basariliymis, Plato evresinde mutlaka denicem tesekkurler :)Günaydın kızlarr, dün 1 günlüğüne hurma detoksu yaptım ve sonuç harika sizinle paylaşayım dedim. Cumartesi günü çok düzgün beslenmiştim sabah protein ağırlıklı bir kahvaltı akşam da yoğurtlu yağsız kabak yedim o yüzden pazar günü vücudumda pek ödem yoktu. Pazar sabah tartıldığımda 59.5'tim.
Pazar günü toplam 4 küçük paket activia ve 16-17 tane kadar da hurma yedim, biraz da salatalık yedim. Sabahki hurmalar aşırı tatlı geldi suda yeterince bekletmemişim içimi çok baydı. O yüzden diğer öğünlerde o kadar fazla hurma koymadım yoğurduma. Açıkçası bu kadar fazla hurma yemek de sağlıklı değil çünkü hesapladım toplam 130 gram şeker oluyor 21 tane hurmada. Günlük 40 gramı aşmamamız gerekiyor ama. Bu yüzden 3 gün devamlı yapılacak bir diyet değil. Ama sonuç çok iyi, tuvalete çıkartıyor ve nispeten tok tutuyor.
Sonuç: Bu sabah 58.6 çıktım. Yani 900 gram birden vermişim ve karnım dümdüz. Tek bir günde aşırı fazla şeker alındığı için devamlı hayatta yapmam, ama hedefime ulaşana kadar haftada 1 veya 2 haftada 1 yapılabilir süreci hızlandırmak için. Sizinle de paylaşayım dedim :)
bende iyim canim… Burda malesef hic bayram heycani yok Dogru Düzgün yaaaa türkiyede negüzel:) evet canim türkiyeden kuzenim gelmisti esiyle birlikde bol bol gezdik vallah… simdi esim yine sinav hazirliklarinda bende calisiyorum yani yilin en zor bir ayina girmis bulunduk:) sonrasinda tatil moduna girerim insallahGayet iyiiii bayrama az kaldi iste temizlik heyecan fln :) sen napiypsun misafirlerinjz varms gordm bol bol fotolari
Kilo alması okadar kolay ki sürekli dikkat etmessek bir anda nasl olduğunu anlamıyoruz bile canım malesef vermenin aksine alması çok kolay ama olsun iyi bari 70lere çıkmadan firene basmışsın zaten bir kısmı da ödemdir canım kalıcı olmadan gider hepsiInsallah, dedigin gibi cabucak verelim cunku cok moralimi bozuyor. Hayatimda gordugum en yuksek kiloya ulastim. Nasil oldu anlamadim bile
Çok sevindim canım tebrik ederimGünaydın kızlarr, dün 1 günlüğüne hurma detoksu yaptım ve sonuç harika sizinle paylaşayım dedim. Cumartesi günü çok düzgün beslenmiştim sabah protein ağırlıklı bir kahvaltı akşam da yoğurtlu yağsız kabak yedim o yüzden pazar günü vücudumda pek ödem yoktu. Pazar sabah tartıldığımda 59.5'tim.
Pazar günü toplam 4 küçük paket activia ve 16-17 tane kadar da hurma yedim, biraz da salatalık yedim. Sabahki hurmalar aşırı tatlı geldi suda yeterince bekletmemişim içimi çok baydı. O yüzden diğer öğünlerde o kadar fazla hurma koymadım yoğurduma. Açıkçası bu kadar fazla hurma yemek de sağlıklı değil çünkü hesapladım toplam 130 gram şeker oluyor 21 tane hurmada. Günlük 40 gramı aşmamamız gerekiyor ama. Bu yüzden 3 gün devamlı yapılacak bir diyet değil. Ama sonuç çok iyi, tuvalete çıkartıyor ve nispeten tok tutuyor.
Sonuç: Bu sabah 58.6 çıktım. Yani 900 gram birden vermişim ve karnım dümdüz. Tek bir günde aşırı fazla şeker alındığı için devamlı hayatta yapmam, ama hedefime ulaşana kadar haftada 1 veya 2 haftada 1 yapılabilir süreci hızlandırmak için. Sizinle de paylaşayım dedim :)
Ay inşallah canım çok sağolAllah kabul etsin canım
Olsun artk bir sonraki haftaya rekor kırarız Biz dehem tatlı açmaya kalori yakmışsın zaten hem bide cardio yapmışsın ooohh misss ramazan bitti artk bayram sonrası boll booll beraber spor yaparız zaten canım tugbaFB haftasonları giremiyor canım yarın girer o
Hoşgeldin canım gerçekten yiyip yiyip kilo almayanları o kadar kıskanıyorum ki bi bıraksak hemen kilo alıyoruz inşallah çok çabuk atarsın fazlalıklarıInsallah, dedigin gibi cabucak verelim cunku cok moralimi bozuyor. Hayatimda gordugum en yuksek kiloya ulastim. Nasil oldu anlamadim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?