- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.001
inş cnm bgn iyi hissediyorum kendimi motiveyimde aslında grubu bırakmayı hiç istemiyorum hedefime ulaşamamak çok üzüyor beni ama biliyorum bigün o 56ları görecem artık hergün en az 100 gr eksilme hedefimAynen canım oda bir çeşit if zaten çok sevindim hadi göreyim seni ben gelmeden biraz ver ben gelince enerjide depolanmış gelicem ondan tam gaz yapicam beraber 5li rakamlara geçicez tamam mı ben gelmeden bir kısmını mutlaka atmış ol
Okadar fit olamadım canım onu ancayellow bize bikinili foto at
Su sorun değil önemli olan senin ona müdahale etmemen ben keselenirken ona çok bastırdığım için çıkmıştıHıımm denizde pek kalıcı olmaz sanırım öylemi ?
Ben de onu atma cesareti bile yok.Okadar fit olamadım canım onu ancahtc71 atar aahaahaaa 5lere gelsem atarım bikinili foto ama mavi gibi bende elbiseli şortlu filan atarım
Bu heyecana göre aklıma gelen çok lezzetli bir menü pastalar, çörekler, kurabiyeler, meşrubatlarkızlar akşam menümü yazıcam çok heycanlıyım
Buldum hemde burda çarşıda evimin dibi diyebileceğim yerde var fiyatta çok uygunmuşSu sorun değil önemli olan senin ona müdahale etmemen ben keselenirken ona çok bastırdığım için çıkmıştı
Rica ederim. Bulmana da çok sevindim.Buldum hemde burda çarşıda evimin dibi diyebileceğim yerde var fiyatta çok uygunmuşyarın yaptrcam ❤ fikir için çok sağol canım yaaaaa ❤❤❤❤
Bu anı kayıtlara geçirmemiz lazımkızlar akşam menümü yazıcam çok heycanlıyım
Canım madem kutlamıycaksıniz neden yiyesim yeme tabiki biz kutlamada bile yememeye calsyrz kutlanmycaksa hiç riske girmeden kurtulursun şuan 77yi görmek uzesin sakın yeme cuma 77.9 çıkacak ama eşine de kızdım daha insan bir sürpriz yapardaha yeni evlisiniz ilk yıllar bunlar daha çocuk bile olmams en rahat zamanlarnzdasın şimdiden bune umursamazlık kızdım ona tanısam bir kulağını çekicem yani
Ahahahahahah canım aslında ben gruba ilk girdigimd3 yazıyordum milet çok az yiyorsun falan diyordu ondan sonra da az yiyemedim biraz paylasmaktan soğudum yaniBu anı kayıtlara geçirmemiz lazım
Tam tersi bozmadım canım motiveyim bakalim biraz devam edeyimBu heyecana göre aklıma gelen çok lezzetli bir menü pastalar, çörekler, kurabiyeler, meşrubatlar
Ben de tatilde aldim 1,2 kg . Oldum 80.4 .Spor salonuna yazılıp 4 gün üst uste gidince 800 gramı gitti 79.6 oldu sonra . Sonra da adet oldum ,adet bitti o ara spor yaptım derken haftasonu simit ve dondurma yediğim halde heralde adetin şişliği inince şuan 78.3 oldum .Bende iyiyim kızlar bayramda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum1 kilo fazlam var eğer ucunu kaçırırsam dahada çıkar biliyorum adapte olamadım bir türlü tamam diyorum yarın başlıycam bir bakıyorum eşim dondurma almış azıcık yiyeyim derken hoop yarısi gitmiş off düzenimi oturtamadım ya bugün hiç bozmadım inşallah akşam değişmez yoksa çok çabuk alıyorum birde tatile gideceğim yandım ben
Sevindim canım sen heycan yapınca ben de meraklandım.Tam tersi bozmadım canım motiveyim bakalim biraz devam edeyim
Bug un uzun zaman sonra başlangıç yaptım ondan heyecanlandım canımSevindim canım sen heycan yapınca ben de meraklandım.
Hmm hadi bakalım merakla bekliyoruzBug un uzun zaman sonra başlangıç yaptım ondan heyecanlandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?