- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.541
Canım yazarken bile korkuyorum o tehliklei yarış motorlarından var erkek kardeşimde oda şimdi üniversite sınavı için izmirde hafta sonu sınavlar sonrası antalyaya dönecek bugün konuşmuştuk uçaktan indim eve girdim demişti B Baharyagmuru35 in yazısını görünce Allah korusun arkadasları çagrdıysa ya motor a atlayıp yanlarına gidiyoduysa filan diye aklımdan neler geçti çünki mavide izmirde ve bornova zaten kullandıkları yol yani kafam ateş gibi oldu bir an motorcu kazası diyince kalbim ağzıma geliyor Allahım korusunDimi biz görmediğimiz halde etkilendik allah acil şifalar versin kadına
Sabah yürüyüşle açılışa başlarım artıkYeni bir güne girdik Allah sağlık versin yaparsın cnm öğlen nolucak
Allah korusun sen böyle yazınca bir an ona da bir şey mi oldu dedim. Lütfen kötü şeyler düşünme evrene böyle duygularını yükleme.Canım yazarken bile korkuyorum o tehliklei yarış motorlarından var erkek kardeşimde oda şimdi üniversite sınavı için izmirde hafta sonu sınavlar sonrası antalyaya dönecek bugün konuşmuştuk uçaktan indim eve girdim demişti B Baharyagmuru35 in yazısını görünce Allah korusun arkadasları çagrdıysa ya motor a atlayıp yanlarına gidiyoduysa filan diye aklımdan neler geçti çünki mavide izmirde ve bornova zaten kullandıkları yol yani kafam ateş gibi oldu bir an motorcu kazası diyince kalbim ağzıma geliyor Allahım korusunbu saatte kardeşimi aradım neyseki tipik bir genç olarak bu saatlerde uyumuyor evdeymiş biyere çıkmamış
Aklımdan cikmiyorya. Motorcu iyi hiçbirşeyi yok şükür . Kız çok gençti 28 yaşlarında .Aaayyy msj lar arasında kaynamış uçukgencliği yazısını görünce donup baktım ne oldu diye şok oldumşuan kan beynime çıktı sanki ya yüzüm ateş gibi oldu okurken aman Allahım kopan bacak kadının bacağımı motorcunun durumu nasıl dı peki Allahııımmm hepimizin sevdikleri car sen koru çok kötü oldum çok üzüldüm gece vakti yaaa ooff sen bide gözünle gördün daha kötü olmuşsundur
Amin. İyi uykular mavişim.Sizi de üzdüm gece gece Allah herkesi korusun ..
Sağlık versin inşallah . Ben yatıyorum kızlar iyi uykularrr
Kan kaybından ölebilir evet kanamayı engellemek için hemen tampon yapılması gerekiyordu ve kopan bacağın geri dikilip kullanılması için soğuk bir şeye konulup temizce sarılması lazımdı ilk müdahaleler için ambulans gelene kadar yardımcı olacak bunları yapacak kimse yokmuyduAklımdan cikmiyorya. Motorcu iyi hiçbirşeyi yok şükür . Kız çok gençti 28 yaşlarında .
Kalkmasin diye tuttular ambulans gelene kdr yuzu burnunun o yerdeki kanlarina bulandi komple kan oldu çırpındikca .
Bacağının birini kaldırmaya çalıştı ama bacak komple kopmuş vet kendi kopan bacağını kaldirmaya çalıştı sanrm farkinda değildi o şokla koptugunun Allah ım.tum yol kandi ya . Ins ölmez kan kaybindan. Allahtan kafasinda kanama yoktu .
Çok kötüydü ya ambulans çok geç geldi 20 dakkada. Inlemeleri filan çok fena oldumya
Çok haklısın canım aslında çok dikkat ettiğim şeydir hep evrene pozitif msj yollamaya çalıştım çünki enerjinin geri bize döneceğine çok inanıyorum ama kardeş ve evlat siz konusu olunca insan kendi için bile korkmadı kadar korkuyor sakınıyor herşeyden insanın canından bile kıymetli oluyorAllah korusun sen böyle yazınca bir an ona da bir şey mi oldu dedim. Lütfen kötü şeyler düşünme evrene böyle duygularını yükleme.
