Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben daha önce yapmıştım iyi sonuç almıştım bugünlerde tekrar yapmayı düşünüyorum
ben de başladım bakalım toplam 4 kabak olacakmış onu hatırlkayamamıştım ama kabağım biraz uzundu tek kabak yaptım öğlene ben de tek sıkıntım adet belirtim var ama öyle bile olsa eksi olcak inanıyorum

olsun canım daha taze annesin sen bunlar normal çoğumuz yaşadık bunları, bende balık etli hamile kaldın hamilelikte çok almadım ama emzirmede bayağı almıştım şimdi yine balık etliyim verip geri alanlardanım bende
bende haftaya bi listeye başlayıp o şekilde ilerlemek istiyorum o zaman daha güzel verebiliyorum
kıyamam yaaa

bende haftaya p.tesi 3 gün yapıcam
bakalım sende ne kadar farkedecek

hiç gitmese 500 gr gider bide iştah kontrolü sağlar diye düşünüyorum ubi kılonu sır gibi saklıyorsun bi söyle artık
Orkide Canım sen tartıldın mı bugün merak ettim
tugbaFB sende bizi meraktan çatlattın valla şöyle artık şu kilonu ya devlet sırrımı bu

Bence o dövmeden çok senin göbeğini dövmeciye açmana karşı ki ben erkek olsam bende karşı olurdum ki kadın olarakta biçok şeye karşıyım mesela denizde erkeklerin üstü açık bile olsa normalde gömlek düğmelerini açık bırakmasına karşıyım

Kuzum 6 ayı geçti zaten direk bildirim yapıp yen üye gibi girebiliyorsun. 1 hafta deneme süresi verirsin kendine. Yanlış mı hatırlıyorum
Aa dimi ama olsn sorarsalar el altinda olsn bilgilerde bakaym bugn bursaya gitcem bi kac gunlugune orda internet crkmiuo sonra aday lstesine girerim hemen

hiç gitmese 500 gr gider bide iştah kontrolü sağlar diye düşünüyorum ubi kılonu sır gibi saklıyorsun bi söyle artık
kız valla tartılmıyorum ama hissedilir şekilde aldım
annemler hafta sonu gidecekler sanırım o zamana kadar yapamam diyet (yapamam derken bende ya hep ya hiç vardır
tam anlamıyla yapmadığım sürece kilo vereceğime inanmıyorum ve dikkat etsemde veremiyorum )
Orkide Canım sen tartıldın mı bugün merak ettim
tugbaFB sende bizi meraktan çatlattın valla şöyle artık şu kilonu ya devlet sırrımı bu
yukarıda ki cevap sanada gelsin

Bende aynıym denizde hiçbirşeye karışmam ama burda gomlekndugmesini açmaya karışırım normal yani canım oda tamamen dediğinin tersine dikkat çekici diye kıskanıyor zaten söylüyor ondan kıskandığını canım dövmeci söz konusu bile diil çünkü ben kendim yaptrmam zaten adama böbeğimi açıp saatlerce tutup çizdirmem zaten ama genede aklına gelirse diye en bastan zaten dövmeyi söylerken kadın dövmeciye yaptırıcağımı söyledim biliyor onunla hiç alakası yok diyorum ya burnundaki hızmayı çıkartcan diyede çok diretmisti bir ara o butarz seyleri cok kiskaniyor bende bayılıyorum oda yaptrsa bayılırım söylüyorum sende yaptr diye onun derdi dışarda bakmasınlar dövme sahilde ilgi çeker filan diye kıskanıyor

Son düzenleme:
Bende bel bölgesine istiyorum tabi benim esimde zayiflayinca tribe girdi beni de zayiflat diye başımın etini yiyor son zamanlarda

Bende diyorum ki yediklerine az dikkat etsen zaten vereceksin

Aynısı bende geçerli canım bende tam anlamıyla yapmadan veremem aynen dikkat etsem bile veremem bisey yapmadan zayıfladım diyenlere hep şok oluyorum bizim vücutta imkansız

Bende bel bölgesine istiyorum tabi benim esimde zayiflayinca tribe girdi beni de zayiflat diye başımın etini yiyor son zamanlarda

Bende diyorum ki yediklerine az dikkat etsen zaten vereceksin
Aynen canım benimkide şuan feci tribe girdi çok güzel oldun evden çıkma diyo 5kilo daha vericem diyorum oda eyvah yandık biz valla diyo sonrada göreceksin bende fitnes a gitcem vücut yapcam sende kıskanacaksın diyo krizi giriyo aahhaaahaa sesli gülüyorum yap diyorum evde bile dambıllar aletler var kendin yapmıyon yapsan benim daha çok hoşuma gider diyorum iyice deliriyo yapcam görcen ozman diyo ahaha

Ahahaha ozguvenleri yerlerde aynen tripten geçilmiyor son zamanlarda iyice değişti geçen gorumcemin Nisan için aldığı elbiseyi denedim çokta güzel oldu kırmızı hemen al o elbise çok güzel oldu diyor sonra düşündü sen onu nasıl giycen diyor

Benimkide çok beğendi mi bayıldım bunu al ama dışarda giyemessin der ahahaahaa bende napcam evdemi giycem bunu derim

Sonuç gene belirsiz zeki kadın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…