Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eylule kadar 52 yine ayni hedefle geldm ilk girdigimde de hedefim buydu dugunum ekimdeydi ya :)

iyimis canim yaparsin sen keisn hemencik inersin o kiloya… kiz zaman ne Cabuk gecio ya daha sanki yeni senin dügüne günleri sayiyoduk simdi üstüne bide cocuk dogurdun ve büyütüosun bile:)

anladim canim ama bence o kiloda gayet iyi zaten 70 bile iyi ama tabi altinda kalmak cok daha güzel:)

Vuhuuu harikasın canım acaip hızlı verirsin böyle devam edersen
Inşallah çok istiyorummmm . Bu spor salonuna daha önce gelmistim oradaki hoca cok zayıflamışsın dedi o zmn 87 kiloydum . Cuma tartida 79 larda cikarim ama arti cikicsk kesin bu hafta . Artik haftaya 79.2 altina dusersem insallah eksi yazilir

Kuzum ben seni en son hatirladigimda 76lardaydin ne ara indin süpersin valla senin boyunda 68.5 da cok iyidir eminim

Uf bi spor yapmışım kızlar tırnak içlerim bile terledi ahahha işin güzel tarafı kondisyonum çok açılmış cardio yaparken durdurarak yapardm ilk kez durdurmadan ve ölmeden tamamladım
Senin en son spor yaptigin aylar öncesiydi heralde cok takdie ettim seni bende coook yurudum aksamda bolgesel yapicam bisiler

Kız 63 u görmek için neler yaptın 63 u gördün bi dur 62 de olur o sen üzülme
Canım 63 ü göreli 1ayı geçti zaten yoksa yeterince sabırlıyımdır daaaa bukadarı da fazla yani 1.5 ay oldu belki 63ü göreli ama 1aydır sürekli bir 63 bir 64 hep ikisi arası gidip geldi birtürlü 62 olmadi bu kadar emeğin karşılığı bu hafta bari birkaç yüz gram oynaması şart yani bilerek detoks yapmıyorum şu kaybı olup tatilde geri şişme olur bir anlamı olmaz diye ama mutlaka biraz daha bir yağ kaybı olmalı idi pooooffff inşlh yarın sabah bari 300-500 gram bişi oynar inşallah

Senin en son spor yaptigin aylar öncesiydi heralde cok takdie ettim seni bende coook yurudum aksamda bolgesel yapicam bisiler
Aynen ya düzenli spor yapmayalı baya zaman oldu ama nerdeyse hergün yürüyüyorum bu kadar fayda etçeğini tahmin etmezdim
Yap yap kaptancım tekrar sportif takım olalım
Biz şimdi puan hesaplıcaz mı liste oluyo mu

He sen daha yerinde say yapaydn bi bebe sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…