- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.901
Bende hergün kondisyon bisikleti sürüyorum bölgesel hareketler yapıyorum arada yürüyorum ya koşu bandı ile ya dışarda sahilde .arada dans ediyorum bazende kızım parkta oynarken bende park da ki spor aletleri ile çalışıyorumteşekkür ederim canım.
DAHA TATİLE GİTMEDEN KİLOLAR ALINMIŞ***kontrol bildirimi***
ELF_LR35 89.4 ~
Yellow girl 63.2 ~63.9
Mavi95 79.9 ~
berkas 63.6 ~
ucukgenclik 66.9 ~67.7
orkide1453 63 ~
dugi 58 ~
Kızlar ben listede diilim ama beni çıkarmayı unutmuşsunuzbugünde bildirim yapayım bari 700grm artıda benden yediğim dondurmalar ve çerezler hemen etkisi göstermiş pazartesi zaten hep artı oluyor heeeey siz niye bildirmiyorsunuz bakiim uçuk kızla ben de artıdaym ama biz gizlemiyoruz
en doğru kararı vermişin79.6 cumarteei kilom bu pazartesi tartilmiycam çünkü cuma herşey supriz olsun istyrm
tugbaFB buldum seni etiketlemişim
4 kilo kabak mıÖnümdeki üç gün çok iyi değerlendiricem. 3.900 gr kabak aldım. Öğleden sonra sırf kabak yemeyi planlıyorum.
Evdeyim normalde, çalışmıyorum. Öğlende bulunduğum yerde full karbonhidrat vardı ama zaten çok yol yürüdüm bu sıcakta tolere etmiştir umarım. Yarın yine pirinç lapasına devam.sen pirinç lapası detoksu yapmıştın dimi üstüne 2 öğün simit verdiklerini almayasın
okuyor musun çalışıyor musun ? evden yanında bişeyler götürme imkanın yok mu?
Vericem kaptanın. Bu sabah yürüyüşümü yaptım, şuan da zayıflama çayımı içiyorum. En az bir litre su içtim. Cumaya artı falan çıkmıycak yoksa denize atarım kendimiDAHA TATİLE GİTMEDEN KİLOLAR ALINMIŞ
sana kızmıyorum ama uçuk verecek aldıklarını
Alternatif bir şey illaki bulurduk. lahana çorbası yerdim herhalde ben.4 kilo kabak mı
kabak olmasa ne yapacaktık valla bilmiyorum
Aynen ondan tartilmadim zaten adetim halaen doğru kararı vermişin
seni olumsuz etkiliyor tartı
philosophergirl canım sen geçen sene 6.takımdan diskalifiye olmuşun (3 kez bildirim yapmadığın için) yarışma listesinde olman imkansız ama yedek listemiz oluyor istersen orda kalabilirsin
Ahaaahaaa kesin olabilirsin ben patatesde patates kafa olmuştumKızlar cuma gününe kadar salak olursam yazdığınızı anlamazsam bilinki kabak beyinli oldum çıktım.
Tezi bitiremeden okuldan atılcam bu gidişleAhaaahaaa kesin olabilirsin ben patatesde patates kafa olmuştumbeynim o 3gün de resmen daha az çalışıp daha yavaş algılamıştı
Bende ip atlamayı düşünüyorum ise gitmeden sabahları yetistirebilirsem mekik ve squat yapmayı planlıyorum çünkü sadece az yemekle olmuyor bu işlerBende hergün kondisyon bisikleti sürüyorum bölgesel hareketler yapıyorum arada yürüyorum ya koşu bandı ile ya dışarda sahilde .arada dans ediyorum bazende kızım parkta oynarken bende park da ki spor aletleri ile çalışıyorumtüm fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum yani bazende trambolin zipliyorum
Aynen canım bende sana diyecektim şuan biz yapmıyoruz ama ip ve leslie ile de zayıflayan çok çok fazla arkadaş oldu burda zıplamak inanılmaz hızlı verdiriyor bende bir ara trambolin yapiyodum ama unutuyorum aklıma gelmiyor herzaman aslında hemen ödem filan attırıyorBende ip atlamayı düşünüyorum ise gitmeden sabahları yetistirebilirsem mekik ve squat yapmayı planlıyorum çünkü sadece az yemekle olmuyor bu işler
***kontrol bildirimi***
ELF_LR35 89.4 ~
Yellow girl 63.2 ~63.9
Mavi95 79.9 ~
berkas 63.6 ~ 63.5
ucukgenclik 66.9 ~67.7
orkide1453 63 ~
dugi 58 ~
Kızlar dayanamadım tartıldım ben şok içindeyim 78.5 cıktı inanamiyirummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?