- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.981
Babamla cumaya da gidebilirim baktık artıyım babam selamı erkenden okutur.uçuktur kaçıktır ama o kadarını da beklemem yapmaz
Tatil de bol bol gez eglen canimBende iyiyim kızlar bayramda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum1 kilo fazlam var eğer ucunu kaçırırsam dahada çıkar biliyorum adapte olamadım bir türlü tamam diyorum yarın başlıycam bir bakıyorum eşim dondurma almış azıcık yiyeyim derken hoop yarısi gitmiş off düzenimi oturtamadım ya bugün hiç bozmadım inşallah akşam değişmez yoksa çok çabuk alıyorum birde tatile gideceğim yandım ben
aynen kuzum ipin ucunu hiç kaçırma 1 kilonu vermeden yeme onları pis kaka kötü onlarBende iyiyim kızlar bayramda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum1 kilo fazlam var eğer ucunu kaçırırsam dahada çıkar biliyorum adapte olamadım bir türlü tamam diyorum yarın başlıycam bir bakıyorum eşim dondurma almış azıcık yiyeyim derken hoop yarısi gitmiş off düzenimi oturtamadım ya bugün hiç bozmadım inşallah akşam değişmez yoksa çok çabuk alıyorum birde tatile gideceğim yandım ben
cnm artık söylemeye utanıyorum ama ctesiden beri başım ağrıyor resmen bunalıma girdi hiç bi istediğimi yapamıyorum diye o yüzden aktif değilim aksam 9du ayttıgım bulaşığı gece 3te yıkadım kabağı dün akşam bozdum bgn karataya başladım cnm bakalım sıkı bi kahvaltı yaptım acıkmadım henüz cumaya eksi olma hedefim ama olmazsam direk at zatenorkide1453 canım nasıl gidiyor kabak detoksu
neden yoksun grupta ve kabakta yapsan neden liste paylaşmıyorsun
yarın sabah kontrol amaçlı tartıl o zaman bakalım bi durumunaKorkudan tartılmadım. Dün iki saat yürüdük babamla maşallah o hızlı yürüdüğü için ben arada ona yetişmek için koşuyordum. Bu sabahta bir saat yürüdük.
Babamla cumaya da gidebilirim baktık artıyım babam selamı erkenden okutur.
kuzum at felan deyip beni kötü hissettirmecnm artık söylemeye utanıyorum ama ctesiden beri başım ağrıyor resmen bunalıma girdi hiç bi istediğimi yapamıyorum diye o yüzden aktif değilim aksam 9du ayttıgım bulaşığı gece 3te yıkadım kabağı dün akşam bozdum bgn karataya başladım cnm bakalım sıkı bi kahvaltı yaptım acıkmadım henüz cumaya eksi olma hedefim ama olmazsam direk at zaten
Cok yasa emiBabamla cumaya da gidebilirim baktık artıyım babam selamı erkenden okutur.
vücudum en iyi uzun süre yememeyle kırılııyor cnm ama ben bi plan yapıyorum ama sağlıklı insanlar gibi uygulayamıyorum hele son aylarda ağrılarım çok sıklaştı yaşam kalitemimi yüzde yüz düşürüyor mesela oruçta 3 günde 2 kılo gidiyo mesela listeden at demem kesinlikle sizi düşündüğümden etkilememek için. bu ara spora çok istekliydim ctesi pazar başlayıp düzene sokacaktım ctesi öyle bi ağrı girdiki oturamadım bile tansiyon 7/4 oldu bilmiyorum cnm ya bunalıma ondan girdim işte sağlıksızlığıma başka türlü grip bile olmadım tüm kış ama baş ağrısı beni böyle mahvediyorkuzum at felan deyip beni kötü hissettirmehiç kimsenin liste dışında kalmasını istemeyiz hele senin gibi kilo verme isteği olan birisini hiç istemeyiz ama senin bunun için çabalamaman beni üzüyor, diyetini hep bi motivasyonsuzla sonlandırıyorsun ve geri başa sarıyosun
hep diyorum sana 1 ay zaman tanı kendine, vucudunu tanı illaki kıracaksın o kilonu
Amin İnşallah canım. Hepimiz iyi insanlarla tanışalım karşılaşalım.Cok yasa emiucuk kiz hep guzel insalarla karşılaş insallah (yasli teyze moduna bağladım) oglum da yokki alayim desem
Doğru canım insana az gibi geliyor ama önemli olan istikrar sen verirsin azimlisin bir detoksla hallederiz aslındaTatil de bol bol gez eglen canim1 kilocuk nedir verirsin sen
Benim de 2 kilo vermem lazim 2 3 gundur başladım dikkat ediyorum
Ahahaaaa magnum hemde asla hayır demem diyemem midemde şu an çoktan öğüttüm bileaynen kuzum ipin ucunu hiç kaçırma 1 kilonu vermeden yeme onları pis kaka kötü onlar(deyip elindeki magnumu yavaşça çöpe attı )
Ahh canim nerde o günlerBöyle diyenlerden korkmak lazım kesin 52.90 olman lazım senin.
