Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım geçmiş olsun rahatladın mı alttan baktırınca

hoşbuldum canım sorma bir rahatladım anam nefret ediyorum o masadan çok kötü yaaaa..

geçmiş olsun cnm yapma stres sağlık çok önemli diyet yaparkende özellikle dikkat etmeliyiz
iyi yapmışsın erişteyi yememekte canım gitsin kilolar

canım 6_7 yılın birikimi var bir anda patladı stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen oluyor işte,ya zaten ben diyet önceside çok dikkat ederdim yediklerime ama şu doğum şaftımı kaydırdı allahın izniyle bir 60 kiloya düşeyim gram almıycam inşallah...

yk cnm az takıl internette( bir internet sitesinde yazıyorum bunu ama) zararlı yani çok durmak
spor yap yürüyüşe gezmeye git pc başında durmakda kilo aldırıyo sabit birşekilde tvde kilo aldırıyor tabi

canım ben sivasın bir beldesinde görev yapıyorum imkanım yok hep evdeyim malesef tv ve net hayatım oldu

ben seni geçtim ki heytt heytt heyttt şimdikte osmancığı seyrediyorum

eneee az kalmış 9 küsür kilocuk

bugn cnm hiççç ev temizlemek istemiyodu.onun üstüne teyzem geldi. hıh dedim şimdi hiç temizlik yapılmaz misafir sonuçta ayıp olur kadın ne yaptı etti sinirlendirdi temizliğe başladım demekki benim temizlik yapmam için sinirsel dürtülerimin uyarılması lazım

niye sinirlendirdi canım

sinirliyken süper temizlik yapılıyor ya hırsını evden çıkarıyorsun biraz ama etraf pırıl pırıl oluyo

niye sinirlendirdi canım

ne zamandır iş arıyodum ya hani bide hemşireliği istiyodum. onun bi akrabasının kızı sağlık meslek lisesi çıkışlı.teyze beni o kızla tanıştırda bi kaç bişi sorcam dedim. neyse kızla konuştuk bu sefer başka bi akrabası oda hemşire bu sefer onu aradı. bide diyo ki yazık bu mezun oldu durumlarını biliyosun falan bnm direk sinirlerim zıpladı çok çabuk bana iş bulması için kadın kıçından saçma sapan şeyler uyduruyo hasbinallah dedim sonradan tutuşturdu elime telefonu. manyak kadın ya ne biçim teyzem var bnm yaaa

bişilerin hız kazanması için araya acındırmasyon karıştıranlara sinir oluyorum he.

anladım canım boşver takma oda kötülüğünden dememiştir öyle

sselam kizlar,

bugunki menum,

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

pinkcat87, isvec diyetin hayirli olsun demek basladin ne guzel

triptofan, bana sadece prenses desen yeterli sekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…