- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.521
Aha bitane daha bendenozaman ikimizde 63den 50li kilolara beraberce karetta karettalar gibi bıdık bıdık gideriz artık durmadan yürüyen kamplumbağa tavşanı yenmiş unutma tugbaFB çok hızlı imiş de hemen veriyormuş diye benle dalga geçiyordu bende bu sloganla yola çıkmıştım ve şimdi öndeyim duyrulur tuğba hadi gaza gel Aayy Bugün ki gazla artk tuğbanin 5li rakamlara geçeceği garantiledi galiba neyde biz biz yavaş da gitsek sonunda geçeriz dimi kaptin tuğba bizi yakalasana
İyi akşamlar öncelikle 91 doğumlu ve atanamamış bir öğretmen adayıyım şu an oturduğum ilçe de ücretli öğretmenlik yapmaktayım fakat yarın itibarı ile işsizim
Bnmki yersen sonuç bu diyorBence tartılar dünyasın da genel bir sorun yaşanıyortartılar bu ara çıldirdı benim tartıda bu ara benle çok inatlaştı ama kıracam onun o inadını kaç aydır diyetteyiz diye günde 100kez in çık in çık tartılar artık isyan etti galiba
Yine eski kilona çabucak dönersin canım hiç üzülme kilon zaten çok diil ve 10kiloyu geçmeden frene basman iyi olmuş zaten o kilonun şimdi bir kısmı ödemdir ve ilk haftalar ödem atacağın için hızla düşüş olurİyi akşamlar öncelikle 91 doğumlu ve atanamamış bir öğretmen adayıyım şu an oturduğum ilçe de ücretli öğretmenlik yapmaktayım fakat yarın itibarı ile işsizimama Kpss'ye yoğun şekilde hazırlanıyorum Allah'ın izniyle emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.
Bazı şeyleri saklamanin kimseye yararı olmaz o yuzden arkadaşlar sanırım 2017 senesinde falan buradaki gruplardan birisinde kilo verme seruvenime başladım ki o zaman tartida görebileceğim en yüksek sayı olan 74 kg'ı gördüm. Ortalama olarak 63 kg gibi bir kiloya kadar da indim. Daha sonra takım değiştirdim ama bu seferde istenmeyen sebeplerden dolayı buraya hiç giremedim cunku benim ve ailem için oldukça üzücü bir süreçti o dönem de 56 kg gördüm ki bu benim hedef kiloma 1 kilo kalmış demekti. Daha sonra 59 kg da uzun süre devam ettim ve yavaş yavaş kilo almaya başladım. Çünkü hiç sağlıklı beslenmiyordum. Genelde okulda olmadığım zamanlar sürekli ders çalıştığım için hareketsizdim. Ki hala ders çalışmakla meşgulüm. Sonra 11 haziran salı günü tartildim ve acı gerçek 66.500 gram gördüğüm rakam bu. Salı gününden bu yana tekrar başladım. Ilk hedefim temmuz sonuna kadar 6 kg verebilmek. Çünkü nişan yapmayı düşünüyorum. Ama asıl hedefim 55 kg görmek.
Ben daha sert konuş cam busefer sabaha kiloda düştün düştün yok düşmez isen camdan aşşağıya düşeceksin diycemBnmki yersen sonuç bu diyorseninkine bi fırça atmak lazım ama kiloda inmezsen bidaha seni kullanmam de bi konus
Evet 55 yazarsak daha iyi olur gibiphilosophergirl canım bu arada nişanın hayırlı olsun canım ve tugbaFB senin 1yıl ara verme durumumla ilgili kuralları vs. Konusunda bilgilendirir bizi gelince canım o konuda kurallarda farklılık varsa ona göre bir yol izleriz buarada hedef kilonu 55 mı yazalım canım ?
