- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.501
Ay çok merak ettim yeni cicilerini canımSporlarımı yazmıştım
Kahvaltı= 2dilim tamçavdar,peynir,domates,3zeytin, kekikli yeşil çay
Ara= form çay, 10 tane çilek
Öğlen=1kase yoğurt,5kşk taze fasulye,2kaşık patates
Şimdi= bir kupa sütlü kahve yaptm içiyorum sabahki sporun üstüne birde çarşıda mağzaları saatlerce dolandım acayip yoruldum ama çok güzel iki tane bikini aldım kızlar
Seni 50 hayal ettim de mankenler de kim deriz o zamanAhaaahaaa iyi ozman hedefi 50 yapayımda gör 49 olmak zorunda kalırsın haaa
Haftada bir alerji iğnesi oluyor musun?Güzelim yaz geldi bana herşey alerji. Şimdiden yine kortizonlu kremlerime başladım. Allahtan tavuk ve hayret ki yumurta nasıl oluyorsa alerji yapmıyor da yiyebiliyorum. Bir sonraki diyetim yumurta diyeti olacak galiba. Eve uzay yürüyüşü aleti aldım yavaştan başlamaya çalışıyorum.
Yok iğneler bitti canım ama hergün ilaç içiyorum ve kremleniyorumHaftada bir alerji iğnesi oluyor musun?
Geçmiş olsun canım. Ben de eskiden alerjilerim yüzünden içtiğim suya kadar kıpkırmızı olup kabarıyordum sonra kaşınan yerlerim morarıyordu. Ben de ilaç çok etki etmiyordu fakat iğneler iyi geliyordu. Bir de kilo verince baya baya düzeldim. Eskisi gibi değilim. Papatya çayıda çok iyi geliyor.Yok iğneler bitti canım ama hergün ilaç içiyorum ve kremleniyorum
Ah ah insallahTabiki kalma manken gibi olmak varken
Spor yaptın canım vücudun da biraz ödem yapmıştır. Sabaha dinlenen kasların normale döner.Tartıldım 80.2 çıkıyor akşam.yemegi yemedim daha spordan geldim ama bence yanls yani hem.spor sonrası hem adet çünkü
Ben ilk 60 la baslamistm 1 sene de 55 e zor inmistm ben zor veriyorumYine iyiymişsin canım zaten ilk ödemler filan hızlı gider hemen 60lara veda edersin bende şuan 63üm ama gıdım gıdım gram gram gidiyor resmenbu hızda 62yi bile nezaman görcem kimbilir
O da bi basari bence incelmekte kolay degilhahahaah evet ya vallah ayni nasil geldiysem o anca incelmeyi becerdim okadar
ben kariyer yapiom hembüyük is Kadi olduk surda
Allah kabul etsin canimmSlm kızlar ben bugün oruç tutuyorum oyüzden giremedim buralara fırsat olmadı yarın bakalım sonuç ne olacak
Aha bitane daha bendenBen ilk 60 la baslamistm 1 sene de 55 e zor inmistm ben zor veriyorum
Zaten hiç tartıldım şu bu demiyor sanırım iyi bi atak gelecekAha bitane daha bendenozaman ikimizde 63den 50li kilolara beraberce karetta karettalar gibi bıdık bıdık gideriz artık durmadan yürüyen kamplumbağa tavşanı yenmiş unutma tugbaFB çok hızlı imiş de hemen veriyormuş diye benle dalga geçiyordu bende bu sloganla yola çıkmıştım ve şimdi öndeyim duyrulur tuğba hadi gaza gel Aayy Bugün ki gazla artk tuğbanin 5li rakamlara geçeceği garantiledi galiba neyde biz biz yavaş da gitsek sonunda geçeriz dimi kaptin tuğba bizi yakalasana
Bence tartılar dünyasın da genel bir sorun yaşanıyorTartıldım 80.2 çıkıyor akşam.yemegi yemedim daha spordan geldim ama bence yanls yani hem.sporsonrası hem adet çünkü
Zaten hiç tartıldım şu bu demiyor sanırım iyi bi atak gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?