- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.441
cnm bu hafta ne işe ne diyete hiç bişeye konsantre olamadım sürekli şeker düşmesi gibi bişey yaşadım kabak detoksu yapacaktım kabak almaya bile gidemedim bizim burda taş yağar gibi dolu yağıyor valla listeden atsan haklısın beni atsan da spor takibi yapıcam ama haftaya ip cardio büük ihitmal ctesi konsantre olurum cnm
niye böyle oldun canım sen liste seni kötü etkiliyor demiştim ama çok istekli olduğun için de hevesini kırmak istemedimcnm bu hafta ne işe ne diyete hiç bişeye konsantre olamadım sürekli şeker düşmesi gibi bişey yaşadım kabak detoksu yapacaktım kabak almaya bile gidemedim bizim burda taş yağar gibi dolu yağıyor valla listeden atsan haklısın beni atsan da spor takibi yapıcam ama haftaya ip cardio büük ihitmal ctesi konsantre olurum cnm
cnm tartılmadım stresle veya liste ile alakalı olduğunu düşünmüyorum da engel olamadığım bi yeme isteği var haftaya düzelir ama dediğim gibi takımı kötü etkilememesi için çıkartabilirsin ben sizinle paylaşıma sohbete devam ederim spora falan daniye böyle oldun canım sen liste seni kötü etkiliyor demiştim ama çok istekli olduğun için de hevesini kırmak istemedim
çok mu artıdasın tartıldın mı hiç
Canım çok üzüldüm yaaaacnm tartılmadım stresle veya liste ile alakalı olduğunu düşünmüyorum da engel olamadığım bi yeme isteği var haftaya düzelir ama dediğim gibi takımı kötü etkilememesi için çıkartabilirsin ben sizinle paylaşıma sohbete devam ederim spora falan da
He sen daha yerinde sayyapaydn bi bebe sende
Otel herşey dahil değildi ondan da oldu dsarda hep kebap pide döner olunca malesef ama düzeltmeye calisiyorum ins kısa sürede düzelecekTatiller yeme içme için değil gezme tozma bol hareket içindir kuzum, açık büfelere yada anne, teyze yemeklerine kanmayalım. En azından hedefe kadar.
Ben de yapsam hiç fena olmicak çok güzel yapmışsın egzersiz programını ama aklıma bir şey geldi. Kolların için bir şey yapıyor musun benim mi gözümden kaçtı bilemedim.Bugün ki sporum
40dakika kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
100 mekik
100 alt karın
100 iç bacak hareketi
Şimdi duş alıp giyimi çıkıcam kızlar mayo mikini filan almaya gidiyoruminşlh tam istediğim gibi şeyler bulurum öpüldünüz
Bugün tuzsuz ve karbonhidratsız geçirirsen; zaten spora da gitceğini düşünüyorum, tabiki unuttuğum şey temizlik yapacaktın kolay gelsin canım , üstüne de bol sıvı yarına şişlik kalmaz benceAdet olmusum cuma çok çıkmaz insallah
neyse canım bi yarın olsun bakalımcnm tartılmadım stresle veya liste ile alakalı olduğunu düşünmüyorum da engel olamadığım bi yeme isteği var haftaya düzelir ama dediğim gibi takımı kötü etkilememesi için çıkartabilirsin ben sizinle paylaşıma sohbete devam ederim spora falan da
muhtemelen farkeder tartıda cnmAdet olmusum cuma çok çıkmaz insallah
Tuhmuhtemelen farkeder tartıda cnm
olsun moral bozma haftaya ödeminde gider fazla fazla eksiler gelir
Inşallah haftaya 78 lere inersem bi rahatliycamolsun moral bozma haftaya ödeminde gider fazla fazla eksiler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?