- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.221
Bana da uyar kızlarblonde ambition cnm spora başlayalım beni teşvk et liste yapalım bişeler yapalım
banada yengem atmış dün kabakla yapılıyormuş ama ben çorba sevmediğim için içemem rendeleyip kavurmak daha cazip geliyor
tugbaFB tubaa bir sürahi suya limon salatalık zencefil dilimle taze nane de at gecedn dolaba koy gün boyu iç öbürgün tekrar taze yap çok faydalı ödem atar
dimi bencede yapılsın listeblonde ambition cnm spora başlayalım beni teşvk et liste yapalım bişeler yapalım
canım normalde bu hafta girmeleri lazım ama ben çok bi katılım görmedim haksızmıyım benimde gözümden kaçmış olabilir sen ev
Canım teşvik için elimden geleni yaparım ama listeye vakit ayıramam malesef canım zaten 5gün sonra listeden izne çıkıcam menü paylaşacak vaktim bile olmaz diye ama tatil dönüşümde tabiki isterseniz spor listesi yaparım canımblonde ambition cnm spora başlayalım beni teşvk et liste yapalım bişeler yapalım
Kızlar isterseniz liste yapalım ben zaten sporu hiç bırakmıyorum puanlarımı da listeye eklerim ama liste takibi için bu ay yapamam liste takibi yapabilsek biri var ise yada herkes puan larını eklerse filan yapalimBana da uyar kızlar
Evet canım o çorbadan yapmıştım faydasida oldu napayım canım istanbula yeni döndüm malesef bayramda herşeyi mideme attım
Canım dondurma olayını ciddi frenledimEvet canım o çorbadan yapmıştım faydasida oldu napayım canım istanbula yeni döndüm malesef bayramda herşeyi mideme attımsen napiyosun nasıl gidiyor diyet ve dondurmalar
Ben de yardımcı olurum canım gece hepsini tek tek olur eklerim olmadıKızlar isterseniz liste yapalım ben zaten sporu hiç bırakmıyorum puanlarımı da listeye eklerim ama liste takibi için bu ay yapamam liste takibi yapabilsek biri var ise yada herkes puan larını eklerse filan yapalim
Tabiki artıdayım ben öyle yiyip yiyip almayanlardan değilim kiCanım dondurma olayını ciddi frenledimen azından tatile kadar az önce doğalgaz ve internet ödemesi yapmaya gittik kızım dondurma istedi hemde bizim ksk çarşının en güzel en lezzetli yapan pastanenin dondurmasından aldım bayılıyorum onlarınkine ve kızıma aldm kendime almadım o yedi ben baktım dünde ev de yoğurt ve meyva karıştırıp yaptm anca öyle meyveli yoğurdu dondurucuya sokup diyet dondurma onun dışındaki ler yasak cııısssss bu hafta ne verirsem kâr tatil sana artı kattıysa gel bereber artıları at bizimle canım tartıldın mı ?hasar yoktur inşallah artısız kapatmssndr tatili
Hemen toparlarsın canım sporunada geri başladın mı tamamdırTabiki artıdayım ben öyle yiyip yiyip almayanlardan değilim kiah keşke öyle olsa birde regl oldum üstüne düşün artık kaç kilo artıdayım canım kendimi topraliycam bir an önce detoks falan artık yapicam sporumda yaptimmi tamamdır malum bayadır spor falan yapmıyorum
Tatil donusu cook fazla odem oluyor. Kalici degildir benceEve döndük .. tartıldım ve 81.3 .. malesef o kdr kötü oldu ki 79.2 den geri çıktık tok 79.9 du şuan tok 81.3 baya kilo almisim
O kdr da hergün en az 8 km yürüyüp 2 saat yüzdük çok üzüldüm yarın bir de ac tartilicam. Spor ypicmTatil donusu cook fazla odem oluyor. Kalici degildir bence
Canım tatilde mecbur öyle oluyor giderken de sana söylemiştim 1-2 kilo mutlaka alınır diye çünkü bende herseferinde tam böyle 2kiloya yakın artı oluyorum hiç olmadigim olmadı yani nekadar yüzersen yüz nekadar hareketli geçirirsen geçir o yediklerine mutlaka artı oluyor çok normal yani morel bozacak birşey yok keşke tatilinize kiloyu düşünerek gecirmeseydin listeden izin alıp gitseydin orda da yediklerine gene dikkat etmeye çalışsaydın ama bukadar kiloyu kafana takmadan geçişeydin bari canım bir iki hafta ya da geri kilona düşüp listeye girerdin hatta sana demiştim ben öyle yapicam diye ama sen istemedin mecbur listede etkilenecek tatilinde kiloyu düşünerek geçirdinEve döndük .. tartıldım ve 81.3 .. malesef o kdr kötü oldu ki 79.2 den geri çıktık tok 79.9 du şuan tok 81.3 baya kilo almisim
Hedefim cuma ac 79.5Canım tatilde mecbur öyle oluyor giderken de sana söylemiştim 1-2 kilo mutlaka alınır diye çünkü bende herseferinde tam böyle 2kiloya yakın artı oluyorum hiç olmadigim olmadı yani nekadar yüzersen yüz nekadar hareketli geçirirsen geçir o yediklerine mutlaka artı oluyor çok normal yani morel bozacak birşey yok keşke tatilinize kiloyu düşünerek gecirmeseydin listeden izin alıp gitseydin orda da yediklerine gene dikkat etmeye çalışsaydın ama bukadar kiloyu kafana takmadan geçişeydin bari canım bir iki hafta ya da geri kilona düşüp listeye girerdin hatta sana demiştim ben öyle yapicam diye ama sen istemedin mecbur listede etkilenecek tatilinde kiloyu düşünerek geçirdinneyse artk olan oldu eğer zor gelmez ise cuma öncesi detoks yaparsın ama detoks yapmak senin için zorsa kendini fazla zorlama normal diyetini sporunu yap genede gidecek illaki onun bir kısmı zaten ödem üzme kendini sen ne kilolar verdin 1-2 kilo dediğin hemen verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?