Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporlarımı yazmıştım

Kahvaltı= 2dilim tamçavdar,peynir,domates,3zeytin, kekikli yeşil çay

Ara= form çay, 10 tane çilek

Öğlen=1kase yoğurt,5kşk taze fasulye,2kaşık patates

Şimdi= bir kupa sütlü kahve yaptm içiyorum sabahki sporun üstüne birde çarşıda mağzaları saatlerce dolandım acayip yoruldum ama çok güzel iki tane bikini aldım kızlar

Ay çok merak ettim yeni cicilerini canım

Haftada bir alerji iğnesi oluyor musun?

Yok iğneler bitti canım ama hergün ilaç içiyorum ve kremleniyorum
Geçmiş olsun canım. Ben de eskiden alerjilerim yüzünden içtiğim suya kadar kıpkırmızı olup kabarıyordum sonra kaşınan yerlerim morarıyordu. Ben de ilaç çok etki etmiyordu fakat iğneler iyi geliyordu. Bir de kilo verince baya baya düzeldim. Eskisi gibi değilim. Papatya çayıda çok iyi geliyor.

Ben ilk 60 la baslamistm 1 sene de 55 e zor inmistm ben zor veriyorum
Aha bitane daha benden ozaman ikimizde 63den 50li kilolara beraberce karetta karettalar gibi bıdık bıdık gideriz artık durmadan yürüyen kamplumbağa tavşanı yenmiş unutma tugbaFB çok hızlı imiş de hemen veriyormuş diye benle dalga geçiyordu bende bu sloganla yola çıkmıştım ve şimdi öndeyim duyrulur tuğba hadi gaza gel Aayy Bugün ki gazla artk tuğbanin 5li rakamlara geçeceği garantiledi galiba neyde biz biz yavaş da gitsek sonunda geçeriz dimi kaptin tuğba bizi yakalasana

Zaten hiç tartıldım şu bu demiyor sanırım iyi bi atak gelecek

Tartıldım 80.2 çıkıyor akşam.yemegi yemedim daha spordan geldim ama bence yanls yani hem.spor sonrası hem adet çünkü
Bence tartılar dünyasın da genel bir sorun yaşanıyor tartılar bu ara çıldirdı benim tartıda bu ara benle çok inatlaştı ama kıracam onun o inadını kaç aydır diyetteyiz diye günde 100kez in çık in çık tartılar artık isyan etti galiba

Selnurr nasılsın canım ? Bebeğin nasıl canım 40ınız çıktımı hayırlı uğurlu olsun tekrar anne oldun tebrik ederim canım lohusalık ,annelik nasıl gidiyor düzene oturtabildinmi? Bebiş nasl ?❤ Biz burdayız hazır olduğun herzamn seni aramıza bekleriz canım magickk mezun oldu bile ama herzaman uğruyor oda buralarda yani ben zaten daha mezun da olamadım sen naslsn ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…