- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.461
Ben de işte sıfır beden kadını beğenmiyorum.
Bn de kemikli bile yani kemikleri görünecek kdr hastalıklı gibi zayıf olanları bunu tabi bilerek yapanları beğenmiyorum . Hafif bi dolgunluk hoş duruyor bence kadında . Meselâ leyla lydia tugutlu o çok iyi fiziği kendi de çok hoş . Gerçi eşim kadını çok begeniyor o konudaBen de işte sıfır beden kadını beğenmiyorum.
tubiii çok fenasın
Iste boyun avantajı 80 kilo deyince gözümüzde tontik bi kız canlaniyor ama gercek cok farkli
Sexy balıklardan otubiii çok fenasın
Benim favorim beyaz elbisenle olan fotoğrafında orada çok güzeldin.
2 hafta daha buradayım canım, sonrasında yurtdışında olacağım ama kalıcı mı olacak yoksa tatil mi orası haftaya belli olacak.senin bisküvili pastanda 1 dilim olmazki kocaman tepsiyi götürürsün sen
en güzel sporu yapıyosun valla incelmede farkedilir şekilde olmuştur eminim
bu sene tatil yokmu ankarada mısınız
Pirinç lapası mıOofff pirinç lapası beni çok baydı. Aslında çok iyi kilo verdim bayramda kilo almıştım hafta başındaki kilomdan 2 kg eksildi 3 günde ama zorla yiyorum artık. Yine de devam edeceğim neticede 100 olana kadar devam diye yemin ettim of
2 hafta daha buradayım canım, sonrasında yurtdışında olacağım ama kalıcı mı olacak yoksa tatil mi orası haftaya belli olacak.
Bisküvili pasta İçin benim porsiyonum 1 paket bisküvi 1 paket puding 750ml süt canımgeçen bi yerde 2 dilim yediğimi yazdım ama benim akıllı kaptanım gelişimden anladı porsiyon miktarımı
Pirinç lapası mı
Canım sen nasıl bir diyet yapıyorsun merak ettim
bencede çok sıkıcı bi diyetOofff pirinç lapası beni çok baydı. Aslında çok iyi kilo verdim bayramda kilo almıştım hafta başındaki kilomdan 2 kg eksildi 3 günde ama zorla yiyorum artık. Yine de devam edeceğim neticede 100 olana kadar devam diye yemin ettim of
Hoşgeldin canım bende arar ara lapa diyeti yaparm dediğin gibi çok sıkıcı inşallah sabrının mükafatını alırsınYok valla kaptan maydanoz suyu içtiğim için sanırım tam aksine wc den çıkamıyorum. Sadece 3 gün yapılması öneriliyor özellikle regl dönemindeki şişlik için zaten ama ben uzattım.2 kilo verip verip alıyorum sıkıldım bundan biraz hareketlenme istedim.
Hehe çok tesekkurler canimm ❤o senin güzel görüşündenBenim favorim beyaz elbisenle olan fotoğrafında orada çok güzeldin.
Sagol kaptanımIste boyun avantajı 80 kilo deyince gözümüzde tontik bi kız canlaniyor ama gercek cok farkli
Sexy balıklardan oblonde ambition
Maşallah canım bölgesel hiç fazlalığın yok sadece biraz incelmem gerekiyor hedefine inince harika olcaksın
hoş geldin takıma senin kılonda birisi bu tarz bi diyet detoks yerine sağlıklı beslenmeyle cok daha hızlı bi şeklde yağdan verir bence kılon azaldıkça deneyebilirsin bence bu tarz seyleriOofff pirinç lapası beni çok baydı. Aslında çok iyi kilo verdim bayramda kilo almıştım hafta başındaki kilomdan 2 kg eksildi 3 günde ama zorla yiyorum artık. Yine de devam edeceğim neticede 100 olana kadar devam diye yemin ettim of
Var aslında kollarim yan simit bölgesi basenler yok yok giyim ve boydan bu tarz giyinince çok belli olmuyor ama tayt giyince filan belli oluyor . Bi de mide ustu yaglanmasindan tamamen kurtulmak istiyorum . Belim 83 cm . 75 olsa super olur bakalim zmnla uğraşmadan olmuyorMaşallah canım bölgesel hiç fazlalığın yok sadece biraz incelmem gerekiyor hedefine inince harika olcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?