Aslında doğru diyorsun canım. Ben de diyorum ama kendi dişim kırıldı. Kedim hasta diye ilk onu veterinere götürdüm sonraki gün kendime gittim. Merhametliyiz sanırım. Bazı insanlar gibi vurdumduymaz değiliz.Kan kaybından ölebilir evet kanamayı engellemek için hemen tampon yapılması gerekiyordu ve kopan bacağın geri dikilip kullanılması için soğuk bir şeye konulup temizce sarılması lazımdı ilk müdahaleler için ambulans gelene kadar yardımcı olacak bunları yapacak kimse yokmuyduinşallah bacak işlevini kaybetmeden dikilip kullanılabilir hale getirilir çok çok üzüldüm Allah yardım etsin çok gençmiş
Çok haklısın canım aslında çok dikkat ettiğim şeydir hep evrene pozitif msj yollamaya çalıştım çünki enerjinin geri bize döneceğine çok inanıyorum ama kardeş ve evlat siz konusu olunca insan kendi için bile korkmadı kadar korkuyor sakınıyor herşeyden insanın canından bile kıymetli oluyorAllahım herkesin kisini korusun çok farklı bir duygu gercektn
Evet canım dün gece çok aç hissetmiştim ama bugün daha beter oldum bugün en son saat 18 de yedim aldığım kalorimde düşüktü zaten bide hem güzel spor yapıp üzerine alışveriş için baya fazlaca dolaşınca gece çok halsizlik oldu sonrada ilerliyen saatlerde inanılmaz açlık hissi geldi iki gittim geldim dolandım ama yok yemiycem dedim öyle öyle geçiştirdim canım şuan 8 saatdir açım daha uluçam uyanacak kendime gelcem etcem de sonra Kahvaltı edicem yani rahat rahat 10 saat daha geçmiş olur gene 18 saat açtığı doldurup öyle yerim sanırımblonde ambition senin 16 saat aç kalma durumun nasıl geçiyor devam ediyorsun dimi
Evet canım sende benim gibisin bak kaç seferdir kediye bisey olunca iylesene kadar sen mutlu olmuyorsun bende öyleyim işte ondan eşime diyorum evde canlı istemiyorum çünkü gereğinden fazla stres üzüntü oluyor bana evdeki çiçek bile olsa üzülüyorum güzel bakamadimmi diye kızım de öyle günlerde o çiçeği kafaya takip sorar durur şöyle yapsaydık tasarımıydı böyle yapsaydık yaşamıydı diye şimdi kuşumuz var mesela hasta olurum yoğun olurum bisey olurda ya unutursam suyu yemi biterse diye ödüm kopuyor eşim bisey olmaz azcık aç bile kalsa bisey olmaz rahat ol azcık diyor ben olurmu nasl aç durcan günah diilmi içim gidiyor birşey vermeyi unutunca ama asıl hayvan besleme merakları eşim güya hep o balıktır ,kuştur,çiçektir alır gelir telaşa ben düşerim diyorum sorumluluğunu alamıycaksan getirme ben çocukla ilgilenirken onları unuturum diyorum yok diyor ben ilgilencem zaten sana bırakmam ama bakıyorum sonra bütün sorumluluk bende resmen gene ben ilgileniyorum herseyle o rahat çünki aklına gelirse ilgilencek ben çocuğuma da oylayıp bir grip bile olsa o öksürük durana kadar ben hayatla bağımı koparıyorum o öksürük durmadan rahata geçemiyorum ondan ben 2.çocuğu da istemiyorum kendimi çok yıpratırım bir gün hasta olsam masal okuyamasam vicdanım sızlıyor onun hakkı okumak zorundaydım diye böyle manyakliklarim varAslında doğru diyorsun canım. Ben de diyorum ama kendi dişim kırıldı. Kedim hasta diye ilk onu veterinere götürdüm sonraki gün kendime gittim. Merhametliyiz sanırım. Bazı insanlar gibi vurdumduymaz değiliz.
cnm bu hafta yapamadım biliyosun maalesef artıyımorkide1453 sen ne yaptn peki canım merak ettim 2hafta önceki cuma listesinde artı idik senle sen o kilo da sabitmisin canım? Üstüne bayram da oldu bide inşlh başka artı olamamıştır?
Allah kavuştursun kuzum herşey gonlunuzce olsun evinizi de alirsiniz insallahKizlar nasilsiniz esim gitti dün gece cok karmasik duygular icindeyim daha anlamadim yoklugunu sanirim temizlige basliyorum bugun sonrada diyeteee
Yellowum temizlikle ugrastim 2 hafta evde olmayinca balkonlar falan felaket olmus onlari hallettim annemlere falan da ugradik oyle gecti vakitKızlar herkese booolll booolll eksiler diliyorumumarım sabah tartıda hepimizin yüzü güler
tugbaFB Canım D dugi yarın listeye girecek unutmayalım
Kızlar yarın aç karna wc sonrası tartılıp mümkün oldukça da 14:00'den önce kilo bildirimi yapmayı unutmayın arkadaşlar
ucukgenclik su içmekte yok hahaha
htc71 nerelerdesin senide çok merak ettik eve dönünce yok oldun
@ebisssss senden de bayadır haber alamıyoruz canım çok hevesli başlamıştın sonra ne oldu anlamadımhaberde alamadik iyimisin?
Aslında ben sağlıklı bir şekilde devam ediyordum sadece takılı kaldı bir de regl oldum o yüzden başladım. 100 e düşeyim sağlıklı olana devam edeceğim
Hosgeldiniz kizlarDavetiniz için teşekkür ederim
Harikasın canımHerkese günaydınlar
Güncel kilom 65.400 gr
Salı günü 66.500 gr olan ben 3 günde 1100gr vermişim
Elif 90lara veda ettin yaa harikasın
iyi yapmışsın canm oohh temizlikte bitmiş oldu rahatlarsınAllah kavuştursun kuzum herşey gonlunuzce olsun evinizi de alirsiniz insallah
Yellowum temizlikle ugrastim 2 hafta evde olmayinca balkonlar falan felaket olmus onlari hallettim annemlere falan da ugradik oyle gecti vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?