Puhaha o zmn kesin düşer benceBen daha sert konuş cam busefer sabaha kiloda düştün düştün yok düşmez isen camdan aşşağıya düşeceksin diycem
Aramıza hoşgeldin.İyi akşamlar öncelikle 91 doğumlu ve atanamamış bir öğretmen adayıyım şu an oturduğum ilçe de ücretli öğretmenlik yapmaktayım fakat yarın itibarı ile işsizimama Kpss'ye yoğun şekilde hazırlanıyorum Allah'ın izniyle emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.
Bazı şeyleri saklamanin kimseye yararı olmaz o yuzden arkadaşlar sanırım 2017 senesinde falan buradaki gruplardan birisinde kilo verme seruvenime başladım ki o zaman tartida görebileceğim en yüksek sayı olan 74 kg'ı gördüm. Ortalama olarak 63 kg gibi bir kiloya kadar da indim. Daha sonra takım değiştirdim ama bu seferde istenmeyen sebeplerden dolayı buraya hiç giremedim cunku benim ve ailem için oldukça üzücü bir süreçti o dönem de 56 kg gördüm ki bu benim hedef kiloma 1 kilo kalmış demekti. Daha sonra 59 kg da uzun süre devam ettim ve yavaş yavaş kilo almaya başladım. Çünkü hiç sağlıklı beslenmiyordum. Genelde okulda olmadığım zamanlar sürekli ders çalıştığım için hareketsizdim. Ki hala ders çalışmakla meşgulüm. Sonra 11 haziran salı günü tartildim ve acı gerçek 66.500 gram gördüğüm rakam bu. Salı gününden bu yana tekrar başladım. Ilk hedefim temmuz sonuna kadar 6 kg verebilmek. Çünkü nişan yapmayı düşünüyorum. Ama asıl hedefim 55 kg görmek.
Şimdi uykudan uyandım bir saat boyunca su içip tekrar mı uyusam bilemedim hahaKızlar herkese booolll booolll eksiler diliyorumumarım sabah tartıda hepimizin yüzü güler
tugbaFB Canım D dugi yarın listeye girecek unutmayalım
Kızlar yarın aç karna wc sonrası tartılıp mümkün oldukça da 14:00'den önce kilo bildirimi yapmayı unutmayın arkadaşlar
ucukgenclik su içmekte yok hahaha
htc71 nerelerdesin senide çok merak ettik eve dönünce yok oldun
ebisssss senden de bayadır haber alamıyoruz canım çok hevesli başlamıştın sonra ne oldu anlamadım haberde alamadik iyimisin?
Aaayyy msj lar arasında kaynamış uçukgencliği yazısını görünce donup baktım ne oldu diye şok oldumGezmeye cikmistik bizden 1 saniye once trafik kazası olmuş motorcu yerde yatiyordu kalkmaya calisiyordu kadina carpmis kadin bilinci kapali yerde yatiyordu sonra bilinci gelince yüzüstü yatar pozisyonda kalkmaya çalıştı burnundan kanlar almis. kanlar içinde yerde heryeri kan içinde çığlık atıyordu yerde insanlar tutuyo ambulans geldi sonunda goturduler ama bacagi kopmus . Kopmus bacagini eliyle kaldırmaya çalışıyordu insanlar engel olmaya calisiyordu felâketti gece gece çok üzüldüm mahvoldumya Allah yardım etsin . Ins iyileşir. Çok alkollyymys kadin . Kanlar bacağından oluk oluk akiyordu
Dimi biz görmediğimiz halde etkilendik allah acil şifalar versin kadınaAaayyy msj lar arasında kaynamış uçukgencliği yazısını görünce donup baktım ne oldu diye şok oldumşuan kan beynime çıktı sanki ya yüzüm ateş gibi oldu okurken aman Allahım kopan bacak kadının bacağımı motorcunun durumu nasıl dı peki Allahııımmm hepimizin sevdikleri car sen koru çok kötü oldum çok üzüldüm gece vakti yaaa ooff sen bide gözünle gördün daha kötü olmuşsundur
Yeni bir güne girdik Allah sağlık versin yaparsın cnm öğlen nolucakB Baharyagmuru35 sen spor deyince vicdanım rahatsız oldu uykum kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?