- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.401
Eylule kadar 52 yine ayni hedefle geldmilk girdigimde de hedefim buydu dugunum ekimdeydi ya :)
Canımsın, iyiyim bayramda tatlı yemedim 68,5 gibiydi kilom şimdi yine 69-70 arası gidiyorum. Böyle iyi benim için belki tatil öncesi dikkat edip 65 olsam iyi olurdu ama hiç kendimi zorlamaya hazır değilim. Birazda karışık işlerim var, ben böyle durumlarda yemeye çok meyilli oluyorum.
70i görmemek şimdilik çabam.
Teşekkür ederim canım benimblonde ambition canim resmin harikaaaa bayildim
Vuhuuu harikasın canım acaip hızlı verirsin böyle devam edersenAyaklarım zonkluyor çok fenayım . 11000 adim + 40 dakka koşuyla karışık 6,4 hızla yürüyüş + 10 dakka eliptik bisiklet +10 dk serbest dambilla çalışma benim bugün sporum
Allah kavuştursun canım ❤Eylule kadar 52 yine ayni hedefle geldmilk girdigimde de hedefim buydu dugunum ekimdeydi ya :)
Inşallah çok istiyorummmm . Bu spor salonuna daha önce gelmistim oradaki hoca cok zayıflamışsın dediVuhuuu harikasın canım acaip hızlı verirsin böyle devam edersen
Kuzum ben seni en son hatirladigimda 76lardaydin ne ara indinCanımsın, iyiyim bayramda tatlı yemedim 68,5 gibiydi kilom şimdi yine 69-70 arası gidiyorum. Böyle iyi benim için belki tatil öncesi dikkat edip 65 olsam iyi olurdu ama hiç kendimi zorlamaya hazır değilim. Birazda karışık işlerim var, ben böyle durumlarda yemeye çok meyilli oluyorum.
70i görmemek şimdilik çabam.
Haftaya o tarti 63 leride göstermeyecekOooofffffff patlıycam sıkıntıdan artık yaaaaaşu tartı hala 62yi göstermedi diye çok gıcık oldum
Senin en son spor yaptigin aylar öncesiydi heraldeUf bi spor yapmışım kızlar tırnak içlerim bile terledi ahahha işin güzel tarafı kondisyonum çok açılmış cardio yaparken durdurarak yapardm ilk kez durdurmadan ve ölmeden tamamladım
Kız 63 u görmek için neler yaptın 63 u gördün bi dur 62 de olur o sen üzülmeOooofffffff patlıycam sıkıntıdan artık yaaaaaşu tartı hala 62yi göstermedi diye çok gıcık oldum
Doğru vallaHaftaya o tarti 63 leride göstermeyecek
Tartıların düşmanlığıOooofffffff patlıycam sıkıntıdan artık yaaaaaşu tartı hala 62yi göstermedi diye çok gıcık oldum
Zaten 62yi gösterse haftaya 63lerde olurum diye rahatlıycamHaftaya o tarti 63 leride göstermeyecek
Canım 63 ü göreli 1ayı geçti zatenKız 63 u görmek için neler yaptın 63 u gördün bi dur 62 de olur o sen üzülme
Şimdiden kolay gelsin canım, erkek bebek
o evin başına daha neler gelecek
Sagol csnim.tesekkur ederimmm :)Ay lanetli geldi bize 63 bi kurtulamadık inşallah beraber atarız başımızdan bi an önce
Allah kavuştursun canım
Aynen ya düzenli spor yapmayalı baya zaman oldu ama nerdeyse hergün yürüyüyorum bu kadar fayda etçeğini tahmin etmezdimSenin en son spor yaptigin aylar öncesiydi heraldecok takdie ettim seni bende coook yurudum aksamda bolgesel yapicam bisiler
He sen daha yerinde sayiyimis canim yaparsin sen keisn hemencik inersin o kiloya… kiz zaman ne Cabuk gecio ya daha sanki yeni senin dügüne günleri sayiyoduk simdi üstüne bide cocuk dogurdun ve büyütüosun bile:)
anladim canim ama bence o kiloda gayet iyi zaten 70 bile iyi ama tabi altinda kalmak cok daha güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?