- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.961
kırk yılın başı yediğini biz bilemeyiz ve bu yarışmada kurallar gereği yaptığımız yanlışlar arkadaşlar tarafından uyarılır, bu uyarı sen yeni bir arkadaşımız olduğun için daha açıklayıcı olmuş mesela eski bi arkadaşımız olsa cips mi yedin sen al sana şaplakKırk yılın başı yediğim bir cipsin genel sağlıklı beslenmemi o kadar fazla etkileyeceğini sanmıyorum çünkü normalde yemem. Kendimi iyi hissetmiyordum o an o vardı yedim. Olabilir böyle şeyler. Ben sonunda sağlıklı bir şekilde istediğim görüntüye ulaşacağımı biliyorum. Dün itibariyle dr. desteği de almaya başladım. Hepinize iyi incelmeler
niye kızŞuan içime korku sardı. Ben en iyisi sırf su içeyim ve bol egzersiz yapayım.
Cuma artı çıkarsam vay halime de ondanniye kız
gerçekten vay halineCuma artı çıkarsam vay halime de ondan
2 tane ceviz koyuyorsun dimi üzerine öle daha güzel oluyorHaşlayıp hafif yağ döküp dereotu ve yoğurt yapayım o zaman olur dimi? Bir de pul biber atıyordu bir arkadaşımız o geldi aklıma.
Evet bende yapmistim onu 2 de ceviz ekleyerek dene onu da begenmezsen firinda denersin.Haşlayıp hafif yağ döküp dereotu ve yoğurt yapayım o zaman olur dimi? Bir de pul biber atıyordu bir arkadaşımız o geldi aklıma.
Teşekkür ederim kaptanım cevizi unutmuştum.2 tane ceviz koyuyorsun dimi üzerine öle daha güzel oluyor
En sonunda çiğ yerim salata niyetineEvet bende yapmistim onu 2 de ceviz ekleyerek dene onu da begenmezsen firinda denersin.
caaaanim kabaklar cope atilmazdeneme yanilma bulursun sevdigin bir halini
aaa cevizle seveceğine eminim o zamanTeşekkür ederim kaptanım cevizi unutmuştum.
Ölü taklidi yap bence fistikŞuan içime korku sardı. Ben en iyisi sırf su içeyim ve bol egzersiz yapayım.
Yok yok bu saatten cuma sabahına kadar ölüm diyetine hoşgeldin diyorum.Ölü taklidi yap bence fistik
uçuktur kaçıktır ama o kadarını da beklemem yapmazÖlü taklidi yap bence fistikyada cuma gunu yokuz dukkani kapattik dersin
bugün sabah tartıldın mı 700 ün ne kadarı gitmişti (ya da gitmiş miydi desem daha doğruYok yok bu saatten cuma sabahına kadar ölüm diyetine hoşgeldin diyorum.
Kemalim yapmazuçuktur kaçıktır ama o kadarını da beklemem yapmaz
Iyi canim sen nasilsin hoş geldin
Bende iyiyim kızlar bayramda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorumGünaydın canımm. Iyiyim sen nasilsinn
Korkudan tartılmadım. Dün iki saat yürüdük babamla maşallah o hızlı yürüdüğü için ben arada ona yetişmek için koşuyordum. Bu sabahta bir saat yürüdük.bugün sabah tartıldın mı 700 ün ne kadarı gitmişti (ya da gitmiş miydi desem daha doğru
)
Böyle diyenlerden korkmak lazım kesin 52.90 olman lazım senin.Bende iyiyim kızlar bayramda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum1 kilo fazlam var eğer ucunu kaçırırsam dahada çıkar biliyorum adapte olamadım bir türlü tamam diyorum yarın başlıycam bir bakıyorum eşim dondurma almış azıcık yiyeyim derken hoop yarısi gitmiş off düzenimi oturtamadım ya bugün hiç bozmadım inşallah akşam değişmez yoksa çok çabuk alıyorum birde tatile gideceğim yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?