Ne kadar kalıcı oluyor peki canım? Ben de deniyimBen koluma yaptırıyordum ama hiç öyle bir şey olmadı belki de ben fark etmemişimdir.
Canım madem kutlamıycaksıniz neden yiyesim yeme tabiki biz kutlamada bile yememeye calsyrz kutlanmycaksa hiç riske girmeden kurtulursun şuan 77yi görmek uzesin sakın yeme cuma 77.9 çıkacak ama eşine de kızdım daha insan bir sürpriz yaparSagol valla çok motive oluyorum sayenizde de❤ yarın doğum günüm pasta olayını npcmya yemiycem sanrm. Bi kutlama planimiz yok kimsede yapmaz biliyorum . Bari dondurma alıyım diyorum da bilmiyorum hazır vermişken hiç bisey yemesemmiki
Yıkarken ona çok bastırmazsan en fazla bir ay şeklini koruyor ama keseyle basa basa yıkarsan bir hafta bile durmuyor. Bir de sprey dövmeler var ben ondan alıyorum şablonu tenime koyuyorum sıkıyorum max bir hafta gidiyor.Ne kadar kalıcı oluyor peki canım? Ben de deniyim
yellow yarın gidiyorsun ha sen gelene kadar ben biraz zayıflasam bari son olarak karataya başladım aynı zamanda senin if gibi olacakCanım madem kutlamıycaksıniz neden yiyesim yeme tabiki biz kutlamada bile yememeye calsyrz kutlanmycaksa hiç riske girmeden kurtulursun şuan 77yi görmek uzesin sakın yeme cuma 77.9 çıkacak ama eşine de kızdım daha insan bir sürpriz yapardaha yeni evlisiniz ilk yıllar bunlar daha çocuk bile olmams en rahat zamanlarnzdasın şimdiden bune umursamazlık kızdım ona tanısam bir kulağını çekicem yani
Canım bikinilerimi birkaç gün önce zaten almıştım yablonde ambition de kendine bikini seçmekle meşgul
ya da bikininin içine sığmakla meşgul heraldemalum balık etli
Hıımm denizde pek kalıcı olmaz sanırım öylemi ?Yıkarken ona çok bastırmazsan en fazla bir ay şeklini koruyor ama keseyle basa basa yıkarsan bir hafta bile durmuyor. Bir de sprey dövmeler var ben ondan alıyorum şablonu tenime koyuyorum sıkıyorum max bir hafta gidiyor.
yellow bize bikinili foto atCanım bikinilerimi birkaç gün önce zaten almıştım yahemde çok seksi durdular sen kıskan valla çok harika spor yaptm üzerine tam 40dakika dans ettim sîrılsıklam oldun dansla sonra direk duş aldım giyindim çarşıya indim çarşıdayım şimdi evet ama bikini ,parkta,şort,terlik vs.vs.vs. kısımları tam yanlız kocaman çekçekli valiz ağzına kadar sadce benim kıyafetlerle doldu diğer uçaklarıda kıza yaptm eşime sen kendine yeni bir valiz daha al dedim kilo verince alışverişi abartmışım eşimin eksiklerini alıcaz şimdi bende takı ve parfüm kozmetik alırım beyendiğim olursa başka eksiğim yok bu arada duş sonrası tok karna 63.8 çıktım üstelik beslenmeme dikkat etmedim 3gundur
Aynen canım oda bir çeşit if zaten çok sevindim hadi göreyim seni ben gelmeden biraz ver ben gelince enerjide depolanmış gelicem ondan tam gaz yapicam beraber 5li rakamlara geçicez tamam mı ben gelmeden bir kısmını mutlaka atmış olyellow yarın gidiyorsun ha sen gelene kadar ben biraz zayıflasam bari son olarak karataya başladım aynı zamanda senin if gibi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?