- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.341
Canım bugün menü ve sporun harika olmuşSupererisin yaglar
Bidaha içmeyeceğimCanım bugün menü ve sporun harika olmuşsadece sıcak çikolata olmasa muhteşem olacakmış onlarda çok şeker olabiliyor onun dışında süper ❤
Sanki sadece ikimiz paylaşıyoruzBencede kimse paylaşmıyor banada ilginç geldi haklisin bi el atılması lazim
Aynen kendi kendime çalıp oynayacağım sanırımSanki sadece ikimiz paylaşıyoruzben zaten 3gun sonra listeden izne çıkıcam sen tek mı paylaşacaksın acaba böyle olmaz htc71 tugbaFB bir el atalım böyle olmaz ben arada direk etiketleyerek sorunlarım olmasına rağmen 1kez bile menü paylaşmadı bazı arkadaşlar özellikle listede olanlar listede olduğu halde neden 1kez bile menü yazmıyorlar anlamadım?
Durumlari biliyorsun canim bakamadim uzak kaldim ama yarin aksam evimdeyim ondan sonra zaten burayla ilgilenmeye devam ederimSanki sadece ikimiz paylaşıyoruzben zaten 3gun sonra listeden izne çıkıcam sen tek mı paylaşacaksın acaba böyle olmaz htc71 tugbaFB bir el atalım böyle olmaz ben arada direk etiketleyerek sorduklarım olmasına rağmen 1kez bile menü paylaşmadı bazı arkadaşlar özellikle listede olanlar listede olduğu halde neden 1kez bile menü yazmıyorlar anlamadım?normalde zorunlu
Bende keşke donsem de sıkılsamÇok sıkıldım.valla evde döner dönmez
Havanı yesinlerBende keşke donsem de sıkılsam
Inan benimki daha sıkıcı neyse yarin donuyorumHavanı yesinlerçok sıkıcı valla evde oturmak bütün gün tek başına ..
Aaayyy sesli güldüm kız htcBende keşke donsem de sıkılsam
Biliyorum canm siz yokken elimden geldiğince ilgilendim zaten siz dönünce beraber el atalım diye gereken durumları bildiriyorum şimdi ona göre yarın öbür gün beraber grubu canlandırmak için bir şeyler yaparız diyeDurumlari biliyorsun canim bakamadim uzak kaldim ama yarin aksam evimdeyim ondan sonra zaten burayla ilgilenmeye devam ederim
Gul tabi sarisinimAaayyy sesli güldüm kız htc
Biliyorum canm siz yokken elimden geldiğince ilgilendim zaten siz dönünce beraber el atalım diye gereken durumları bildiriyorum şimdi ona göre yarın öbür gün beraber grubu canlandırmak için bir şeyler yaparız diye
NiyekiInan benimki daha sıkıcı neyse yarin donuyorum
Klasik kv mevzulari geldik geldigime pişman oldum oyle işte canim yarin da donuyoruz 2 haftadir buradaydik birdaha da gelmeyi düşünmüyorum uzun bir süreNiyeki
Evt canım akşam profil değiştirilen indirdiğim resimler kalmamış elimde ararkenarka arkaya galerimdekibresimlere değdikçeyanlışlıkla gece 3kez profil değişti kaldırdım en sonda buna elim değdi resim seçerken aman kalsın zaten siyah beyaz tam belli diil dedim biraktim bendeblonde ambition profıl fotosu sen misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?