- 23 Ocak 2019
- 93
- 113
- 8
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.481
Aslında ben sağlıklı bir şekilde devam ediyordum sadece takılı kaldı bir de regl oldum o yüzden başladım. 100 e düşeyim sağlıklı olana devam edeceğimhoş geldin takıma senin kılonda birisi bu tarz bi diyet detoks yerine sağlıklı beslenmeyle cok daha hızlı bi şeklde yağdan verir bence kılon azaldıkça deneyebilirsin bence bu tarz seyleri
Uzman desteği alıyor musun canım senin kilon çok yüksekmiş. Geçmişi bilmediğim için soruyorum kilonun sebebi yeme bozukluğu, gebelikler vs mi yoksa bir sağlık sorunu mu sebep oldu? Bu kilolardan zayıflarken destek almak işini kolaylaştırabilir.Aslında ben sağlıklı bir şekilde devam ediyordum sadece takılı kaldı bir de regl oldum o yüzden başladım. 100 e düşeyim sağlıklı olana devam edeceğim
Hoşgeldin cnm ins istediğin kiloya inersin . Sabir spor diyet . 3 ünü bırakmadigin sürece gider kilolarinnAslında ben sağlıklı bir şekilde devam ediyordum sadece takılı kaldı bir de regl oldum o yüzden başladım. 100 e düşeyim sağlıklı olana devam edeceğim
Uzman desteği geçmişte aldım ama bir işe yaramadı aksine arttı. Uzamanın verdiği yiyecekler defalarca söylememe rağmen bana alerji yapan şeyleri verip durdu en sonunda pes etti. Ben şişip kaşınıp kabardım sonra bastılar kortizonu. 2 yıl aralıksız kortizon iğnelerini sağlı sollu yedim durdum. Ardından belimde ve boynumda fıtık çıktı. Haftanın 3 günü spor yapan ben kaldımı hareketsiz. E tabi tatlı delisiyim bir oturuşta 6 kişilik pastayı yiyebilecek kapasitem vardı. Sonunda 120 yi gördüm. Çok diyet denedim en sonunda sabah ve öğlen belli bir saatten sonra yemeyerek bu rakama ulaştım. Herkes bana ameliyatsız olmaz dedi ama oldurcaağımUzman desteği alıyor musun canım senin kilon çok yüksekmiş. Geçmişi bilmediğim için soruyorum kilonun sebebi yeme bozukluğu, gebelikler vs mi yoksa bir sağlık sorunu mu sebep oldu? Bu kilolardan zayıflarken destek almak işini kolaylaştırabilir.
Bende 90lardan indim ama sebebi hamileliklerimdi ve aşırı iştahlı olmaktı tabi.
Evt yapmıyorum canım kolum sırtım ve belim de ihtiyaç yok canım yağlanma olan bölgelerimi çalışıyorum şuan en çok iç bacak ve karın bölgem sorunlu ondan oralara çalışıyorumBen de yapsam hiç fena olmicak çok güzel yapmışsın egzersiz programını ama aklıma bir şey geldi. Kolların için bir şey yapıyor musun benim mi gözümden kaçtı bilemedim.
Sen böyle azimli ol her şeyi başarırsın canım.Uzman desteği geçmişte aldım ama bir işe yaramadı aksine arttı. Uzamanın verdiği yiyecekler defalarca söylememe rağmen bana alerji yapan şeyleri verip durdu en sonunda pes etti. Ben şişip kaşınıp kabardım sonra bastılar kortizonu. 2 yıl aralıksız kortizon iğnelerini sağlı sollu yedim durdum. Ardından belimde ve boynumda fıtık çıktı. Haftanın 3 günü spor yapan ben kaldımı hareketsiz. E tabi tatlı delisiyim bir oturuşta 6 kişilik pastayı yiyebilecek kapasitem vardı. Sonunda 120 yi gördüm. Çok diyet denedim en sonunda sabah ve öğlen belli bir saatten sonra yemeyerek bu rakama ulaştım. Herkes bana ameliyatsız olmaz dedi ama oldurcaağım
Evt yapmıyorum canım kolum sırtım ve belim de ihtiyaç yok canım yağlanma olan bölgelerimi çalışıyorum şuan en çok iç bacak ve karın bölgem sorunlu ondan oralara çalışıyorum
Bana diyene bak
O benden daha zayıf olamadı ya kıskanıyortubiii çok fenasın
Ah ah kedinin uzanamadığı ciğere mundar demesi misaliBana diyene bakduyan sizi bu profildekinden daha ince sanacak siz önce bir 63gelin yanima oyle konuşalim Canım zaten bir deri bir kemik ben beğenmiyorum beğensem zaten hedefim 50 kilo olurdu okadar ince sevmediğim için hedefim 57-58 zaten ucukgenclik bana böyle kol karın filan olsun yeter valla fazlasini istemiyorum
O kortizonlarda iyice şişirmiştir. Vücudunu tanıyorsan yolun yarısını geçmişsin demektir.Uzman desteği geçmişte aldım ama bir işe yaramadı aksine arttı. Uzamanın verdiği yiyecekler defalarca söylememe rağmen bana alerji yapan şeyleri verip durdu en sonunda pes etti. Ben şişip kaşınıp kabardım sonra bastılar kortizonu. 2 yıl aralıksız kortizon iğnelerini sağlı sollu yedim durdum. Ardından belimde ve boynumda fıtık çıktı. Haftanın 3 günü spor yapan ben kaldımı hareketsiz. E tabi tatlı delisiyim bir oturuşta 6 kişilik pastayı yiyebilecek kapasitem vardı. Sonunda 120 yi gördüm. Çok diyet denedim en sonunda sabah ve öğlen belli bir saatten sonra yemeyerek bu rakama ulaştım. Herkes bana ameliyatsız olmaz dedi ama oldurcaağım
Hazirda bikmisken bugun bitir benceYok valla kaptan maydanoz suyu içtiğim için sanırım tam aksine wc den çıkamıyorum. Sadece 3 gün yapılması öneriliyor özellikle regl dönemindeki şişlik için zaten ama ben uzattım.2 kilo verip verip alıyorum sıkıldım bundan biraz hareketlenme istedim.
Ne ara yapiyosunnHoşgeldin canım bende arar ara lapa diyeti yaparm dediğin gibi çok sıkıcı inşallah sabrının mükafatını alırsın
Tabiki kalma manken gibi olmak varkenSagol kaptanımböyle mi kalsam yoksa
Aman aman Allah korusun o 69 u istiyorum☺
Bana diyene bakduyan sizi bu profildekinden daha ince sanacak siz önce bir 63gelin yanima oyle konuşalim Canım zaten bir deri bir kemik ben beğenmiyorum beğensem zaten hedefim 50 kilo olurdu okadar ince sevmediğim için hedefim 57-58 zaten ucukgenclik bana böyle kol karın filan olsun yeter valla fazlasini istemiyorum
Hic öle bi hedefim olmadıO benden daha zayıf olamadı ya kıskanıyorbu kadından daha zayıf hiçç olamaz zaten
Aahaahaaa peki sen 64 e ineli nekadar oldu tubii
Senin gibi 1.5 ay durmam ama 63 lerdekonusmamiz bitmeden 62 ye inerim hee
Ahaaahaaa iyi ozman hedefi 50 yapayımda gör 49 olmak zorunda kalırsın haaaHic öle bi hedefim olmadısenden zayif olayim yeter seni o kadar kıskanıyorum düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?