- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.181
tubaaa söyle kız ne olacakkızlar günaydın güzel ve bol eksili bi hafta bizimle olsun
bende bugün tartıldım (fazla tartan tartımla diğeri mefta olmuş) gerçeklerle yüzleştimlisteye girmem bi kaç haftayı bulur sanırım
dipnot: kilon kaç diye sormayın
tubaaa söyle kız ne olacak
Görümce bendeydi tatili onla geçirdik bugün iş başı yapıyorum. Yataktan zor kalktım valla800 gr ile de bayramı atlattım herşey yedim ama sen ne durumdasın kilo almadan atlatabildin mi
Iyi canım diyet nasıl gidiyor
**pazartesi kontrol bildirimleri gelsin **
E ELF_LR35 =90.6 - 91.0
blonde ambition =64.2 - 63.6 - 63.9
B Baharyagmuru35 =79.2 - 79.2
melisa- =63.8 - 62.9
ucukgenclik =67.5 - 67.9
orkide1453 =62.0 - 60.2
D dugi 59.5 - 58.6
Verano_porteno =66 -
ebisssss =
ben durduramıyorum kendimi tokken bile yiyesim var bi ananas detoksuna bakar ama çarşamba perşembe yapayım diyorumyok kuzum acil önlem planımı devreye soktum yarın kabak yapma planım var
cuma günü söylerim ama kilomu
şimdiki tartım kafadan zaten 1 kilo fazla tartıyordu düşün sen durumun vahimliğini
Bayramda çok iyiydi börek, çörek hiçbir şey yemedim. Cumartesi günüydü sanırım browni yedim. Ama şuan çok artı olduğumu sanmıyorum. Dün bütün evi temizledim akşam bitti birazdan tartılıcam.Görümce bendeydi tatili onla geçirdik bugün iş başı yapıyorum. Yataktan zor kalktım valla800 gr ile de bayramı atlattım herşey yedim ama sen ne durumdasın kilo almadan atlatabildin mi
Iyi canım diyet nasıl gidiyor
ananas tam yaz detoksu canım ya iyi yaparsın çarşamba perşembe yaparsanda cumaya eksiye geçmiş olursunben durduramıyorum kendimi tokken bile yiyesim var bi ananas detoksuna bakar ama çarşamba perşembe yapayım diyorum
evet cnm bir iki gün adapte olsak yazın daha kolay aslında suyu çok içeriz ama bgn tatil dönüşü çok uykusuzluk çekiyorum aksama spor durumuna bakacam bi arkadaşla başlıyoruz yarın tam anlamıyla diyete de ama ben en çok spor yapmayı istiyorumananas tam yaz detoksu canım ya iyi yaparsın çarşamba perşembe yaparsanda cumaya eksiye geçmiş olursun
benimde niyetim yarın kabak detoksu yapmaktı ama annem geliyor akşamları yapamam şimdi ama bu hafta öğlenleri kabak yoğurt yeyip akşam annem ne yaparsa ondan yemek hedefim
sen spor ile diyeti birlikte yaparsan çok adapte oluyorsun ve güzelde veriyorsunevet cnm bir iki gün adapte olsak yazın daha kolay aslında suyu çok içeriz ama bgn tatil dönüşü çok uykusuzluk çekiyorum aksama spor durumuna bakacam bi arkadaşla başlıyoruz yarın tam anlamıyla diyete de ama ben en çok spor yapmayı istiyorum
ben yazmıştım -kılomu cicim**pazartesi kontrol bildirimleri gelsin **
E ELF_LR35 =90.6 - 91.0
blonde ambition =64.2 - 63.6 - 63.9
B Baharyagmuru35 =79.2 - 79.2
melisa- =63.8 - 62.9
ucukgenclik =67.5 - 67.9
orkide1453 =62.0 - 60.2
D dugi 59.5 - 58.6
Verano_porteno =66 -
ebisssss =
Valla ben geldim baktım kimse yok gittim gerimelisa-
tugbaFB
orkide1453
E ELF_LR35
D dugi
ebisssss
Verano_porteno ?????
Kızlarrrr nerdesiniz ?????
Canım tubi nınbugunki paylasımina direk kendi kilomu ekledim ben bir değişiklik yapmadım son alıntı bu gorunuyodu hatta bugün tek liste olarak da bunu gördüm ama sen bugün eklediysen girmediysem benim hatamda olabilir tabi canım istersen karismasin diye bugunki kilonu son alıntıdan tekrar ekleben yazmıştım -kılomu cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?