Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canım evet şükür sonunda 89 u gördük valla darısı hepimizin başına inşallah ya

Canım benim o kadar güzel yazmışsınki aynı ben dedim. Ben de kedim için kendi lüksümü keser ona harcarım. Evlenmek istemiyorum nedeni çocuğum olurda ona bir şey olursa ben kendimi kaybederim. Ailem aynı şekilde onlar mutsuzsa ben mutluysam hemen içim içimi yer uykularım kaçar. Kedim olmasa belki okul bitene kadar işe bile girmezdim. Çünkü sürekli hastalanıyor, veteriner masrafı şu bu tamam babamlar verir ama o benim sorumluluğunda olduğu için kendimden vazgeçtim onun için. Eşinin de kuş ile ilgili böyle sorumluluğu olsa belki seni üzücek şeyler de yapmazdı. O sana o kadar güveniyor ki kuşu isteyip bile sana devretmiş bakımını. Ama olsun onlar da bizim yavrularımız.

Mükemmelsin şimdi o güzel farkı hep beraber öğrenicez.

Kızlar fasting i anlatıyor tv de prof. Ya sadece bu hafta bu kaçıncı prof ların tv de intermitting fasting i organlarımızın sağlığı için tavsiye ettikleri dwnk geliyor iyice tüm uzmanlar mutlaka haftada en azından bir yada iki gün kadın bari 12 saat aç kalsın sadece su ile dursun diyor organlar dinlensin diye çok önemli kızlar erkekler en az 16 kadinlar 12 dedi hoca bence 12 sizi zorlamaz diyeti biraktiktan sonra bile en azin 1yada 2 gün mutlaka sağlk için yapın derim bunun orjinali aslında 16 olmali hiç yapamayan için 12dedi hoca bunu 16 yapan uzun yaşar diyor bu arada ben akşam 18de yemiştim ondan şuan tan 16saatim doldu ama ben daha uzun tutmaya 17-18 yapmaya çalıştğm için şuan hala bekliyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. evlenmeden önce bende dümdüz bir karına sahiptim tabi ama evlendikten sonra sanırım biraz saldım :) şuan 57 kiloyum 50 kilo hedefim. pazartesinden itibaren diyete başladım. biraz fazla yemeği seven biri olarak çok zor tabi benim için. Burda sizlerle biraz hırs yapacağımı düşünüyorum. en azından cuma günleri ya fazla çıkarsam diye utanmamak için kendimi frenleyebilirim galiba :)

Hosgeldin canim cok fazla kilo almadan onlem alman iyi olmus
Kararli olursan cabucak verebilirsin cok fazlan yok
1 sayfada kurallarimiz var onlari oku kabul edersen aramiza katilmana memnun oluruz

yellow ben de sabah 8 kahvaltı akşam 17.30 akşam yemeği olarak mı yapsam 3 günde alışırım ve bnm bünyem kesinlikle uzun süreli açlıkla veriyor

Evt canım aslında güvercin çok seviyor eskiden bakıyormuş güvercinleri olsa evt yapmazdı alsknliginid Birakrdi kanısı de hep diyor ama şuan imkansız merkezin göbeğinde ve apartmanda oturuyoruz burda güvercinler i besliyemez ama farklı yerde bahçeli yada teraslı bir ev e taşınırsak ancak ozman besleme imkanı olur öyle olursa zaten yap diyorum bende ama muhabbet kuşları aynı tadı ona vermedi tabi ama onlarada kızım bayılıyor ☺ kızım diyor sarı olan dişi benmisim adını güneş koyduk beyaz-mavi olan babası imiş onun adınıda bulut koyduk anne benim gibide yavruları doğacak diyor adını cıvıl koyucam diyor ❤ bizim ailemiz yapmış

yellow ben de sabah 8 kahvaltı akşam 17.30 akşam yemeği olarak mı yapsam 3 günde alışırım ve bnm bünyem kesinlikle uzun süreli açlıkla veriyor
Evt canım kesinlikle harika kilo verirsin mutlaka yap tam senlik bizim insulin direncimizde olmuştu biliyosun bu en iyi insulin düşürme hatta ortadan kaldırma sebebi zaten direk insulin problemleri olanları en iyi zayıflatan yöntem bu ve direk yağ yaktırıyor canım ❤başla sende hadi

tmm cnm başlıyorum buna

Günnnaaayyuddıııınnnn arkadaşlarrrr.... Haftabaşı bugünkü kilomla arada -2.2 kg lık bir fark var eheheh. Ama buraya başladığımda çarşambaydı sanırım108.6 idi şimdi 107.9 oldu -0.700 lük birşey.
Şimdi bu kadar bildirim yetiyor mu yoksa 1.sayfadaki yüzde hesabını mı yapmalıyım bilemedim. Bu durumda ; 108.6/107.9/0.7/0.92 oluyor sanırım umarım doğrudur.
Evet ben kahvaltımı yapayım.Hepinize mutlu günler diliyorum

Kimse yoktu o dediklerini yapacak malesef bacak ameliyatta dikilir sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…