Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende ip atlamayı düşünüyorum ise gitmeden sabahları yetistirebilirsem mekik ve squat yapmayı planlıyorum çünkü sadece az yemekle olmuyor bu işler
Ip atlamak bacak kısmini inanilmaz inceltiyor bende basliyacam insallah
***kontrol bildirimi***
ELF_LR35 89.4 ~
Yellow girl 63.2 ~63.9
Mavi95 79.9 ~
berkas 63.6 ~ 63.5
ucukgenclik 66.9 ~67.7
orkide1453 63 ~
dugi 58 ~
Haftaya eksiyle baslamak çok❤
Kızlar dayanamadım tartıldım ben şok içindeyim 78.5 cıktı inanamiyirummm
Dayanamayip tartilmana şaşırdık mı hayır

aynen canım bende okudum bugün en iyi spor ip atlama diye 30 dakika atlasak bile çok çok faydalı :)

Baştan söylediysen kadın dövmeci diye tamam ondan değildir valla bende bayılıyorum dövmeye ama biraz dini konulardan dolayı uzak kalıyorum yazın tatilde kendim hint kınası yapıyorum ellerime okadar

ama dediimm spor salonu çok yaradı sana canım çok etkili çalışıyorsun darısı diğer kiloların başına
Aminnn ınsallahh ama aklımda soru işareti kaldı spordan 1 saat sonra tartıldım için mi acaba az cıktı asıl kilo bu değilim i ki dedim ama neyse cuma gorucez

Daha 9.5 kilo var hedefe ama bugün 78.5 i görünce bi morallendim yeni gelenlere motive olsun diye bisey paylaşıcam tabi kendime de devam etme yolunda motive olsun diye de pylasicam bu da suanki halim üstteki sonraki halimide demin çektim bunuda şimdi çektim.
Hala basenler , yan simitler ve çok az gobis ve içten mide yağlarım, kollarim , bacaklarım her yerde malesef yağ var . Yağsız vücut oranım 58 mis . Şuan 78 lerdeyim. 90 dan indim . 9 10 kilo daha verip 68 , 69 olmak istiyorum . Yag orani 10 kilo fazla olsa da olur . 58 olmak isterdim Ama imkansız gibi birşey hayatta hiç olmadım ama o kdr da çok zayıf olurum kemiklerim çıkar. 68 iyi . Inş hedefim ağustos sonu 68 olmak .

Canım maşallah tebrik ederim ama bence 78den çok daha ince görünüyorsun. Boyun uzun galiba süpersin böyle devam et

Tebrik ederim canim olculerde ciddi fark yok diyordun ama bence ilk goruntuyle ikincisi arasinda bayağı fark var

Gunaydinnnn ben kilodan mutluyum ama Buzdolabim aylardır bozuk tamirci geldi . Motorunu degidtiren adsm farkli motor takmis buzdolabina o da tum sistemi bozmus . bu dikiş tutmaz dedi yeni masraf göründü ondan da biraz stresliyim . 4 yilda sz naslsnz kizlar

Son düzenleme:
Baştan söylediysen kadın dövmeci diye tamam ondan değildir valla bende bayılıyorum dövmeye ama biraz dini konulardan dolayı uzak kalıyorum yazın tatilde kendim hint kınası yapıyorum ellerime okadar
Dini açıdan hiçbir sakıncası olmadığını bir çok din adamı açıkladı zaten mantıkende sonuçta nasıl ordan ter dışarı çıkıyorsa aynı şekil su da içeri giriyor ama gene de herkesin görüşü kendine göre değişebilir hint kınası yapılana yerde çok kıl çıkıyor diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum çıkartıyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…