- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.381
tam uçuksun sen yaaDişim çekilmediüstüne dolgu yaptı bir de gram eklendi
allah kavuştursun tatlımKizlar nasilsiniz esim gitti dün gece cok karmasik duygular icindeyim daha anlamadim yoklugunu sanirim temizlige basliyorum bugun sonrada diyeteee
Ben de size teşekkür ederimm ❤❤kızlar dün @yellow girl çok güzel bi konuya dikkat çekti
gerçi toplu yazanlar olmuşama yazmayanlar için lütfen kurallar gereği her gün akşam yada ertesi gün sabah menülerimizi yazalım (açılan topiğide takip edelim ki bildiri gelsin)
@yellow girl
@htc71
@orkide1453
melisa-
B Baharyagmuru35
@ucukgenclik
@Rabia9071
@dugi
@ebisssss
@Aysecee
@fahriyeaba
@olvidos
bu arada menü bildirimine en çok dikkat eden B Baharyagmuru35 e teşekkür ederim
7 bckta kalktım.ama anca girebiliyorum günaydınKızlar günaydın
Allah kavuştursun cnmKizlar nasilsiniz esim gitti dün gece cok karmasik duygular icindeyim daha anlamadim yoklugunu sanirim temizlige basliyorum bugun sonrada diyeteee
Eylule kadar 52 yine ayni hedefle geldmkac kilo vermeyi hedefliosun kuzum?
Aminnn insallah kuzummm bakalm zamanla gorcez anlasakta care yok zaten dayancaz mecburallah kavuştursun tatlım
oğlusunla anlamazsın çok inşallah
Tesekkur ederim canim amin insallahAllah kavuştursun cnm
Canımsın, iyiyim bayramda tatlı yemedim 68,5 gibiydi kilom şimdi yine 69-70 arası gidiyorum. Böyle iyi benim için belki tatil öncesi dikkat edip 65 olsam iyi olurdu ama hiç kendimi zorlamaya hazır değilim. Birazda karışık işlerim var, ben böyle durumlarda yemeye çok meyilli oluyorum.sagol canim, sen napiosun nasilsin nerelerdesin kilon ne durumda:)
Sagol kuzumm cok yakinda geliyorummmm cok iyi sukur yaramazlik yapiyoruz iste dha emeklemiyo ama orumcekle evi talan ediyokaptinn Allah kavuştursun canım.
Diyete başlayıp, takımda aktif olacağın günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Yakışıklı oğlun nasıl? 9 aylık oldu sanırım
Olsada sevsek şimdi tam zamanı
Şimdiden kolay gelsin canım, erkek bebekSagol kuzumm cok yakinda geliyorummmm cok iyi sukur yaramazlik yapiyoruz iste dha emeklemiyo ama orumcekle evi talan ediyo
Ay lanetli geldi bize 63 bi kurtulamadık inşallah beraber atarız başımızdan bi an önce❤Sağol canım benimAntalya ya kadar anca bu kadar oldu ama bodruma gitmeden once baya daha sıkı vucut olsun diye uğraşcam ❤bu arada kilona sevindim 63 gelmis 62de gelir yakinda kilomuz ayni olmus bende kilomu anlamadim valla gecenlerde 63.6 idi ama dun aksam 63.9 du iyi dusus olcak dedim sabah akşam aynı 63.9 du sabah 63.8 nasl oluyo anlamadım
teşekkür ederim fıstığım
Allah kavuştursun canımKizlar nasilsiniz esim gitti dün gece cok karmasik duygular icindeyim daha anlamadim yoklugunu sanirim temizlige basliyorum bugun sonrada diyeteee
Uf bi spor yapmışım kızlar tırnak içlerim bile terledi ahahha işin güzel tarafı kondisyonum çok açılmış cardio yaparken durdurarak yapardm ilk kez durdurmadan ve ölmeden tamamladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?