Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim canım.
Bende hergün kondisyon bisikleti sürüyorum bölgesel hareketler yapıyorum arada yürüyorum ya koşu bandı ile ya dışarda sahilde .arada dans ediyorum bazende kızım parkta oynarken bende park da ki spor aletleri ile çalışıyorum tüm fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum yani bazende trambolin zipliyorum

DAHA TATİLE GİTMEDEN KİLOLAR ALINMIŞ
sana kızmıyorum ama uçuk verecek aldıklarını

sen pirinç lapası detoksu yapmıştın dimi üstüne 2 öğün simit verdiklerini almayasın
okuyor musun çalışıyor musun ? evden yanında bişeyler götürme imkanın yok mu?
Evdeyim normalde, çalışmıyorum. Öğlende bulunduğum yerde full karbonhidrat vardı ama zaten çok yol yürüdüm bu sıcakta tolere etmiştir umarım. Yarın yine pirinç lapasına devam.

philosophergirl canım sen geçen sene 6.takımdan diskalifiye olmuşun (3 kez bildirim yapmadığın için) yarışma listesinde olman imkansız ama yedek listemiz oluyor istersen orda kalabilirsin
philosophergirl canım senin kilo fazlan zaten azdı ve ilk amacın zaten önümüzdeki ay nişanda formuna kavuşmandı canım zaten disiplinli olursan rahatca vericeksin asıl listeye gitmene gerek bile kalmadan formuna kısa zamanda kavuşucağın için zaten yedek liste senin için yeterli olur diye düşünüyorum önemli olan burda takım ruhu ile ve fikir alışverişi ile beraberce zayıflamak incelmek Bu arada bugün tartıldın mı canım ?

Kızlar cuma gününe kadar salak olursam yazdığınızı anlamazsam bilinki kabak beyinli oldum çıktım.
Ahaaahaaa kesin olabilirsin ben patatesde patates kafa olmuştum beynim o 3gün de resmen daha az çalışıp daha yavaş algılamıştı

Bende ip atlamayı düşünüyorum ise gitmeden sabahları yetistirebilirsem mekik ve squat yapmayı planlıyorum çünkü sadece az yemekle olmuyor bu işler

Bende ip atlamayı düşünüyorum ise gitmeden sabahları yetistirebilirsem mekik ve squat yapmayı planlıyorum çünkü sadece az yemekle olmuyor bu işler
Aynen canım bende sana diyecektim şuan biz yapmıyoruz ama ip ve leslie ile de zayıflayan çok çok fazla arkadaş oldu burda zıplamak inanılmaz hızlı verdiriyor bende bir ara trambolin yapiyodum ama unutuyorum aklıma gelmiyor herzaman aslında hemen ödem filan attırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…