Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de işte sıfır beden kadını beğenmiyorum.
Bn de kemikli bile yani kemikleri görünecek kdr hastalıklı gibi zayıf olanları bunu tabi bilerek yapanları beğenmiyorum . Hafif bi dolgunluk hoş duruyor bence kadında . Meselâ leyla lydia tugutlu o çok iyi fiziği kendi de çok hoş . Gerçi eşim kadını çok begeniyor o konuda sınır olsam da haklı valla .
Birde kadınla boyumuz aynı sanırım onunda 176 yada 175 . Ama kilosu 60 olunca hatun taş tabi benim gibi 80 değil

senin bisküvili pastanda 1 dilim olmazki kocaman tepsiyi götürürsün sen
en güzel sporu yapıyosun valla incelmede farkedilir şekilde olmuştur eminim
bu sene tatil yokmu ankarada mısınız
2 hafta daha buradayım canım, sonrasında yurtdışında olacağım ama kalıcı mı olacak yoksa tatil mi orası haftaya belli olacak.
Bisküvili pasta İçin benim porsiyonum 1 paket bisküvi 1 paket puding 750ml süt canım geçen bi yerde 2 dilim yediğimi yazdım ama benim akıllı kaptanım gelişimden anladı porsiyon miktarımı

Oofff pirinç lapası beni çok baydı. Aslında çok iyi kilo verdim bayramda kilo almıştım hafta başındaki kilomdan 2 kg eksildi 3 günde ama zorla yiyorum artık. Yine de devam edeceğim neticede 100 olana kadar devam diye yemin ettim of

Pirinç lapası mı
Canım sen nasıl bir diyet yapıyorsun merak ettim

anladım cnm belirsizlik kötü hakkınızda hayırlısı olsun
ahaha benim eşiminde favori pastasıdır aynı senin gibi hepsini yiyebilir

Pirinç lapası mı
Canım sen nasıl bir diyet yapıyorsun merak ettim

1 çay bardağı pirinci yağsız tuzsuz olarak 3 çay bardağı suyla haşlayıp yiyorsun canım. Ben biraz tuz ekliyorum valla. Yanına biraz yoğurt veya domates salatalık olabilir. Sadece bunu yiyorsun.
Günde 3 çay bardağına kadar yenebiliyor.

bencede çok sıkıcı bi diyet
kilonun yağdan gittiğine eminmisin canım bana sadece sudan verirsin gibi geldi, kabız olmadıysan bile olman yakındır

Yok valla kaptan maydanoz suyu içtiğim için sanırım tam aksine wc den çıkamıyorum. Sadece 3 gün yapılması öneriliyor özellikle regl dönemindeki şişlik için zaten ama ben uzattım.2 kilo verip verip alıyorum sıkıldım bundan biraz hareketlenme istedim.

Hoşgeldin canım bende arar ara lapa diyeti yaparm dediğin gibi çok sıkıcı inşallah sabrının mükafatını alırsın

hoş geldin takıma senin kılonda birisi bu tarz bi diyet detoks yerine sağlıklı beslenmeyle cok daha hızlı bi şeklde yağdan verir bence kılon azaldıkça deneyebilirsin bence bu tarz seyleri

Maşallah canım bölgesel hiç fazlalığın yok sadece biraz incelmem gerekiyor hedefine inince harika olcaksın
Var aslında kollarim yan simit bölgesi basenler yok yok giyim ve boydan bu tarz giyinince çok belli olmuyor ama tayt giyince filan belli oluyor . Bi de mide ustu yaglanmasindan tamamen kurtulmak istiyorum . Belim 83 cm . 75 olsa super olur bakalim zmnla uğraşmadan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…