Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubaaa söyle kız ne olacak

almadım diye bilirim canım cuma 64.2 idim pazartesi 63.6 ya inmiştim şimdi 63.9 um pazartesiye göre 300grm fazla ama cumaya göre 300grm eksideyim canım reglem de dün bitti daha ödem de atarım şiş hissediyorum canım

yok kuzum acil önlem planımı devreye soktum yarın kabak yapma planım var
cuma günü söylerim ama kilomu
şimdiki tartım kafadan zaten 1 kilo fazla tartıyordu düşün sen durumun vahimliğini
ben durduramıyorum kendimi tokken bile yiyesim var bi ananas detoksuna bakar ama çarşamba perşembe yapayım diyorum

Bayramda çok iyiydi börek, çörek hiçbir şey yemedim. Cumartesi günüydü sanırım browni yedim. Ama şuan çok artı olduğumu sanmıyorum. Dün bütün evi temizledim akşam bitti birazdan tartılıcam.

ben durduramıyorum kendimi tokken bile yiyesim var bi ananas detoksuna bakar ama çarşamba perşembe yapayım diyorum
ananas tam yaz detoksu canım ya iyi yaparsın çarşamba perşembe yaparsanda cumaya eksiye geçmiş olursun
benimde niyetim yarın kabak detoksu yapmaktı ama annem geliyor akşamları yapamam şimdi ama bu hafta öğlenleri kabak yoğurt yeyip akşam annem ne yaparsa ondan yemek hedefim

evet cnm bir iki gün adapte olsak yazın daha kolay aslında suyu çok içeriz ama bgn tatil dönüşü çok uykusuzluk çekiyorum aksama spor durumuna bakacam bi arkadaşla başlıyoruz yarın tam anlamıyla diyete de ama ben en çok spor yapmayı istiyorum

sen spor ile diyeti birlikte yaparsan çok adapte oluyorsun ve güzelde veriyorsun
benim için spor hep ikinci planda ama bende başlıyorum annemler geliyor onlar gidene kadar vaktim var spor yapmaya başlayalım beraber

ben yazmıştım -kılomu cicim
Canım tubi nınbugunki paylasımina direk kendi kilomu ekledim ben bir değişiklik yapmadım son alıntı bu gorunuyodu hatta bugün tek liste olarak da bunu gördüm ama sen bugün eklediysen girmediysem benim hatamda olabilir tabi canım istersen karismasin diye bugunki kilonu son alıntıdan tekrar ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…